Nimic îngrijorător, doar Poliția Română care s-a transformat în firma de badigarzi a PSD-ului și acționează împotriva poporului pe care trebuia să-l apere

Nimic îngrijorător, doar Poliția Română care s-a transformat în firma de badigarzi a PSD-ului și acționează împotriva poporului pe care trebuia să-l apere

În bancuri, polițiștii sunt proști, lipsiți de logică, ridicoli, obtuzi și înguști. Dar, când îi vezi pe polițiștii care fac sluj în fața secretarei Carmen Dan și-a liderului ei, tractoristul Liviu, ăia din bancuri încep să-ți pară simpatici, aproape luminați.

De când a apărut pe internet mașina cu numărul (legal, de Suedia, acceptat oriunde pe teritoriul UE) ”MUIEPSD”, Dragnea și Dan au dat slugilor lor, polițiștilor mai penibili decât ăia din bancuri, o misiune clară: îl vor pe șofer pedepsit. Și, în mod evident, nu-i interesează cum se va întâmpla asta. Slugoii au încercat orice, iar recent au reținut plăcuțele de înmatriculare respective și, cel mai probabil, pregătesc un dosar penal pentru cel care i-a făcut de râs în asemenea hal. Au reținut plăcuțele invocând faptul că orice mașină care circulă în România trebuie să fie înmatriculată și cu numere, nu doar cu litere. De parcă nimeni n-ar ști care e problema cu numărul ăla, de fapt. De parcă ”MUIE PSD 13” ar fi circulat fără probleme, în Dragneanistan. De parcă nu ar fi zeci (poate sute) de români acum care deja pregătesc plăcuțe cu ”MUIE DRAGNEA 69” și ”MUIE CARMEN DAN PROASTA FAMILIEI 2018” în timp ce voi citiți asta. Să vedeți când vor veni ăia toți în țară ce spectacol va fi, cretini ambulanți ce sunteți!

Pesediștii sunt nemaipomenit de proști, tocmai de aceea Dăncilă e liderul lor. Faptul că îl hărțuiesc ca niște imbecili pe omul ăsta și transformă astfel o muie mică și banală într-un scandal internațional ne arată nu doar că vor pierde războiul, ci că o vor face la modul total, complet umiliți și reduși la nivelul unor jeguri mărunte și de tristă amintire de către societate și istorie. DAR ASTA NU SE VA ÎNTÂMPLA DE LA SINE.

Faptul că POLIȚIA ROMÂNĂ a ajuns să facă jocurile PSD-ului, abia asta e cu adevărat oribil și extrem de îngrijorător. La fel și faptul că nu există nici măcar un om de la vârful Poliției care să aibă curajul și demnitatea să afirme ”GATA, PÂNĂ AICI, Dragnea și Dan nu-mi sunt stăpâni și nu vor compromite total o instituție de prestigiu precum Poliția Română doar pentru a-și face jocurile și a-și pune la punct dușmanii politici și personali”. Nu știu cine e șeful Poliției Rutiere, dar faptul că nu are o problemă în a se transforma în scama de sub unghia jegoasă de la picior a lui Dragnea este cu adevărat înspăimântător.

Uitați-vă bine la nivelul incredibil de jos la care a ajuns Poliția Română, așadar, atunci când PSD-ul a pus totală stăpânire pe ea. Practic, Poliția nu mai există. Ieri noapte, Poliția s-a transformat, dintr-o instituție publică al cărei rol era să-i apere pe români și dreptatea, într-o gardă personală a lui Dragnea, Dan și Dăncilă. O spun încă o dată: ÎN MOMENTUL ÎN CARE A INTRAT ÎN RĂZBOI CU POPORUL, SUBJUGATĂ DE PSD, Poliția Română a încetat să mai existe. Exact la fel va păți și Justiția, dacă nu ne trezim acum (îndepărtarea lui Kovesi a fost doar primul pas). Și atunci se va fi terminat.

2 thoughts on “Nimic îngrijorător, doar Poliția Română care s-a transformat în firma de badigarzi a PSD-ului și acționează împotriva poporului pe care trebuia să-l apere

  1. Pe o verisoara de-a mea, un dubios de politist a prins-o fara bilet in tramvai, ma mir ca idiotul nu a impuscat-o. A chemat-o la sectie si mafiotul , ca numai politist nu era ala , a hartuit-o . Saraca nu si-a cunoscut drepturie si nu a depus plangere impotriva dementului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.