Lubrifiantul perfect pentru pedofili

Lubrifiantul perfect pentru pedofili

Folosesc ulei Johnson pentru bebeluși în loc de lubrifiant de o bună bucată de vreme. Ca să vă faceți o idee cît de fidel sînt produsului, asta e deja a doua sticlă pe care o cumpăr (glumele cu poponari s-au dat toate, nu vă mai străduiți). Abia azi m-am întrebat dacă nu cumva am o problemă, din moment ce folosesc o chestie destinată bebelușilor într-un scop atît de murdar (mai ales cînd n-ai noroc).

Vînzătoarea de la Mega Image care-mi manipula (lol, am zis manipula!) produsele și mi le băga în plăsuță mi-a zîmbit futăcios, privindu-mă pe sub gene, cînd a văzut sticluța cu ulei pentru bebeluși. Nu cred că știa la ce-o folosesc. Cu siguranță s-a gîndit că-i chiar pentru un sugar. M-am simțit ca un criminal. Pentru un moment, chiar mi-a trecut în cap să o agăț. Vă dați seama cît de prost s-ar fi simțit săraca atunci cînd, la un moment dat, în timpul actului, aș fi scos sticluța de Johnson’s Baby Oil cu care am agățat-o și i-aș fi vărsat puțin în cur?

14 thoughts on “Lubrifiantul perfect pentru pedofili

  1. doua saptamani de liniste, asta e tot protestul tau? ma rog, asta si absenta linkului din semnatura? pai, pula mea, cum sa-l mai condamne careva pe oltean ca-si bate pula de tine si de talentul tau? zi-mi ca esti in calduri si retractez, ar fi de inteles.

 1. sparge-le cu ulei de masline, ca e mai jamie oliverish. daca pui si niste usturoi pe-o buca si curge si un pic de menstra, faci o bruscheta.

  1. Mai, Mantzy, si ziceai ca “Lorena” nu are simtul umorului 🙂
   Si ce frumos suna cum te interpeleaza, cu Andrei. Asa dragastos…

  2. n-a folosit asta ca n-a vrut omul sa strice orzul pe gaste si sa zici merci ca ti-a bagat ulei de rapita ca nu ti-a dat pur si simplu 2 flegme la gaoz

 2. Prea scump.
  Inca din liceu folosesc ulei de floare, 2-3 picaturi sau cat sa-ti umezesti in stacla varful la 2 degete este suficient. Nici nu mai trebuie s-o tii cu mana sa nu se indoaie 🙂

 3. cu siguranta e foarte nesanatos ce faci tu. dar daca stau proastele sa le introduci ulei de bebelusi in zonele intime… inseamna ca o merita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.