Să facem un mic stop pe pieptul Ilincăi Vandici

Să facem un mic stop pe pieptul Ilincăi Vandici

Întreb și aici ce tot repet prin Kamikaze de vreo 15 numere încoa, în pagina 11 (aia cu chestii de la televizor): oare Ilinca Vandici are țîțe mari sau dimpotrivă, Ilinca Vandici n-are țîțe mari? Mă bîntuie dilema asta. E prima femeie pe care o văd și de care nu știu sigur dacă are țîțe uriașe, dacă le are medii, mici sau dacă n-are deloc. Sau, în cazul în care le are de mărimi diferite, dacă are una mare și una mică sau una medie și una deloc, ca Laura Andreșan!!!

20 thoughts on “Să facem un mic stop pe pieptul Ilincăi Vandici

  1. are tzatze bune coaie, si as fute-o in pizda si in cur si i-as suge tzatzele si m-as slobozi pe muia ei de muista, are tzatze maricele numai ca departate una de cealalta ca ar mai putea sa mai incapa una. oricum ce chef de futai mi-ai dat cu articolu(poza) asta ma duc sa ma sexez singur. Hai noroc!

  2. Buna dimineatza.
    D.le Mantzy, din punctul meu de vedere nr. 1, (ca inginer), marimea urias, mare, mediu, mic sau nexam pentru a fi imaginata trebuie comparata. O singura imagine, ca si cea de mai sus da informatia ca are tzatze si sunt cracanate. Daca, de pilda ar mai fi existat o poza cu tzatze prin comparatzie se putea aprecia ca unele sunt mai mari decat celelalte, unghiul axelor sau forma sectiunii verticale si perpendiculara pe planul frontal al toracelui.
    Din punctul de vedere nr. 2 (al vizitatorului), d.le Mantzy, pot afirma de pilda ca dl. Bazil, la ora trei dimineatza n-avea nevoie de nici o tzatza uriasa, mare, medie sau mica, ca oricum avea mainile ocupate. Cu pula domniei sale. Tot la acest punct de vedere ( nr. 2) si avand in vedere postarile mai vechi, se mai poate presupune(fara imagine) ca tzatzele distinsei d.ne M.L. sunt micutze, obraznicutze, taricele, purtabile fara sustinatoare. Dar foarte scumpe la vedere. Din motive de arogantza maxima. Greu futabila sau deloc. Sau usor futabila dar cu riscuri maxime.
    Din punctul de vedere al purtatorului de putza (nr 3) avand in vedere definitia femeii ca fiind ceva vag in jurul pizdei, atunci tzatzele, curul, parul devin accesorii mai mult sau mai putin scumpe care stabilesc pretul. Ca la masini: motoarele sunt la fel, accesoriile te omoara.
    Ar mai fi cateva puncte de vedere dar trebuie sa plec. Pe deseara, dna M.L.

      1. Da, ma, m-ai prins. Acu chiar e-n bucatarie, face sarmale imbracata in treling de bumbac bufant si plange ca ea vrea la ma-sa.

  3. După o privire mai atentă aş putea spune că ele au fost mici chiar lăsate, spre deloc, dar cu ajutorul unor implanturi s-a putut ajunge la ceva care să irite retina unor bărbaţi. În “lumea bună” tzatza tre să fie pe gustul şefului ca altfel te-ai ars.

  4. Bă, mârlanilor, nu mai faceţ mijto de ea, că nu e boccie, săraca! După ce că au complexat-o toţi ăia care au făcut-o crăcănată, acum mai ziceţi şi voi că are ţâţele depărtate şi că mai încape una… Păi e frumuos?

    P.S. N-ai vreo poză de-asta sexoasă cu preferata noastră, Morena Mopu? Cred c-ai bate recordu’ la numărul de comentarii. Nu de-alta, dar Morena ar raspunde fiecăruia, pentru că are obiceiul să pună botu’. La comentarii!

    1. O parasuta mai ingrijita. De fapt, nu stiu nici io ce plm sustine ea c-ar sti sa faca, da chestia e valabila totdeauna in cercurile astea de monden-cvasiprostitutie.

  5. am un coleg care zice ca succesiunea justa la unele domnisoare este- in aceeasi repriza de iubire – anal, oral, normal.

  6. …deci are tzatze lasate si asta inseamna:
    1 ca le are mari daca si le aduna de prin toate colturile si le pune intr-un sutien mare
    2.le are medii daca nu e ff atenta cand aduna si ii raman pe afara
    3 le are mici cand le poarta libere
    4 nu are deloc cand sta pe spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.