Muie Dănuț Liga! Pentru că pot!

Muie Dănuț Liga! Pentru că pot!

Da, știu. Orice publicitate e bună, dar nu mă pot abține. De fapt, chiar vă rog să-l votați pe acest dobitoc. Merită. Gândiți-vă la binele lumii. Gândiți-vă la viitoarele generații (a se vedea ultimul paragraf). Cu acest imbecil sinistru în Parlamentul European, vom râde nu doar noi, ci un întreg continent!

Liga_DanutCum să te cheme Dănuț Liga și cum să fii din Brăila? Dar hai, că brăileni mai cunosc, din păcate. Dar cine este Dănuț Liga? Nu știu nici eu exact. Teoretic, un traseist care a fost prin PRM, apoi prin PDL, apoi s-a mutat la partidul inexistent al sfertopersonalității MRU, p’ormă s-a făcut independent. Dar de ce vă spun toate astea? Imposibil să nu fi dat de Dănuț Liga pe la televizor în ultima vreme. Pentru că Dănuț Liga își plătește (sper că din banii lui, ceea ce ar fi amuzant) niște spoturi de campanie absolut cretine (deci probabil eficiente) pentru a obține voturi la alegerile europarlamentare. Într-un clip de zilele astea, apare mâgâind libidinos niște copilași pe cap, promițând cele mai standard chestii din manualul de promisiuni jenante și făcând alte lucruri din astea oribile de demagog arivist de trei lei într-un parc din București. Dar vârful penibilului a fost atins în momentul în care (atenție!) Dănuț Liga A FOST CONVINS să candideze, surprins fiind pe nepusă masă de către masele de adoratori la un concert pentru care plătise tot e…ăstaaaa… un concert oarecare care se ținea absolut întâmplător p-acolo. Iată clipul:

Da, ați văzut bine. Dănuț Liga a plătit un spot, un cor și 500 de spectatori pentru a regiza cel mai cretin spot electoral de după 1989, deci din lume. În el, Dănuț Liga se așteaptă să credem că el se afla la un concert așa, ca om normal, fără să știe nimic despre puhoiul de lume care-l vrea la Bruxelles. Nu știm cum se presupune că ar fi aflat ceilalți oameni din sală că Dănuț Liga e la concert, cert e că ei au fost atât de încântați de prezență încât (acum citez din spotul care s-a dat la TV exact cum îl vedeți aici) ”l-au rugat pe cel care renunțase la politică în 2012 (nota mea – ?!?) să revină pentru a candida ca independent pentru Parlamentul European”. Hahahaha! Deci reacția firească a publicului nu a fost ”cine plm e Dănuț Liga?!”, ci ”Dănuț Liga, te rugăm, întoarce-te!”. Seems legit.

Dar cine l-a rugat pe Dănuț Liga să se întoarcă și să candideze? Începe (1:21) un general pensionar, negreșit actualmente administrator de bloc. Sărim peste el, că vine din preistorie și dacă îl disecăm începe să pută a căcat comunist, căcat de ăla rezultat din mâncat gheare de pui și băut nechezol. Iat-o pe a doua rugătoare (1:53): doamna profesoară Veronica Iliescu, care sper că nu predă română la școala ajutătoare la care lucrează, pentru că toți elevii ei ar lăsa-o repetentă dacă ar vedea-o recitând atât de penibil chiar și un text care nu-i aparține. De remarcat poticneala doamnei profesoare de la 2:11, când probabil prin cap îi trecea doar ”Ce dracului spun eu aici și cine e imbecilul ăsta cu păr alb care mi-a dat doo sticle de ulei ieftin ca să spun cretinismele astea în fața la atâta lume?!”. Peste doamna președinte al asociației de proprietari (a treia vorbitoare) vom trece, că e versiunea fără coaie lăsate a domnului general de care vorbirăm mai sus. De departe cea mai spectaculoasă prezență este cea a pensionarei Rodica Ghinea, care PLÂNGE în timp ce-l roagă pe Dănuț Liga să candideze! Dar de ce?! I-o fi amenințat copilul cu moartea? A primit foi de ceapă șpagă electorală? I-au arătat înainte pe ce loc se situează în clasamentul datoriile la întreținere? După pensionara bocitoare mai apar două guriste care la cât talent muzical au sigur vor fi secretarele lui Dănuț Liga la cabinetul lui de viitor candidat la alte alegeri, și apoi bomba. Vocea din off zice: ”Impresionat de recunoștința susținătorilor săi și pus în fața celor 75.000 de semnături strânse, Dănuț Liga a acceptat să candideze” bla-bla. Și bam! Pe scenă urcă Dănuț Liga, care seamănă suspect de mult cu Dănuț Voiculescu și zice, bam: ”Iau decizia să candidez!” Bam! ”Mă voi înscrie în această bătălie extraordinar de grea. Nu este grea, FOARTE GREA!” Bam! ”Un gânditor spunea un lucru și aș vrea să-l CITESC în seara aceasta”. Să-l citeascăăă, băăă, nu să-l citeze, hahaha! În fine, a greșit omul. Dar să vedem ce a spus GÂNDITORUL, frate! Gânditorul a spus așa, conform lui Lăbuț Diga, care-l citește din el: ”Oamenii politici, SAU DE REGULĂ POLITIICENII (vă dați seama ce gânditor prost era ăsta?), se gândesc la următoarele alegeri. Oamenii de stat se gândesc la următoarele generații.”

