Je suis Mantzy. Fii și tu, măcar un pic, acolo!

Je suis Mantzy. Fii și tu, măcar un pic, acolo!

Scriu adevărul pe pagina asta de 11 ani și încă număr. N-am avut niciodată reclame, doar am pierdut timp și (indirect) bani. Dacă vă place ce fac și vreți s-o fac mai des, aruncați niște mărunt aici, boss! Muncesc pentru ei, nu de alta, nu stau doar să vă arăt unde să vă parcați mouse-ul.

CONT BCR: RO61RNCB0150051979360006 – Mantog Violeta
PAY PAL: andrei_mantog@yahoo.com

PS – mă puteți găsi și pe creativitatezero@gmail.com, dacă vreți să vorbim, să râdem sau să bem o bere. Netaxabil.

11 thoughts on “Je suis Mantzy. Fii și tu, măcar un pic, acolo!

  1. Gata, ba, ti-am bagat in cont la BCR o su’da parai la cursul zilei (rotunjit in sus, sa nu zici ca-s bulangiu) si miine iti intra banu’. Daca iti bagam mai mult dadea jmekereala-n tine ca esti genial ca Ciutacu, daca bagam mai putin ziceai ca te subevalueaza trolli si intrai in depresie. Ai grija ca n-ai voie sa-i spargi decit pe haleala/bautura/ iarba/curve sau sa-ti iei ceva carti, sa nu te puie dracu’ sa-i bagi la pariuri sau sa te manince-n cur si sa-i dai la oengeuri de ciini, ca intri sub blestem si-ti moare pula. Daca esti destept, mai pui ceva de la tine si angajezi un estetician competent din Ucraina care stapineste lucrul cu ranga si e in stare (dupa ce isi termina treaba) sa ti-o faca pe oafa aia sa treaca cu brio orice casting pentru filme cu apocalipsa zombie. Un Пигмалион dedicat meseriei, aia iti trebuie!

  2. Ma astepti pan’ la salariu? Scrie-ma, te rog, pe caiet :)))).
    Acum serios, imi place mult cum scrii. Nu ne lasa!
    Kamikaze si tu esti tot ce ne-a mai ramas …. 🙁

  3. Domnule Mantog a trecut destul de mult de cand ati facut cererea de mai sus – da imi place cum scrieti, dar nu o sa fiu ”mogulul” dvs, mai ales ca pare ca v-ati gasit intre timp unul printre organizatiile care combat la greu fumatul, asa cum reiese din materialul dvs din Kamikaze din 14 sept 2016. Tocmai pt ca cred ca sunteti un om inteligent si sper ca asa ne credeti si dvs pe noi cititorii, ma asteptam la mai multe explicatii – pot sa inteleg atitudinea antifumat dar nu pot intelege aceasta cainosenie impotriva unor oameni, e adevarat, vicioși dar foarte puțin periculoși prin comparație; cei pe care îi laudați dvs pentru escaladarea masurilor împotriva fumatorilor, mie mi se par de-a dreptul naziști, exterminatori care își fac încălzirea și își setează sistemul cu fumătorii înainte de a trece la alte categorii sociale; dacă credeți că greșesc scrieți despre motivele reale și beneficiile care vor fi obținute de societate după exterminarea tuturor fumătorilor, și convingeți-mă; bineînțeles aș vrea să mai aud și altceva în afară de scăderea cheltuielilor cu îngrijirea medicală a celor afectați de fumat, de utilizarea terenurilor pe care se cultivă tutun în scopuri mai bune, șamd. Ce ziceți ați putea ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.