Al treilea Caţavencu? :)

Al treilea Caţavencu? :)

Despre Academia Caţavencu pe stil vechi, Buşcu spune că “în acest moment, revista e proprietatea Grupului Realitatea. Dacă Grupul Realitatea dispare, printr-un accident sau printr-o altă situaţie, dacă dispare entitatea comercială care editează “Academia Caţavencu”, cu siguranţă că ideea de a reînvia spiritul există (…)” (preluat de pe realitatea.net)

Mai reînviem de cîteva ori spiritul anul ăsta şi plecăm acasă!

7 thoughts on “Al treilea Caţavencu? :)

  1. Tehnica e invata de la amicu felix…pravaleste fronda in derizoriu, si lumea uita ca a fost altecva decat o balacareala generala, un fel ba pe a mati, care sa disipe energia inceputului. Si asta impreuna cu credibilitatea lu toma erodata ca faleza vamii sa lase pe tarabe noul catavencu in timp ce vechiul sa lumineze suportul de ziare din toaletele romanilor ca si pana acum … parerea mea…

  2. alo, domnu buscu, ce va impingeti asa! sa se dea domle spirit la toata lumea. si mie mi-a disparut entitatea si mai sint si operat pe deasupra.

  3. am auzit un speech pe realitatea fm, cum ca daca inveti meserie undeva, acolo trebuie sa ramai ca sa recompensezi pe cei care te-au luat sub aripa sau daca te duci in alta parte, trebuie sa faci altceva.
    pai eu am inceput la 16 ani vanzand acadele la un butic. deci daca imi vine chef sa mai vand acadele, musai sa ma intorc acolo, ca daca nu sunt un ingrat jegos si fara spirit de acadele in mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.