Corect, băi, Liga, boule macabru ce ești. Ești important pentru viitoarele generații, pentru că viitoarele generații sunt datoare să-l citească pe Caragiale și să-și spună, când ridică ochii din carte și dau peste omul de stat Dănuț Liga la TV: ”uite, mami, nenea ăsta este chiar și mai scârbos decât Nae Cațavencu!”. Marș de-aici, Dănuț Liga! Văzându-ți campania electorală tocmai am simțit că m-am întors în timp cu 20 de ani. Marș la Bruxelles și reprezintă-ne, căcatule! Facem orice, numai să nu te mai avem prin preajmă. Zi-mi repede unde trebuie să merg să te votez.

13 thoughts on “Muie Dănuț Liga! Pentru că pot!

  1. Nu inteleg de ce se ia lumea de Danut. E cel mai adevarat om de dreapta, a cotizat la Vadim si a luat pula, la Felix a luat muie, dupa care a fost reevaluat si a cotizat la PDL unde pe banii lui s-au ales alde EBA si TRU care au prestat la UE pe valuta, pai, ce pula mea, el scoate banu’ si altii profita ?! Dupa ce a mai incercat o miscare si pus niste bani pe MRU, a vazut ca iese si de aici pe minus, si-a luat omu’ soarta in miini si s-a hotarit sa-si poarte singur de grija, pe banii lui, moshule, nu ca milogii ailalti, care se caca pa ei de frica la furat si traiesc din taxe de protectie si santaj. A dat o tzeapa la fratii Negoita (care-s de stinga !), a furat pa mina lui si s-a saturat sa fie jupuit de coiotii batrini si copiii lor, acu’ lucreaza pe cont propriu si se face de cacat pe banutu’ lui. Arata-mi cu ce e asta mai penibil decit bagabontii ailalti, care isi fac campanie cu bani estorcati de la hotii cinstiti care pun osu’ la furat, si dau o bere! Apreciati, ba, oamenii care lucreaza pe bani furati cu minutza lor si ii investesc dup-aia in personal developement, ca astia-s viitorul!

  2. Corect e bani extorcati, nu estorcati. Asa patesti cind ej’ prost, te caci pa tine si bagi cuvinte jmekere la inaintare.

  3. Nu ne-ai spus pe cine-ai fute: Veronica Iliescu, Rodica Ghinea sau Tenzy Forray ? Eu zic sa-l iei gratis pe dom’ general o singura data ca sa te umpli de cacat rezultat din gheare de pui si nechezol !

  4. sa-mi bag picioarele daca nu este de toata admiratia! nota 10 domnu liga. eu nu te votez dar daca intri in parlament esti mare, joci in champions league. ast inseamna spirit intreprinzator.

  5. Ati pierdut esentialul din spot: oamenii aia au venit intamplator cu bibliorafturile de cate 3 kilograme fiecare la concert..asa…preventive … poate trece domnul danutz pe acolo… 🙂

  6. Pierdusi padurea din vedere, mosule! Asta e 1:1 strategia lui Ponta care – 1) a scris pe blog ca s-ar retrage din politca, visul lui e sa-si creasca plosnitele si sa-si mangaie nevasta verde; 2) a fost asaltat de cereri tremurande sa candideze la presedintie, sa nu lase barca partidului in deriva (cred ca Dragnea hohotea in aceasta privinta), si partidul usurat la auzul propunerii a aplaudat indelung (citeste presa, zau!); 3) acmu zice, Ponta zice, ca va candida numai daca il vrea Bacaul presedinte. Deci Liguta, asta, nu face decat sa aplice modelul, iar Ponta banuiesc ca studiaza cu pixul in mana efectele, ca sa vada unde sa mai iasa cu flori la rampa, cum sa-si potriveasca semiprofilul in cadru, pentru procentele alea, ma intelegi? Nu stiu cine a cacat ideea asta de campanie, dar Ligy nu e original, e doar grabit sa puna in practica. El e un caraghios – dar greata autentica o starneste “varful”, prin exact aceleasi mijloace, numai ca amplificate, la scara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.