Adrian Ciubotariu și alți blogări fripturiști cărora le doresc să se înece cu pișcoturile

Adrian Ciubotariu și alți blogări fripturiști cărora le doresc să se înece cu pișcoturile

Motto fără legătură cu textul: ”A interacționa cu o femeie este un exercițiu hermeneutic” (Adrian Ciobotariu)

Jalnică specie, blogării de profesie. Pe lîngă ei, angajații la mogul sînt rezistența din munți. Ca să fii blogăr de profesie trebuie să trăiești din gratuități. Să le vînezi, să le cerșești, să le adulezi. Nu e suficient să devii un vierme uman fără pic de demnitate sau coloană vertebrală. Nuuu! Trebuie să mai și muncești, pe deasupra. Trebuie să scrii texte înjositoare pentru concursuri. Și să postezi penibilități pe blog care să nu pară reclame, dar totuși să fie. Sigur, cînd ești cretin, ca Adrian Cimbotaru, nu-ți iese. Și asta ne duce, doamnelor și domnilor, la cel mai imbecil text pe care l-a scris cineva, vreodată. Fără discuție. Ocupă primele trei locuri. într-un clasament al celor mai mari mizerii publicate de cînd s-a inventat alfabetul.

Trebuie să-l citiți integral: http://www.adrianciubotaru.ro/de-ce-sunt-importante-diminetile/. Nu pot să mă leg de bucăți din el. Jegul e pur și simplu atît de impresionant încît doar întreg poate fi apreciat. Atenție la ultima frază, unde explică el că nu vrea să facă reclamă. Oaaau! Cît de prost este acest băiat!

De altfel, tot blogul lui e o milogeală perpetuă plină de clișee și reclame mai puțin mascate decît o muie în fața magazinului Unirea, la MC. Mai avem asta, asta, asta, asta și asta. Doar în ultima perioadă, cît am avut eu răbdare să dau click!

Nici măcar nu puteți să mă acuzați că le fac reclamă dînd linkurile astea. Textele sînt atît de nereușite și de jenante încît sînt sigur că n-ar convinge pe nimeni să cumpere chestiile alea. Ba dimpotrivă. Chiar, vă dați seama, totuși, cît de idioți sînt și oamenii care vor să promoveze așa respectivele produse? Băiatul ăsta, Ciobutaru (despre care mă îndoiesc serios că chiar a citit vreo carte), e clar că nu ar putea vinde apă în Sahara. Voi i-ați fi dat măcar un biscuite pentru textul ăla de mai sus?

Știu, orice om trebuie să supraviețuiască cumva și nici o muncă nu e rușinoasă. Ei, ba da. Asta e o muncă rușinoasă care trebuie eradicată urgent. E pentru suboameni, nici un african cu coastele ieșite în afară de foame nu s-ar umili în asemenea hal. Și așa riscăm să ajungem 7 miliarde și să ne futem toate resursele curînd. Gîndiți-vă ce frumos ar fi să moară toți blogării pișcotari, pentru început!

37 thoughts on “Adrian Ciubotariu și alți blogări fripturiști cărora le doresc să se înece cu pișcoturile

  1. Ha hah ha Iata un comentariu la articolul ciubotei. Tu esti Mantzy?

    Ultimii biscuiti din Romania pe care i-am mancat au fost Bel-Vita. Mi-au placut. In Norvegia am incercat unii patrati care mi-au placut si aia, asa ca o curiozitate, de vreo cateva ori. Dar pe urma m-am cam lasat de biscuiti, deoarece, in cazul meu am ajuns la concluzia ca este o pierdere de vreme sa manaci biscuiti.

    Sistemul birocratic din Norvegia ma face sa imi pierd diminetile motaind in sedinte, si treaba adevarata o fac de obicei cam in 2 ore in jurul pranzului, sau, daca chiar mi-e lene, aman pe intre 1 si 3 PM. Eu personal mai mult de 2,5 ore efective de lucru/zi nu depun. Deoarece nu prea ma pricep sa ma prefac ocupat, sunt cam stresat ca o sa se observe ca ma plictisesc si ca o sa isi dea seama cineva ca eu nu aduc nici un beneficiu institutiei in care lucrez, (in afara de obisnuitele fonduri extra de la buget, precalculate pe baza plusvalorii ipotetice adusa de mine, fonduri deja prestabilite in anteriorul plan cincinal, si care sunt in principal realocate la mentinerea salariilor diversilor administratori), si ca atunci cand o sa vina vreo decizie de economisire de buget de la directorat, eu voi fi cel care va fi dat primul afara deoarece nu ma pricep sa imi justific existenta, scopul ei fiind efectiv mentinerea stabilitatii unei intregi structuri sociale, lucru pe care il fac oricum chiar daca nu imi ia mie decat 2,5 ore/zi.

