Anca Lungu, ticăloaso, mi-ai furat inima și-ai fugeat cu ea la vorbitor la Felix!

Anca Lungu, ticăloaso, mi-ai furat inima și-ai fugeat cu ea la vorbitor la Felix!

Oana Stancu m-a dat în judecată pentru că-s misogin sau ceva. I-am zis că mă ofer s-o fut și am luat-o atât de pe nepregătite cu această dorință indescifrabilă pentru domnia sa încât a decis că eu de fapt o păcălesc și urăsc femeile. Neah. Eu urăsc oamenii în general, dragă Oana. Și pe oamenii mârșavi în special. Fututul n-are nici o legătură, după cum probabil ți-ai imaginat, nu-s atât de pretențios la sex. Dar aici vreau să vorbesc, dimpotrivă, despre dragoste. Fac însă o introducere mai lunguță.

Ieri la Antena 3 s-au adunat toți angajații Antena 3 ca la priveghi. Mai lipsea mortul Voiculescu cu vată-n cur, urcat pe-un soclu. Ce m-a îngrijorat e că printre angajații ăia ai Antenei 3, pe lângă niște domni penibili pe care-i știți (Adrian Ursu, căruia de când linge în cur cu atâta spor i-au crescut vreo trei cefe, Păunescu era un porc minuscul pe lângă acest munte de osânză, sau Felix Rache, un penibil cu voce chițăită care pe scara umorului e undeva la 1,5 – din 10 – și cu toate astea e cel mai haios din firmă sau etc.), pe lângă acești penbili de sex masculin, așadar, erau niște doamne și domnișoare frumoase. Pe multe nu le știam, dar îmi plăcea de ele că-s frumoase și în minte îmi veneau doar două chestii: câte dintre ele i-au supt coaiele turnătorului și, chiar de nu s-a întâmplat cu toate (deși de câteva știe tot trustul), câte dintre acele fete frumoase înțeleg ce au căutat acolo. Mie îmi păreau prea frumoase și ca să fie ticăloase, și ca să fie proaste.

anca lungu Ea este Anca Lungu. Am stat mult până să aleg poza asta, pentru că în toate pozele de  pe internet Anca Lungu este superbă. Mi-a trecut prin cap să pun toate pozele cu  Anca Lungu pe care le găsește goagălu, așa cum fără îndoială ar fi meritat, dar e 5 dimineața. Și din nou dilema aceea  îmi sfredelește creierul ca un cuțit cu lamă rece ca gheața: Anca Lungu este proastă  sau este ticăloasă? Mă uit în poza asta și ambele variante par atât de departe, dar mă  uit apoi în studioul Antenei 3, o văd stând ingenuă pe scaun și ascultându-i pe  ticăloși, ba parcă intuiesc și-o lacrimă într-un colțișor de ochi, și-mi spun: ”Doamne sfinte, sper ca  Anca Lungu să fie proastă!”.

Anca Lungu, draga mea, vorbesc cu tine pentru că ticăloșii nu ar  înțelege, ei nefiind proști. Află, deci, că în condamnarea de ieri nu este vorba nici despre Traian Băsescu și nici măcar despre  Antena 3. Este vorba despre DanVoiculescu, căruia cred și sper că tu nu i-ai supt nimic, Doamne ferește! Deci cred că mă poți înțelege. Ei bine, securistul ăsta ordinar este urât de aproape toată lumea relativ normală la cap. Și (atenție!) ura pentru el și cea pentru Băsescu nu se exclud. Culmea, chiar am văzut oameni destul de pe treaba lor care-i urăsc pe amândoi. Deci nu, nu justiția băsistă l-a trimis pe patronul tău la închisoare, ci (ai putea să-i spui) justiția divină, și ai putea să-i spui așa pentru că nen’tu’ Voiculescu era atât de agresiv și de impertinent, ținând cont de câte se știau despre el, încât Dumnezeu Însuși l-ar fi vrut pedepsit pe jeg. Ce-ai căutat tu acolo, în platoul ăla, printre jigodii, Anca, dragoste? Ce-o să spună copilul tău? Că de-ai lor nu mai întreb, ăia vor semăna probabil cu părinții. Ce-o să spun eu? Ce-o să spunem noi, când ne vom aminti peste ani de aceste momente grele din relația noastră?

În fine, Anca, asta nu prea contează. Voiam doar să-ți spun că mă poți da și tu în judecată liniștită. Da, mă ofer. O, Doamne, cât mă ofer! Și, dacă ești într-adevăr proastă, cum sper eu că ești, vreau să mai știi că o să te iubesc veșnic, atât de etern încât o să scriu o carte despre gura ta pentru ca Cupidon să-mi înjumătățească din pedeapsă.

 

9 thoughts on “Anca Lungu, ticăloaso, mi-ai furat inima și-ai fugeat cu ea la vorbitor la Felix!

  1. asta si octavia geamanu, si toate milfele alea de la meteo. si daca esti tare in oaua si kinky merge si oana stanciulescu

  2. Mantzy, daca tu reusesti sa ti se scoale cand te uiti la Oana Stanculescu, si reusesti s-o si ..utzi, eu te declar EROU NATIONAL !

Leave a Reply

Your email address will not be published.