Ce nu trebuie să spui la o întâlnire

Ce nu trebuie să spui la o întâlnire

Restaurantul era perfect. Elegant, dar nu ostentativ. Intim, dar nu părăsit. Spaniol, dar nu gălăgios. Am nimerit și vinul, tapasurile cu fructe de mare au fost un deliciu. Tipa râdea și la cele mai proaste glume. La alea bune deja exista riscul să se moară înecată, în spasme, iar finalul râsului orgasmic se solda cu ducerea paharului la gură și plimbatul buzelor pe marginea lui, în timp ce ochii mă priveau insinuant, pe sub gene. Ar fi trebuit să-i spun să lăsăm dracului vinul care mai rămăsese și să plecăm atunci. Ar fi fost seara perfectă. Acum poate am fi avut, deja, un copil de câteva luni. Dar am făcut o greșeală. Un început de greșeală, de fapt. În toiul flirtului, am găsit un pretext (perfect și pretextul, dar nu el a fost de vină) să-i trec mâna prin păr și să-i duc încet câteva șuvițe după ureche. Avea cele mai drăguțe urechiușe, rotunde, străbătute de vinișoare roșii și delicate, neobișnuit de mici. M-am abătut pentru o clipă de la discursul impecabil. Credeam că va fi o observație nevinovată, nu am gândit, nu am prevăzut evoluția discursului care mă va fi împins să zic glumița aia pe un ton atât de serios și de credibil. Și am zis:

– Oau, ce urechi mici ai!
La care ea, zâmbind intimidată și parcă și roșindu-se puțin:
– Da… Se spune că oamenii cu urechile mici sunt inteligenți.
Și eu, ca iluminat, cu voce plină de speranță:
– Dar ăia cu pula mică?

18 thoughts on “Ce nu trebuie să spui la o întâlnire

  1. semi f misto inceputu, si totu terminat in pula, macar sa scrii, pulica, despre cum ai mers acasa daca fata ar fi plecat in mom ala din restaurant, in rest, f misto inceputu.

    1. Mie mi-a placut, dar bineinteles, pretentiile mele literare nu sunt asa de ridicate.
      Oricum, daca era “inteligenta” cred ca ai futut-o… astea inteligente se fut primele.

  2. Aia cu pula mica au limba lunga, le tremura degetele si au portofelu’ plin. Sint simpatici, spun bancuri, glumeaza tot timpul, merg la sala si sint ofticosi. Aia cu pula mare sint relaxati si beau mult.

    1. Păi dacă beau mult, se pişă mult, şi li se măreşte pula. Funcţia dezvoltă organu beei, darwiniştilor.

      1. De pisat, te poti pisa si prin cateter, da’ la futut trebuie sa ai cu ce. D-aia nu-s io darwinist si sint creationist de dreapta: fiecare cu norocul lui, pa cum l-a lasat Dumnezeu. Creationistii de stinga nu accepta situatia, isi fac marire de penis, umbla cu bile si inele, iau pastile si incearca sa triseze. Astia sint viitorii comunisti, care vor si ei, da’ n-au cu ce.

  3. “- Da… Se spune că oamenii cu urechile mici sunt inteligenți.
    Și eu, ca iluminat, cu voce plină de speranță:
    – Dar ăia cu pula mică?”

    Ăia au talent la scris. 🙂

    Apropo, poate ne spui şi-al cui e textu.

  4. Personal n-am întâlnit nicio femeie cu simtul umorului. Toate clacheazã la un moment dat (în conditiile în care consider cã umorul e o sursã inepuizabilã de spiritual). Asa cã ori vrei sã futi, ori vrei sã râzi. Alege odatã.

      1. Impersonal nu prea, în afarã de damele care posteazã pe blog, care sunt ori secretoase, ori în fapt bãrbati urâti si grasi ca mine.

  5. l-am auzit pe billy corgan cum se lalaia la q tv ca producatorii i-au vandut sufletul in anii ’90, apoi s-au pisat pe el. cica aia, generaişăn x (ce pula mea o fi si asta), sunt acum cei mai fututi la cap, ca se credeau fruncea pulii si au ajuns de fapt pielea pulii. astea probleme bai mantzy, nu marimea pulii.

  6. Mantzy, ești muza mea, uite, m-ai inspirat să scriu o poezie prietenei mele, dar ți-o împărtășesc ție pentru că sunt sigur că o vei aprecia mai mult decât ea (vezi imediat de ce):

    Poezie.
    Câteodată îmi vine să-ți mănânc bucile și țâțele
    Dar atunci ai fi plată ca celelalte colege ale tale de la birou
    Cu care bei cafea și o bârfești pe asistenta șefului
    Pe care nu o cunosc, dar care se pare că totuși are curul și țâțele mai mari ca ale tale
    Stai liniștită, ea nu se pune
    Să revenim
    Și ai avea pe piept și la spate niște pete cărămizii de sânge închegat
    În care, cu tristețe și nenatural
    Nu mi s-ar mai potrivi pula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.