Dacă ai râs de cum își ține ministrul Muncii picioarele sau ai fost ofensat, sunt șanse mari să fii destul de prost

Dacă ai râs de cum își ține ministrul Muncii picioarele sau ai fost ofensat, sunt șanse mari să fii destul de prost

Olguța Vasilescu a fost surprinsă cu picioarele depărtate pe sub masă, la ceva întâlnire de guvern, și partea complet cretină a internetului a luat-o razna.

Spun acelei părți a internetului ”complet cretină” pentru că să te cobori la nivelul la care râzi de o femeie că-și ține cracii cum are ea chef și cum se simte bine, mai ales atunci când poartă pantaloni (așa cum face deja orice bărbat, apropo), este șocant, venind din partea unor oameni cu intelect și bun-simț măcar medii.

Așa că explicațiile mele pentru acest comportament grețos merg pe două piste: 1) Oamenii care au râs de acea poză chiar sunt foarte proști, 2) Sunt atât de orbiți de furie și de ușor de manipulat încât ORICE ar face cineva din tabăra ”celorlalți”, li se pare scandalos (altfel și asta o idee de om cam prost).

Și, desigur, făcând atâta caz dintr-un comportament absolut în regulă al doamnei Vasilescu, riscăm să bagatelizăm și atitudinile deloc ok ale personajului (care sunt destule și care da, trebuie dezbătute și, după caz, ironizate).

Ah, da, și are și poșeta pe jos. Oau, inacceptabil pentru o doamnă. Hai sictir, vouă, ăstora de la poliția feminității!

Leave a Reply

Your email address will not be published.