Lăsați homosexualii să se facă utili și mulțumiți-le că nu contribuie la suprapopularea planetei

Lăsați homosexualii să se facă utili și mulțumiți-le că nu contribuie la suprapopularea planetei

“Adam and Eve, not Adam and Steve”, zic americanii. “Omul e lăsat pe pământ ca să procreeze, iar permiterea căsătoriilor între homosexuali ar afecta grav familia tradițională”, confirmă și românii. Argumentul ăsta, al doilea, al românilor, mi se pare extraordinar de imbecil. De parcă subita interzicere sau nerecunoaștere a homosexualității i-ar face brusc pe homosexuali să realizeze cât de mult s-au înșelat și să se angajeze în relații sexuale heterosexuale cu scop reproductiv. Sunt homosexuali, băi, tâmpiților! Încetați cu argumentul ăsta cretin cu perpetuarea speciei. Oamenii nu sunt atrași sexual și psihic de actul care ar asigura această perpetuare, tratați-i ca pe niște cazuri pierdute din perspectiva asta. Dacă secole, chiar milenii întregi de scoatere în afara legii, de pedepsire și umilințe, de marginalizare și decredibilizare, nu i-au făcut să se transforme în heterosexuali capi de familie tradițională peste noapte, atunci cum credeți că ați putea s-o faceți voi, cu niște marșuri, pietre, și două-trei share-uri date panaramei de Răduleasca, într-o epocă în care, în sfârșit, oamenii și-au recâștigat drepturile pe care teoretic ar fi trebuit să le aibă din naștere? Și știți de ce este idiot să încerci sau chiar să-ți propui? Pentru că așa s-au născut, scârbelor bătute în cap ce sunteți!

La fel de imbecil este, desigur, să crezi că niște oameni născuți heterosexuali ar putea fi atrași pe calea cea necurată (la propriu mai mult decât la figurat) de niște marșuri și de bărbați care se sărută în public. Tare nesigur trebuie să fii pe propria sexualitate ca să crezi că un heterosexual decent și cu frica lui Dumnezeu, ca tine, poate fi pus pe gânduri de doi tractoriști care-și iau limbile în gură. Sau tare prost trebuie să-ți crezi copilul, dacă crezi că, după ce vede niște ghei care fac chestii ghei, va începe să facă și el ce fac mustăcioșii ăia musculoși prin filme și parcuri. Atunci nu vă mai duceți copiii nici la circ, tâmpiților, că poate vor începe să sară prin cercuri de foc și să arunce cu banane în musafiri.

În plus, deși e adevărat faptul că omul trebuie să lase ceva în urma lui, e cumva primitiv și chiar jignitor să te aștepți să lase doar copii și asta să fie unica lui menire, așa cum ne cereți voi nouă, tuturor, fie că suntem hetero, homo sau pur și simplu neinteresați să avem urmași. Asta pune semnul egal între omul fără nici o clasă din Vaslui care n-a auzit de prezervativ și face 12 copii pe care-i condamnă la o viață în mizerie și un doctor în astrofizică sau chimie care are o nevastă acasă și niște copii doriți și cu viitor. Și uite, de dragul conversației, hai să presupunem că doctorul în astrofizică nu are nevastă, ci soț. Păi, copii așteptați voi de la omul ăla, berbecilor?! Vă rog, domnilor și doamnelor, lăsați-l pe doctorul în astrofizică să se ardă steril în cur, dacă-i place, dar să ofere omenirii lucruri mult mai importante decât niște oameni mai mici. În fond, suntem deja 7 miliarde jumate, ar trebui să considerați că homosexualii vă fac un serviciu nesporind numărul ăsta care deșală planeta, dobitocilor!

De fiecare dată când aud argumentul cu rolul social pe care nu-l îndeplinesc gheii mă gândesc la Verlaine și Rimbaud. ”Situations have ended sad / Relationships have all been bad / Mine’ve been like Verlaine’s and Rimbaud”, cânta Dylan. Adică nu că Dylan s-ar fi dedat la sex cu bărbați, dar a avut relații tumultuoase și remarcabile, sau cel puțin așa se lăuda. Ei bine, relația tumultuoasă și remarcabilă care bate orice scenariu de Hollywood dintre Verlaine și Rimbaud a dat lumii cel puțin cinci volume inestimabile de poezii minunate. Adică mult mai mult decât vor reuși să dea vreodată societății toți homofobii din România la un loc.

PS – primul comentariu pe care l-am primit (pe Facebook) la acest text a fost “homosexualitatea exista de cand lumea e clar, noutatea e doar dorinta de a constitui o familie si de a putea creste copii, lucru in total contrast cu ideea conform careia ei nu-si doresc copii fiind o cauza pierduta din aceasta perspectiva cum spuneai.” I-am spus că nu doar homosexualii își doresc copii fără să poată sau să vrea să-i facă. Oamenii care-și doresc copii dar sunt lipsiți de posibilitatea de a-i face ei înșiși vor fi indiscutabil părinți mai buni decât mulți tâmpiți care fac copii din greșeală, de pildă.

6 thoughts on “Lăsați homosexualii să se facă utili și mulțumiți-le că nu contribuie la suprapopularea planetei

 1. Dacă vă plac femeile, faceți-vă cruce și cu picioarele că ăștia vă măresc șansele să le aveți. Dacă sunteți obsedați de valorile familiei, faceți-vă cruce și cu picioarele că ăștia sunt lăsați să se căsătorească între ei, în loc să umble din floare în floare, încercând să vă convertească.

 2. poate te uiti si la cine face copii, de fapt. si multi. iar voi, astia, autosuficientii, o sa dispareti in favoarea alora pe care, ipocrit dealtfel, ii aparati.

 3. Sunt de acord, dar nu intru totul. Homosexualii nu se reproduc, dar daca casatoria este legala, au drepturi depline la adoptie. Ceea ce e benefic, pentru ca fie gay un copil crescut intr-o familie fie atipica are alimente si ingrijire mai buna decat un sistem social deplorabil. A fi homosexual nu inseamna sa iti iei limba in gura la propriu in strada, desi na in Irlanda poate s-a intamplat. Inseamna sa iti poti exercita liber alegerea legal si nu este o boala ori etc. Nu militez pentru homosexualitate si nu sunt importriva ei, atata vreme cat nu este ostentativa. E un drept ca oricare altul si nu e ceva de gandire moderna avand in vedere ca umanitatea s-a indreptat catre monogamie dupa ce la greci si romani orgiile si homosexualitatea erau la ordinea zilei si nu doar in razboi, ci si la marile personalitati aka Platon Banchetul

 4. “Și știți de ce este idiot să încerci sau chiar să-ți propui? Pentru că așa s-au născut, scârbelor bătute în cap ce sunteți!”

  Du-te in amarul tau de om prost. Da prost rau! Atat de prost incat spunandu-ti ca esti prost jignesc toti prostii din lume. Ia mai documenteaza-te suge-le-ai pulele la toti bolnavii astia psihici futincuristi.

  Poftim niste linkuri mai jos ca sa te lamuresti, cufuritule! Si mai sunt si altele…

  http://clashdaily.com/2015/04/gays-admit-they-were-not-born-that-way-shocking-undercover-video-footage-right-here/

  http://socialinqueery.com/2013/03/18/no-one-is-born-gay-or-straight-here-are-5-reasons-why/

Leave a Reply

Your email address will not be published.