La pușcărie, un vis pentru 2022

La pușcărie, un vis pentru 2022

Fostul președinte al Braziliei va comenta Brazilia – Elveția din închisoare, pentru o televiziune braziliană. Destul de tare.

Dar știți ce va fi mult-mult mai tare? Mult-mult mai tare va fi când meciul România – Germania de la Mondialul din 2022 va fi comentat din același loc de un duet de aur: Iliescu + Băsescu. Iar reporter trimis special la dușuri (să le fure) va fi Dragnea.

Oau, ce tare va fi, vom dărâma toate topurile de audiență! Ce americani pe lună? Ce nuntă regală? Ce concert Beatles pe acoperiș? Ăsta va fi evenimentul ultimei mii de ani! Și peste 50 de ani lumea va spune că nu-i adevărat, e un mit că Iliescu și Băsescu și Dragnea vor fi comentat un meci la televizor din pârna’e, conspirație, uite, e clar din imagini că nu-i flutură chiloții lui nea Nelu pe steag! Dar noi și copiii noștri vom ști că e adevărat. Vom ști și vom zâmbi like a boss și totul va fi frumos, viața mai ales, pentru că momentul acela crucial al istoriei va fi schimbat în bine întreg destinul lumii. Doamneeee, mă bucur de pe acum ca un copil, abia aștept 20 22! Mulțumesc, Doamne, chiar dacă acum ești supărat că mi-am dat seama ce mi-ai pregătit și Ți-am stricat cadoul!

PS – glumesc, desigur. Hai să zic că șanse să intre toți ăia trei la pușcărie ar fi, dar să se califice România la Mondial? Lol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.