Ambasada SUA a decis: Voiculescu la pușcărie!

Ambasada SUA a decis: Voiculescu la pușcărie!

Nu e (încă) un text despre Antena 3, așa că voi încerca să fiu cât mai scurt. Știți deja că principalul dușman al Antenelor este Laura Codruța Kovesi, fost procuror general al României, actual procuror șef al DNA, considerată de Gâdea, Badea și compania drept mâna dreaptă cu care Băsescu face arestări politice. Pe măsură ce atacurile la adresa DNA-ului s-au întețit, în iminența arestării securistului bășinos, zilele astea s-au dat niște premii interesante.

Pe de o parte, Antena 3 și-a cumpărat (din nou) niște premii în America cu care se vor lăuda tot anul și cu care-și va pune papagalul de Badea poze pe Facebook. Despre cum puteți cumpăra și voi premii pentru excelență în televiziune din America, detalii aici.

Aproape în aceeași zi, Laura Codruța Kovesi primea și ea un premiu. Parcă ceva mai prestigios, pentru că venea, practic, direct de la Casa Albă: Ambasada SUA la București i-a acordat Laurei Codruța Kovesi premiul anual pentru ”femei curajoase” (doar cinci românce au mai primit distincția), motivarea fiind: ”Laura Codruța Kovesi a demonstrat curaj extraordinar, luptând împotriva infracționalității și corupției. Doamna Kovesi este o forță care luptă pentru reforma justiției și a statului de drept.”

Ce vreți mai mult, băi? Vreți să vă traduc? America a dat semnalul: VOICULESCU LA PUȘCĂRIE! Și voi cum ați răspuns? Ați cumpărat niște premii de la ei. Bă, dar proști mai sunteți! Și arestați, și cu banii luați.

5 thoughts on “Ambasada SUA a decis: Voiculescu la pușcărie!

  1. vor face ca la dresda, imediat dupa sentinta. vor cere in direct la antena 3 sa iasa oamenii in strada, sa rada cotroceniul de pe fata pamantului, femei, copii, batrani, sa arda tot ce le sta in cale, ca asa nu se mai poate. au ceva artilerie, presupusii 7,4 milioane de cretini, dar partea buna e ca nu au substanta. alaora, daca maine le spunea gadea ca basescu e cel mai bun, vor actiona in consecinta. de aceea, lupta mare se da pentru antena 3, pt. ca pot manipula lumea in privinta votului, nu de alta. in rest, curatenia de primavara inceputa deja cu baronetii e cea care conteaza.

  2. Desi nu ma bucur de problemele altora,dar am promis ca dau de baut la toata carciuma din sat daca varanul ia parnaie si a luat; ma costat si pe mine cateva sute de lei dar satisfactia si-a meritat banul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.