Titlu de blog din care vreau să fac bani: Fericit în Cecenia. Răspândiți trista veste!

Titlu de blog din care vreau să fac bani: Fericit în Cecenia. Răspândiți trista veste!

Tocmai vă spuneam că vreau să plec din România. Ei bine, ce potriveală fericită, pentru că am o idee de biznis: visul meu este să fac bani (de la un sponsor din România sau d-aiurea) scriind despre o țară de asta de supercăcat, în care să locuiesc. Să fim serioși, cine n-ar da click să citească jurnalul trist al unui român care se declară fericit în Cecenia, Somalia sau Republica Democrată Congo, aflat fiind într-o fază de negare de nivel istoric? Pe modelul mai multor șmecheri din presă și publicitate care au plecat să facă bloguri din destinații de astea, da, doar că destinația să nu fie în nici un caz exotică. Titlu alternativ, bang, ca să plec și cu o gagică: Viața de cuplu în roz în Nigeria. ”Ziua 345: nici astăzi n-au violat-o cei din Boko Haram pe nevastă-mea. Primul nostru copil e tot negru, totuși.”

Gata, nu vă mai zic, că parcă văd că îmi furați ideea și fugiți în Siria pe banii lu Vântu.

12 thoughts on “Titlu de blog din care vreau să fac bani: Fericit în Cecenia. Răspândiți trista veste!

  1. sau scrie o carte dupa modelul voiculescu, aia cand USL l-a ingenunchiat pe basescu (sic!). tu scrie cum antena 3 a fost ingenunchiata de oamenii educati si spalati. ai putea face si un doctorat pe tema asta.

  2. Poate te imprumuta maestrul Cocui ca e plin de lovele. Sau da-i limbi lu’ umflata, pana ajunge contoarul la 10 mii si-i intra cearceafu’-n cur !

  3. Cre’ca am solutia. Te faci prostituat in strainezia. Faci vreo 2000 pe luna (mai mult nu cred, la altitudinea ta redusa), deci in nici doi ani dai banii aleia.
    Plus ca ii faci aroganta suprema: banii vor proveni din pula, taman ceea ce ea nu a vrut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.