Astăzi e ziua mea, zi flocoasă ca mine

Astăzi e ziua mea, zi flocoasă ca mine

Mă cheamă Ciarli Charly Cearli Charlie și azi împlinesc 1 an. Sînt creț, galben și nu știu să vorbesc. Dar, după cum vedeți, știu să scriu. Nu sclipitor, dar corect. Scriu plat ca o fată de la ASE cu blog. Sau ca o fată cu blog în general.

Eu la o lună

Recent, am aflat că părinții mei nu sînt cei naturali și că sînt înfiat. Inutil să mai spun că am fost șocat. Chiar mă întrebam de ce ei n-au blană (sau și-o dau jos cu lama), nu se miros la fund decît la o bună bucată de vreme după ce s-au întîlnit și nu ridică piciorul din spate cînd fac pipi. Sau de ce n-au picioare în față deloc. Mi-au mărturisit că m-am născut la 100 de kilometri de București, într-un sat, și am venit la oraș într-o cutie în care oamenii își țin pantofii. De cînd am aflat, pantofii au devenit cel mai mare dușman al meu. Cînd prind cîte unul, îl rod de nu se vede. Sau, mă rog, de se vede prin el.

Prietenii lu’ tata rîd de mine că sînt virgin. Dar nu-s. Am făcut sex pînă acum cu 37 de picioare stîngi, 45 drepte, douăzeci de perne și cinșpe plăpumi făcute ghem. Sau corect e plapume? Se poate face și cu altceva? Recunosc, cățelele nu mă atrag. Nu, nu vă gîndiți la prostii. Nici cîinii. Îmi place să mă joc cu ei, mă bucur și scheaun de fericire cînd văd unul pe stradă, dar nu i-aș mirosi la fund. Pentru că pe acolo fac caca. Apropo, eu azi am făcut pipi pe un pitic alb. Tati a zis că-i zice om de zăpadă. Îmi plac copiii, pentru că ei fac oameni de zăpadă special pentru noi, cățeii, ca să facem pipi pe ei. Ieri am făcut pe un BMW X5. Alaltăieri am făcut pe peretele din cabinetul veterinarului și tata m-a certat. Îmi place foarte mult să fac pipi. Atît de mult încît nu-l fac pe tot deodată și păstrez pentru fiecare pom, stîlp sau gărduleț.

Eu la un an și tati la o săptămîna de nesomn

Iubesc oamenii, chiar și pe fetele pe care le văd o singură dată și care intră în dormitorul lui tati, unde țipă (nu la mine, cum am crezut primele dăți, țipă ca lupii la lună), după care se îmbracă, mă mîngîie un pic și pleacă. Cel mai mult îmi place să mă joc cu oamenii de-a ”eu îți aduc mingea, nu vreau să ți-o dau, dar tu mi-o smulgi din gură și mi-o arunci departe, apoi eu ți-o aduc iar și tot așa”. Cel mai mult îi iubesc pe tati și mami, chiar dacă au divorțat. Dimineața, indiferent la care din ei sînt, le ling fiecare centimetru pătrat de piele descoperită, doar-doar m-or scoate afară să mai fac niște pipi. Dacă nu se trezesc, nu insist. Mai rabd și mă culc la loc. Abia cînd îi văd că deschid ochii mă bucur, dau din coadă și îi pup pe bot gură.

Tati o să fie foarte surprins cînd o să găsească postul ăsta. Habar n-are că știu să folosesc laptopul sau că-i știu parola de la blog. Apropo, știu că textul meu nu-i tocmai în spiritul blogului lui. Cine zice că-i patetic și pare scris cu labele din spate, mă-sa-i labradoare.

35 thoughts on “Astăzi e ziua mea, zi flocoasă ca mine

 1. bai mantzy cum dadui de blogul tau nu mai stiu…dar din curiozitate incepui sa citesc si pur si simplu de o ora rad cu lacrimi.esti genial.tot respectul

   1. Ups, scuze, ti-am citit “about me-ul” pe blog, esti flautista PE BUNE?! Sau, ma rog, SI pe bune? Moaama, n-am cunoscut (in sens biblic) nici o flautista PE BUNE! Ma infior numai cind ma gindesc ce touching delicat trebuie sa ai… Da’ sper ca nu tre’ sa mi-o gauresc, nu?! 😀

 2. ce faci oltene, lucrezi la imaginea ta de superbarbat cu suflet sensibil?
  crezi ca asa ai s-o aduci pe lorrryyii inapoi?
  crezi ca asa ai sa-l indupleci pe piti piti lasa-ne sa nu mai plece?
  intre cele doua variante cred ca as alege-o pe prima. mustea blogul asta de iubire pe vremea cand tot comentatoru’ ii dadea sex oral lorryiyeney

 3. ba, n-am rabdare si nici timp sa citesc tot. plus ca nici nu stiu sa citesc prea bine, asta e adevarul, asa cum nici piti nu stie sa antreneze. ma rog, divaghez. ce mai, ma ustura ochii, vorba lu razboinicu. deci ce vreau eu sa-mi spuneti, astia care ati terminat cu lectura: catelul tot gay este?

 4. lasa bai gentelmanu’ olteniei, asta e irelevant. nu ne interesa pe noi, cititorii fideli ai comentariilor doamnei.
  chiar asa, o facea bine ??
  si pe bune, crezi ca exista cea mai mica legatura intre preferintele tale fotbalistice si factul ca ti s-a sculat suficient cat sa conversezi oral cu asa o doamna?

 5. Cam flocos, nu mai e trendy, io p-al meu il barbieresc cu Jilet Mah III, il dau cu eau de colon by Botezatu si fute, ceva de speriat! Oricum, la muls Ani, Ciar Lee !

 6. cee draguuuut! ce scumpici sunteti amandoi in poza!
  andrei, e cea mai frumi poza a ta!
  da la inceput cand nu stie charlie sa-si scrie numele , corect psihologic era ciarli cearli charly.., nu?
  :))
  oricum super dragute pozele..

 7. Beei, insatiabilule (ca sa ma exprim si io ca dl. Patapievici, plm!). Dupa blog, Motru si Polo sa vezi acu ce futi cu Ciarli! Deja in primele dooj de comentarii numar vreo patru victime. Si asta luindu-le in calcul numai pe cele de sex feminin. 😀

  1. Poa’ sa faca si bani, io p-al meu, cind era mic, il inchiriam cu ora la pretenii fara noroc si era imposibil ca intr-o ora de plimbat prin parc sa nu agate ceva( altfel era money back). Acu’, ca implinit obzeci de chile, io ma uit si fute el, de unde la-nceput era invers. Un catel crapulos, vorba lu’ P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.