    Este foarte complicat sa te obisnuiesti sa lucrezi intr-o birocratie profesionista, care mai e in general si bine intentionata. Am incercat sa iau exemplu de la diversi birocrati cunoscuti din trecut, insa am remarcat ca majoritatea au sfarsit-o in inchisori sau pe esafoade definiti drept colaboratori/complici la crime impotriva umanitatii, si eu, totusi, nu doresc sa ajung asa ceva. Ma simt mereu, din cauza asta, oarecum anxios si nelinistit. Ma simt vinovat mai mult decat ma simt eu in medie, si nu imi place asta. Cred ca intervine si faptul ca ma aflu intre fazele 2 si 3 ale socului cultural, si lucrul asta imi influenteaza si el perspeciva, in sens depresiv (sentimentul disproportionat de vina fiind unul din simptomele depresive).

    http://en.wikipedia.org/wiki/Culture_shock

    Prin urmare m-am decis sa cer ajutor de suport de la oameni care chiar au lucrat in timpul Razboiului Rece, la mentinerea status quo-ului acelui razboi in mod cat se poate de etic si de profesionist, cu minim de victime sau pagube materiale. Deoarece eu totusi sa ma apuc din nou sa manac si sa compar diversi biscuiti nu prea am chef. Doresc sa imi gasesc alte preocupari, dar nu stiu inca de ce sa ma apuc, ca sa nu fie si asta o prea mare pierdere de vreme. Ma simt obligat sa devin mai eficient, desi nu produc absolut nimic, si nici macar nu ofer mare lucru. Cu cat sunt mai bogat (in expertiza si in altele), cu atat devin mai zgarcit. Asta e contrar eticii mele de baza, care este o etica de risipitor.

    Nu stiu ce desen animat sa imi pun ca sa imi treaca neinistea asta in principal etica de azi.

  2. Buna ziua stimate domn Mantog. Reprezint compania BelVita. Ma bucura ca ne ajutati sa promovom produsul nostru referindu-va cititorii la fabulosul articol al domnului cum-pula-mea-il-cheama. Chiar acum o dubita plina de bicuiti a plecat spre dvs. Totodata o echipa PROTV vina sa va felicite. Ador biscuitii si ador ProTV.

    Dragi cititori ai d-lui Mantzy, va rog, haideti sa cumparam belvita si sa ne uitam la protv. Numai asa vom putea sa devenim mai buni, mai inimosi.

    PS. Spalati-va pe dinti cu noua pasta colgate si folositi ariel.

    PPS. Consumul exagerat de alcool este daunator sanatatii sotiei.

    1. Va multumesc. Luati dvs legatura si cu domnii de la La Dorna? Am auzit ca merg de minune cu laptic. Sunt usori si grei in acelasi timp si nu ma mai constip dupa ei.

  3. 2035…”Criticul de bloguri, Andrei Mantog, si-a lansat azi volumul intutulat – Blogosfera romaneasca. Trecut, prezent si viitor – . La eveniment au participat bloggerul Arhi, a carui suflet, dupa nefercitul atac de cord, a supravietuit doar in mediul virtual, Zoso, care a fost primul blogger de pe planeta care a ajuns la performanta de a se subtia intr-atat incat si-a mutat sediul intr-un pixel si bineinteles Adrian Ciubotariu, care s-a ocupat de promovarea lucrarii”.

  4. cacat, cre ca toti blogerii “profesionisti” sunt de teapa astuia. ia la puricat arhiblogul sa vezi acolo piscotareli de a-lister.

    desi viermii astia mici sunt si mai penali, cum pun ei botul la orice firimitura, uaii

  5. “urmatorul pas in materie de experienta cu un telefon mobil”. coaie, ii dai muie, bei cu el, te ia in brate cand visezi urat, ce pula mea faceti cu ele, ce experiente traiti? sloboz, are difuzor, are functie de trimis sms, e pana in 200 de lei? l-am luat, cezarica.

      1. nici n-am deschis linkul si deja e penibilitate de ifonisti. ce pula mea kamasutra, futu-i in gura de anti-tot! ii dai frumos, stramoseste, misionar cu 8-uri pe alocuri, inchei cu o capra si slobozeala pe/in cur si gata, ca futem, nu dam bacu’.

  6. omul zice la sfarsit clar ca nu face reclama. El povesteste o experienta care l-a schimbat. Adrian ciubotaru, Milogger, antreprenor, intr-o relatie complicata, filozof.

  7. intrebare: cati dintre voi ati interactionat hermeneutic cu o femeie? E de bine? E de rau? Si daca da, ce presupune asta? Atentie! Nu fac reclama la hermeneutica! E doar placerea de a pune intrebari idioate!

  8. aseară am mâncat un biscuitel bel-vita şi am băut o sticlă de Jack. Urmărea a fost că m-am agitat până dimineaţa la un party şi apoi am făcut sex matinal spectaculos. Totul de la biscuite!
    Consumati biscuiţi în mod responsabil!

  9. Cum plm sa te vinzi pe cativa biscuiti? Sau pe 4 scanduri de la ikea de 50 de lei?
    Poate ii trimite cineva o pereche de chiloti tanga, sa-l lasa s-o futa pe ma-sa.

  10. Ba, blogareala (imi place forma asta, ca seamana cu “labareala”) poa’ sa fie cel mult o ocupatie, nu o profesie. Ca nu tre’ sa stii nimic anume ca s-o faci. E ca politica. Sau ca mincatul de cacat.

      1. LOL, asta-i mai destept decat ala micu’! Mah, exista o femeie undeva in Motru care traieste cu voi amandoi in aceeasi casa?!

  11. Cu adevarat fantastici biscuiti..singurii biscuiti din lume care merg plerfect cu tigara de dimineata…mai tragi un fum, mai musti o bucata din biscuit, iar daca intregul proces are loc pe buda, experienta este unica. Iar daca nici asa nu va plac, puteti foarte usor sa va pisati pe ei de biscuiti, ca tot sunteti acolo. Win-win situation.
    Plm, copywriter trebuia sa ma fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.