Parlamentul României vă dă zile de la el

Parlamentul României vă dă zile de la el

Dacă n-ați fost pe fază cumva, să știți că șase deputați PSD și unul PNL au propus în parlament ca, de acum înainte, ziua de 30 octombrie să fie ”Ziua Pacientului Ars” și s-o sărbătorim ca atare. Nu este o glumă. Adică nu-i cred în stare de glume atât de macabre pe parlamentari. Presupun că sunt doar extraordinar de proști și extraordinar de lipsiți de empatie și de înțelegere a suferinței unor oameni uciși de statul român și, in extenso, a suferinței unui popor întreg.

Inițiatorii legii sunt:

Liviu-Ioan Balint (deputat PSD, cu soția angajată la primărie și traseist politic), Viorica Cherecheș (deputată PNL, femeie bătrână și bisericoasă, susținătoare ferventă a familiei tradiționale, în favoarea căreia a și votat, prin votarea referendumului, inițiativă care nu ar fi trecut fără voturile PNL), Tudor Ciuhodaru (deputat-medic pe care apartenența PSD l-a ajutat mult în carieră, inclusiv la primirea unor job-uri fără concurs) și încă patru deputați PSD mai low profile: Maricela Cobuz, Bianca-Miruna Gavriliță, Lucreția Roșca și Costel Lupașcu.

Vă dați seama cam câtă minte zace în parlamentarii români? S-au gândit trei ani ce anume să facă pentru a drege un pic tragedia de la Colectiv, pentru care exact politicienii ca ei sunt responsabili direct. Și le-au dat victimelor o zi a lor, să se spele cu ea pe cap. Ce pot să mai spună acum zecile de familii distruse de incompetența, ticăloșia și corupția statului român? N-au decât să tacă, că au o zi a lor, gata, asta repară totul.

Nici nu știam că e atât de ușor! De ce ne-am opri aici? Hai să facem și următoarele:

– Ziua Copiilor Bătuți și Înfometați în Centre de Stat;
– Ziua Femeilor Snopite în Familia Tradițională;
– Ziua Animalelor Mutilate de Vii fără ca Nimeni să Investigheze;
– Ziua Morților cu Zile din Spitale că N-au Avut Bani de Șpagă;
– Ziua Statului cu Orele la Coadă să Plătești Impozite;
– Ziua Soroșistului Bătut de Jandarmi;
– Ziua Orfanului Bătut de Poliție în Parc;
– Ziua Bătrânului Prostit de Antena 3;
– Ziua Femeilor Violate de Foști Deținuți Grațiați;
– Ziua Analfabetului Produs de Sistemul de Învățământ de Stat;
– Ziua Copilului Învățat să Creadă în Personaje Imaginare nu în Știință;

Și, desigur, Ziua Boilor Rămași în Țară.

La Mulți Ani, dragi români. Reprezentanții voștri lucrează nu ca să aveți vieți mai bune, ci ca să priviți viețile astea de căcat pe care ei vi le oferă cu mai mult pozitivism, dă-vă dracu de pretențioși!

2 thoughts on “Parlamentul României vă dă zile de la el

  1. Gandurile mele merg catre cei care au suferit si si-au pierdut viata din cauza inadaptarii si incompetentei acelor deputati carora nu le pasa de suferintele oamenilor. Eu am mare incredere ca aceasta zi de 30 octombrie nu va ramane doar ziua pacientului ars, ci va devonminte pentru acei oameni si va face ca parlamentarii sa inteleaga ca suferinta lor trebuie sa fie observata si prevazuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.