Sfatul nr. 9: tehnica chinezească (pentru dimensiuni chinezești – n.r.)

Sfatul nr. 9: tehnica chinezească (pentru dimensiuni chinezești – n.r.)

Tehnica Chinezeasca Noua reprezinta o serie de lovituri superficiale si profunde cu penisul. Penetrarea se face la o adancime de numai o treime din adancimea vaginului. Tehnica Chinezeasca Noua se face de obicei in serii repetate de 5-6 ori. Prima metoda include o runda de 9 penetrari nu foarte adanci si una in profunzime. 10 runde sunt considerate o singura serie.

Metoda doi
A doua metoda consta in 9 penetrari nu foarte adanci si una in profunzime, dupa care modifici raportul la 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9. Toate acestea constituie o serie care este repetata de 5-6 ori.

 

20 thoughts on “Sfatul nr. 9: tehnica chinezească (pentru dimensiuni chinezești – n.r.)

 1. Bah, da’ serii Fourier stii sa faci cu pula? D-alea cu sinusoide si armonice ! Hai, mai da-i in mortzimasi de labari, daca-i pui sa deseneze o pizda, fac un ochi, da’ dau sfaturi despre cum se fute, ezact ca Boc cu iesitu’ din criza.

  1. Uite aci, aplicatie matematica, sau stiinta in slujba fututului: presupunind ca pizda e ţeavă deschisă la un capăt şi închisă la celălalt, undele propagate de pula sint descrise de ecuaţia undei. Soluţia ei este dată de dezvoltarea în serie Fourier a unei funcţii care dispare la x = 0 şi care nu mai este derivabilă la x=L. Seria sa Fourier ia forma

   f(x) = sum_{n=1}^{infty} b_n sin left( frac{(2n +1)pi}{2L} x right)

   unde

   b_n = frac{2}{L} int_0^L f(x) sin left( frac{(2n+1)pi}{2L} xright), dx. E pa bune, mai da-i in pizda ma-sii de amatori cu chinezariile lor! Asa tre’ sa futi ca la carte.

   1. Ntz kakamize, nu ai precizat sistemul de coordonate (dupa ochi as zice ca ai luat cel cartezian).

    Acum scrie babilonia desfasurata. Si apoi integreaza dracia.

 2. Mantzy, ai uitat sa precizezi ca beneficiaza de aceasta tehnica desavarsita numai de trei ori femeile care prezinta cuponul pentru o noapte de sex fierbinte si total din numarul special de valentines/dragobete al revistei COSMO.

 3. deja subiectul asta devine plictisitor.
  bai mantzy ia zi tu de ce razi de astia cu sexgenu’ lor?tu oi stii sa futi mai bine ?hai ai ras o data, de doua ori, hai ne-ai zis o data , de doua ori ce cuceritor esti tu, dar de cate ori ai de gand sa zici o gluma ??
  apropo, ti-a trecut prin cap ca esti asa de ciudatel incat starnesti efectiv curiozitatea femeilor si asta-i explicatia ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.