Cum n-a primit Obama după înmormântarea lu’ Mandela păsărică blondă, ci o mamă de bătaie

Cum n-a primit Obama după înmormântarea lu’ Mandela păsărică blondă, ci o mamă de bătaie

Helle Thorning-Schmidt este prim-ministrul Danemarcei. Eu ador Danemarca, deci mă văd nevoit (ce să fac?!) s-o ador și pe doamna prim-ministru, în ciuda apartenenței dumisale la stânga (stânga occidentală fiind, să ne înțelegem, mai modernă și mai de dreapta decât dreapta românească). Thorning-Schimdt are 47 de ani, cu vreo 12 mai mulți decât o sosie ceva mai urâțică a ei, doamna Andreea Paul de la PDL. Irelevant, mă rog. Voiam doar să zic că nu sunt singurul care pare să o adore pe Thorning-Schimdt. Priviți această succesiune de poze care ar putea duce la destrămarea celei mai importante familii din statul care idolatrizează familia:

1. La înmormântare la nen’ so Mandela, Obama se întâlnește cu madam prim-ministru al daneziei. Pare foarte bucuros. Dacă Nevasta Michelle nu pare la fel de bucuroasă de revederea celor doi. Aș zice că din contră. Din poză nu se înțelege exact ce caută mâna la președinte pe umărul la prim-ministru. Dacă o bate pe umăr, e rău. Dacă atingerea e ceva mai blândă, e de divorț.

obama 1

 

2. Într-un moment demențial care a făcut deja înconjurul Facebook-ului, președintele Americii împreună cu premierul Marii Britanii și cu cel al Danemarcei își fac un selfie în timp ce se hlizesc cu gura până la urechi. Drăguț. Dar uitați-vă cât de încântată pare prima doamnă de șotiile negrișorului.

obama 2

3. Nu se știe ce s-a întâmplat, dar se poate presupune. Într-o fotografie făcută vreo 15 minute mai târziu, Obama nu mai stă lângă Helle. Michelle Obama s-a interpus între ei și stă cu curul la premierul danez, într-un gest de ostilitate nu chiar subtil. Thorning-Schmidt își butonează nervoasă telefonul. Dar cel mai drăguț e, din nou, Barack. Uitați-vă la el, sărăcuțul, cât de ofticat e c-a fost luat de lângă femeia albă.

obama 3

 

Morala? I-o fi unit el Mandela pe toți politicienii lumii, dar pe femei chiar nu le poate uni nimeni.

Povestea completă, cu interpretare frumoasă, pe roluri, este aici

 

14 thoughts on “Cum n-a primit Obama după înmormântarea lu’ Mandela păsărică blondă, ci o mamă de bătaie

  1. “Din poză nu se înțelege exact ce caută mâna la președinte pe umărul la prim-ministru.”
    E regula de trei simplă: Dacă în tramvai sau alt loc aglomerat sunt trei inşi, dintre care doi sunt afroamericani, trebuie să vezi toate cele 4 mâini maro. În caz contrar, cel puţin una dintre ele e în geanta ta.

  2. bun, Michelloaica era serioasa fiindca se afla, totusi, la un soi priveghi, ce Dumnezeu? cu atat mai putin e de inteles hlizeala celor doi, carora li s-a adaugat, pe post de paravan, David Cameron. Danemarca o fi in vreun G 8 pana la 20, ca sa aiba cei doi posibilitatea sa se intalneasca si fara sa fie Michelle de fata?

    1. cred ca Danemarga are un G la care USA vrea sa ajunga. Sau poate expertii NSA au afla ca tanti are petrol pe undeva si Barack vrea doar s-o foreze putin.

    1. unde pui ca pe la africani e obiceiu´sa bage mortu´la congelator si doo luni, pina fac rost de bani de inmormintare, mai rau ca la nunta. poi iti dai seama ce carnaval au facut de decesu´lu´mandeala?!

  3. Deci … Sa fa fut copii in gura cu ocazia sarbatorilor si sa imi bag pula in sotiile voastre care mai face cate o glumita referitoare la culoare, rasism , cea mai rea natie si rasa de pe fata pământului e a romanului ,radeti si judecati pe toata lumea iar voi in schimb sunteti saraciile planetei nu va ajunge ca va radeti de voi intre voi acum ati trecut la presedintele americi

Leave a Reply

Your email address will not be published.