Bisexualele bipolare nu vor decât să fie normale. Lăsați-le, bă, misoginilor și feministelor!

Bisexualele bipolare nu vor decât să fie normale. Lăsați-le, bă, misoginilor și feministelor!

Mai rele decât misoginii sunt femeile care mereu par că au ceva de demonstrat. Din cauza lor există misogini, de fapt. Acest sentiment de nesiguranță e amușinat de bărbații cunoscuți în anumite medii drept ”porci” așa cum un prădător simte mirosul de sânge. Și atunci atacă, cu răgete sinistre de luptă izvorâte din piepturile păroase și din burțile slinoase. Ele însele, femeile, se simt inferioare (nu pentru că chiar ar fi, ci pentru că societatea le spune asta, iar feministele le urlă faptul că sunt egale ca și când s-ar pune problema să nu fie) și atunci exagerează în unele domenii ca să demonstreze altora și mai ales lor însele că nu, nu sunt nicidecum inferioare. Automat, trebuie să devină rebele. Nonconformiste. Stăpâne pe situație. Surprinzătoare. Șocante. Complicate. Părăsite de orice inhibiție. Și, desigur, nebune la modul cel mai medical.

De exemplu, mie mi-e greu să întâlnesc, în ultima vreme, o femeie care să nu fie bisexuală și bipolară. Atenție, nu doar bisexuală sau doar bipolară. Ca să fii femeie adevărată în zilele noastre, printre porcii ăștia de bărbați, trebuie să le ai pe ambele ca să răzbați. Ca să arăți că te-ai emancipat, trebuie musai să faci cunilingus cu colega de apartament și să ai schimbări bruște de stare cauzate de probleme psihice, la rândul lor cauzate (se subînțelege cumva) de complexitatea minții feminine (sic!). Se vede treaba că o gospodină de la cratiță nu poate fi bipolară, pentru că ba i-ar ieși ciorba prea sărată, ba prea fără gust, ba ar da cu aspiratorul plângând, ba râzând, ceea ce ar decădea-o automat din calitatea de gospodină, meserie ce presupune acceptarea unei anumite rutine și care este vinovată, printre altele, de lumea misogină în care trăim.

Fetelor, vă străduiți prea mult pentru niște misogini, zău! Vreți să le arătați că sunteți superioare? Faceți-vă treaba fără să vă pese de ei și-atât. Asta cu bi-urile e atââât de non-sexy. Și o zic în modul cel mai egal cu putință, sper că nu veți spune că v-am considerat inegale doar pentru că mă aștept de la voi să fiți sexy.

În primul rând, lesbienele nu mai sunt cool din anii ’90. Sau, mă rog, de când eram noi adolescenți și ni se părea mare chestie. Între timp, am văzut atâtea femei sărutându-se și chiar dedându-se la acte sexuale pe care nu le văzusem nici în filme porno încât aș suge o pulă doar ca să vă demonstrez cât de tare mi s-a luat de lesbiene. Ups, Mantzy a ieșit în fine din dulap! Nu, chiar nu, dar da, chiar da, serios: până și homosexualii mi se par mai atrăgători, cumva, măcar că pe ăia nu i-am văzut lăudându-se cu bisexualitatea în orice context social. Deci nu. Dacă vreți să fiți speciale, nonconformiste și rebele, fiți heterosexuale și, eventual, nu lăsați păr în baie. Pentru că toată lumea o face, chiar și lesbienele. Sau mai ales ele, brr!

Cât despre bipolaritate, n-o să pretind că mă pricep. Problema e că nu prea se pricep nici doctorii. Nu e tocmai o boală care se vede pe harta tomografului. E mai degrabă o interpretare groaznic de eronată a unei personalități, aș zice eu, dar cine-s eu să am păreri? Toată lumea e bipolară în anumite contexte. Ghinionul tău poate să fie ca acele contexte să apară des. De exemplu, să afli că ți-a murit un apropiat de SIDA în timp ce tu tocai faci sex neprotejat, beat mort și în al nouălea cer, cu șapte iepurași Playboy (provenite toate de pe Mătăsari, în tinereți) deodată. Sau să aibă erecție proaspătul văduv la înmormântarea soției. D-astea. Mai mult decât atât, cetățenii mondeni și bogați de pretutindeni își provoacă cu bună știință, de decenii, bipolaritatea. Se numește prizat de cocaină. De ce-ai lua medicamente care să anuleze un efect pe care atâția bogătani încearcă cu atâta disperare să și-l autoinducă?

Nu, fetelor, nu sunteți nici bisexuale, nici bipolare. Și știți cum vă dați seama de asta? Data viitoare când veți avea un penis în gură, observați că nu sunteți nici extrem de euforice, nici extrem de deprimate. Pur și simplu veți avea un penis în gură pentru că ați vrut asta, iar atunci, că-l aveți, e totul ok și-atât. La dracu, am zis penis, gură, și femeie. Futu-mă-n cur de misogin de căcat, păi nu-mi merit eu toate bipolarele și bisexualele care mi se întâmplă?

 

6 thoughts on “Bisexualele bipolare nu vor decât să fie normale. Lăsați-le, bă, misoginilor și feministelor!

  1. :)) bun subiectul, eu am o metoda infailibila pentru a repera rapid proastele: le spun pe un ton complice un banc din seria “de ce se machiaza si parfumeaza femeile? … pentru ca sunt urate si put!”. daca duduia incepe sa faca spume la gura, fugi mancand pamantul (daca nu cumva vrei doar s-o futi, caz in care o dai la intors), clar e proasta cu spume si mai nesigura pe ea decat un copil in prima zi de gradinita. in cazuri foarte rare, o sa mai nimeresti cate una care va rade fara sa se supere, dar te va taxa elegant… astea-s bijuterii, tine-le pe aproape.

Leave a Reply

Your email address will not be published.