Candidatul perfect la președinție e omul cu nici o casă!

Candidatul perfect la președinție e omul cu nici o casă!

Nu ne plac bogații pe-aici, prin România. N-am înțeles exact de ce. E mai mult decât simpla și tălâmba asociere a bogăției cu hoția. Pentru că nu ne plac bogații chiar și-atunci când știm că nu sunt hoți. Nu ne plac pur și simplu, spuneți-i invidie, spuneți-i populism, spuneți-i comunism, la dracu, puteți să-i spuneți tâmpenie pură, nu ne interesează, vrem doar să știți că nu ne plac și că ați face bine să nu fiți bogați, dacă plănuiți s-o ardeți celebru prin cartier.

Cum să ne reprezinte un bogătan? Adică să avem un președinte fără rate la bănci, unul căruia nu-i tremură mâna pe trăgaciul pompei de benzină când se apropie de 50 de lei, unul care nu mănâncă parizer și crenvurști, unul care nu-și cumpără țoalele de la MiniPrix? Păi, ce știe ăla despre nevoile românilor?! Cum poate el să înțeleagă suferința, problemele neamului, sentimentul de scârbă amestecată cu vină că ai venit iar acasă de la serviciu fără să aduci nimic dulce sau măcar de haleală copilului? Timp de mai bine de 20 de ani, singura scuză pentru crimele lui Ion Iliescu a fost: ”Deh, măcar omul e sărac.” Serios! Ăla a omorât tineri în centrul capitalei țării pe care o conduce, ne-a omorât viitorul, s-a pișat pe morții de la revoluție, dar faptul că n-a fost în stare (sau nu și-a dorit, ce mai contează?) să-și ia trei case și două mașini a reușit să-l salveze în ochii românilor. Da, dom’le, a făcut multe rele, dar uită-te la el ce sărac e! N-ai, bă, cum să te superi pe el!

Ăla are cinci case? Ăl’lalt șase?! Au multe case?! Cum, și gata plătite, nu ale băncii?! Sictir, bă, bandiților, duceți-vă și candidați în Anglia dacă sunteți așa înstăriți!

Ducând la extrem condițiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul președinte, deducem că cerșetorul bărbos din parcare de la Carrefour al cărui job part-time presupune să parcheze cărucioarele neduse de oameni la locul lor pentru a colecționa monedele de 50 de bani este candidatul perfect la președinția României. Coae, nu știu dacă ne înțelegeți pe undeva, dar tipul e atât de cinstit încât NU ARE NICI O CASĂ! Irezistibil, de ce nu sunt alegeri în fiecare zi, să-l votăm la nesfârșit pe acest român adevărat?! În plus, ia uitați-vă la el, cât de frumos ordonează cărucioarele alea în rând, e clar că e un bun organizator! Și vezi cum cere bani fără discriminare, și oamenilor cu Logan, și ălora cu limuzine? E clar că-i un tip echilibrat și echidistant, abia el va fi președintele tuturor românilor! Iar dacă modul în care calmează doamnele înfricoșate de haita de câini care îl urmează peste tot nu e diplomație, atunci nu știm care mai e!

De 25 de ani mergem la culcare hotărâți să nu votăm un om bogat în cea mai înaltă funcție din stat, dar noi încă ne mințim că avem dreapta în România, ba chiar că votăm cu ea. Într-o țară normală, Udrea, Johannis, Tăriceanu sau Macovei s-ar lăuda cu averea făcută din banii câștigați în mod cinstit (că n-o pot demonstra e altă problemă, una reală, într-adevăr, dacă se confirmă). În țara noastră, oamenii de dreapta trebuie ca în timpul campaniei să-și ia blugii frecați între picioare, să croșeteze și să conducă tractoare dacă vor să ne impresioneze. Chiar, maică! Un Iliescu care măcar să nu ne omoare nu se găsește în tot doomiipaișpele ăsta? Să vedeți atunci mobilizare exemplară la vot!

9 thoughts on “Candidatul perfect la președinție e omul cu nici o casă!

 1. Ce om e ala care la 50 de ani (o varsta minima pentru a fi presedinte) nu are un job care sa-i permita sa faca plinul unei masini fara sa-i tremure mana?

  Daca ar fi dupa mine as desemna presedinte cel mai bogat roman. Tinand cont de specificul tarii, l-as desemna pe cel mai bogat roman care si-a facut averea in mod cinstit.

  Comunistii au facut experimente pe noi timp de 45 de ani cu incompetenti si ratati, ce a iesit?
  O societate plina de lepre care se cred buricul pamantului.

 2. “nu ne plac bogatii”…in general, romanilor de rand nu le plac bogatii pentru ca intelg instinctiv ca, matematic vorbind, este aproape imposibil ca in cinci ani sa iti iei cinci case muncind cinstit in Romania. Atunci, ori vii de-afara cu bani, in cazu acesta esti “ala de se intoarce sa ne noua cum sta treaba”, ori esti “banditu ala care face afaceri cu statul”.

 3. Băi Cosmine vârsta minimă e 35 iar acumularea de valori materiale nu poate fi un criteriu decât pentru cei ce nu au măcar vârsta legală să se masturbeze. În general lumea civilizată plantează şi creşte politicieni lăsând viziunea socială în seama experţilor. Nu am ciudă pe chiaburi, chiar aş vota un bogătan care prin bisnisul său a adus o reală contribuţie la emanciparea şi progresul ţărişoarei noastre iar averea e un subprodus natural al acestei ocupaţiuni. De exemplu la nivelul de civilizaţie din patria noastră aproape analfabetă şi total incultă ar fi extrem de bun un lanţ de bordeluri la nivel naţional, unu: pentru că toţi suntem curve (dacă până şi Turcescu…q.e.d.) şi doi: pentru câ rumânul până şi să se fută trebe să înveţe el neştiind decât că se acupleze reproducându-se ca oricare alt mamifer care naşte pui vii şi îi alăptează.

 4. ce om normal cu biznis sa nu-si faca griji de batranete, gagici sau ce vrea muschii lui, intra in politica?
  pe Johannis il inteleg, vrea sa le arate sasilor care au plecat in 90 ca n-a pierdut timpul 25 de ani, si ca a reusit mai mult decat ei, unde multi nici nu si-au terminat de platit apartamentele (sasi care au defilat in costumele lor nationale acum cateva zile la deschiderea Oktoberfestului bavarez, sursa: povestisasesti.com)
  Monica Macovei iar de inteles, nu poti fi Mandela si sa te ocupi doar de pisica.
  restul niste penibili penali care vor sa fie si ei jupani, chiar si CPT, prea mare prostata sa mai stea pe motocicleta?

 5. CO,
  La 35 de ani nu ajungi presedinte nici macar la un srl ceva mai mare.
  In schimb ai toate sansele sa ajungi presedintele romaniei, pentru postul asta nu se cere carte … doar am avut si un cizmar presedinte :))))

 6. Nu numai că nu ne plac bogații,dar nu ne plac nici bogații care s-au îmbogățit prin hoții notoirii.Cum de ce?Păi,ei de ce au putut fura și noi nu?Păi,e normal?Păi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.