Lorena pozează goală pentru Kamikaze

Lorena pozează goală pentru Kamikaze

Pentru ăia care habar n-au cine-i Lorena – irelevant. Pentru ăia care mă tot întreabă de ce nu mai comentează Lorena aici – habar n-am. Mie nu mi-a zis nimic, nu m-a interesat prea tare și nici nu consider că i-am făcut ceva care ar fi putut duce la acest deznodămînt nefericit pentru gentlemenii care-mi comentează pe blog.

Cert e că Lorena a comentat, recent, pe blogul bilunar al colegului Bărbosu. A pus, mă rog, un comment foarte inteligent. Mai precis, un link porno. Drept pentru care i-am urat lui Bărbosu, ca de la titan al corditului cu blogul la începător, tradiționalul: ”Eu zic s-o fuți, nu fi fraier!”.

Dacă Bărbosu mă ascultă sau nu, o să vă țin la curent. De fapt, nu voiam decît să vă spun că mîine apare un nou număr din Kamikaze și foloseam acest vector gigantic de imagine, pe Lorena. Și mai voiam să vă spun că, tot la Kamikaze, urmează luna verde. Nu a poponarilor ecologiști, ci a ierbii. Muie Mititelu, desigur.

25 thoughts on “Lorena pozează goală pentru Kamikaze

 1. Mi se rupe de Lorena. Ce nu inteleg e treaba cu Mititelu. Si de Mititelu mi se rupe, da imi amintesc ca nu e juma de an de cand ne povesteai ce limbric de antrenor e Piturca. Se prea poate, da acuma ce faci, ii tii partea lu Dracu?

 2. Ba, io pun pariu cu tine ca nu se fute cu Barbosu, decat daca vrea el s’o futa. Daca se fute totusi, trimit acest mesaj la 5 pieteni si cumpar kamikaze timp d’un an.

  1. Anticipez, deja: Barbosu va fi intrebat de colegii hiperexcitati de curiozitate dac-a futut-o pe Lori. Va raspunde, desigur, ca gentlemenii nu spun asa ceva. Si-atunci va urma celebra replica Cata-Kamikaze: SI DAC-O FUTEAI, SPUNEAI? 😉

 3. E clar, asta-i blog de labagii basinosi. De Gorj. Pe-acolo “manţog” inseamna “arţag”. Asta cu blogul e “pârţag”!

 4. Maaaaare pizdă mai eşti şi tu, Manţuage, te-n cur pe une bei apă! Ce te mai ataci tu din cauza Morenii, care a simpţit că ţi-o dă grav la temelie dacă nu mai comentează!…
  În fine! Ieri am văzut-o în Megaimaju din faţa, spatele sau lateralul (că nu poci să-mi dau seama) blocului meu. Stăm în aceeaşi zonă, se pare. În zona în care m-am mutat recent. Ciudată şi viaţa asta!…
  Şi da, m-am dus în alt raion, că figura ei m-a făcut să izbucnesc într-un râs semiisteric.
  P.S. Dacă o vrei înNnpoi, du-te supt geamul ei şi cântă-i-o p-asta: Antonio Banderas şi LUPII 😉 – Cântecu la lăutar!
  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TY3F5A9L3V0&fs=1&hl=ro_RO&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f]

 5. “Mie nu mi-a zis nimic, nu m-a interesat prea tare[…]”. “Cert e că Lorena a comentat, recent[…]”. Misto diversiunea cu Barbosu, da` te-a cam facut la mantog, Mansarda! N`asa, Marghioalo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.