Români anonimi, nu disperați: dacă Lucian Mândruță poate fi invitat să comenteze ceva la televizor, atunci avem cu toții o șansă!

Români anonimi, nu disperați: dacă Lucian Mândruță poate fi invitat să comenteze ceva la televizor, atunci avem cu toții o șansă!

Băi, stau mult prin Oltenia zilele astea. În Craiova, mai precis. E fabulos! Credeam că știu ce înseamnă Oltenia. Nu știu. La Craiova e altceva. Mi-am petrecut câteva zile acolo și aș putea deja să scriu câteva nuvele scurte. Peste câteva luni, vă asigur, scot niște romane. Dar aveți un picuț de răbdare.

N-aveam de gând să scriu nimic, norocul vostru că, din cauză că sunt atât de ocupat încât am grijă să nu mai adorm, într-un moment de neatenție am picat pe PRO TV, la emisiunea lui Moisescu. A fost îngrozitor. A fost atât de urât încât nu cred că o să mă uit la televizor zile întregi.

Nu e din cauză că l-au invitat pe Mihai Radu. Mihai Radu este unul dintre băieții fără umor care activează în industria umorului din România. Ca orice incompetent din țara asta, dă din coate foarte bine și vrea să parvină. Și, cum incompetenții se recunosc între ei, alți incompetenți îl invită la televizor. Nu e haterism. Serios. Sunt resemnat cu situația de ceva timp, așa că n-aș mai putea fi invidios. Chiar cred că țara asta e condamnată din cauza promovării non-valorii în toate domeniile. De parcă Mihai Radu ar fi problema. Ziceam deunăzi că, dacă ne uităm la miniștrii actuali (nu ar trebui să fie ei esența competenței în domeniile alea?) observăm așa: că avem un obez la Sport, un hoț la Finanțe și un prost la Cultură. Și-atunci de ce vă mai miră că avem niște antihazuri la umor?

N-a fost nici măcar faptul că l-au invitat pe Mândruță. Acum să ne înțelegem, dacă Mihai Radu ar fi undeva pe la +2 pe scara umorului (până la 100, desigur), umorul lui Lucian Mândruță n-ar putea fi măsurat nici cu microscopul și toți specialiștii ar conveni la valoarea 0, pentru eliminarea sutelor de zerouri obositoare de după virgulă. Mândruță e un tip fără umor, deci, și cu voce mereu în schimbare care de la o vreme a descoperit, cu disperarea omului care n-are nimic de spus, că se vinde să fii drastic și agresiv în exprimare, ca Badea sau Banciu. Doar că n-a înțeles că îți trebuie și un pic de haioșenie pentru ca agresivitatea asta să nu fie doar scabroasă. Or, singura dată când cineva a râs la ceva zis de Mândruță a fost, ce-i drept, o dată memorabilă. Pentru că atunci a râs toată țara. De el. Să-ți înșeli nevasta cu o tipă cel mult la fel de frumoasă ca ea și să fii prins și tras în poze e jenant. Dar să apari înaintea pozelor la televizor și să-ți torni căcat în cap, recunoscând tot ca un câine prins că fură de pe masă și cerșind iertare, e deja foarte amuzant. Evident, umor involuntar. Evident, nevasta l-a iertat. Pe de-o parte, s-a gândit că, dacă rămâne supărată, nebunul va continua să apară la televizor și s-o facă de râs. Pe de alta, femeile nu sunt proaste. Sigur, doamna Mândruță îl disprețuiește de atunci pe individ și probabil îl înșală ea însăși la momentul acesta, dar s-a gândit bine: la cât de de căcat s-a făcut bărbac-su’, acum și să mai vrea s-o înșele cu cineva, în toată Europa de Est, și n-ar putea, din simplul motiv că nu s-ar mai apropia vreo femeie de el, după ce i-a făcut amărâtei ăleia de amante. Că da, sunt și amantele femei. Și da, și amantele femei sunt oameni. Și nu cred că e plăcut să-ți auzi amantul lepându-te de tine ca de un jeg, după ce te-a făcut de căcat în tabloide. Mai ales că, la cum îl văd pe Mândruță, cred că-i zicea de cel puțin zece ori pe oră că o iubește. Amantei. Zic și io.

Așa că revin: de ce să-i inviți pe Mircea Radu ăla și mai ales pe Lucian Mândruță la televizor? Andi Moisescu pare un tip ok. Poate nu face el invitațiile, să zicem. Altceva e mai grav, însă: faptul că ăștia doi au fost invitați în aceeași emisiune cu Amalia Năstase și, mai ales, cu Victor Rebengiuc. Să-i pui pe Mândruță și Marcel Radu în emisiune cu ăștia doi e deja de prost gust. Pe Rebengiuc îl știți, nu mai zic. Cât despre Amalia Năstase, am eu o feblețe, nu știu. E cum trebuie să fie o femeie. Aș vrea-o mamă, nevastă, soră, sclavă sexuală, stăpână sexuală (cum preferă, deh), prieten, confident și partener de afaceri (desigur, nu toate în același timp), pentru că mi se pare că e perfectă în toate rolurile astea. Știu, și despre ea s-a scris că l-a înșelat pe Năstase. Dar mai uitați-vă o dată la Năstase, la ce face în ultima vreme și la ce nouă cucerire are. Sfântă Fecioară, sper doar să nu-l fi înșelat cu un singur tip!

Altfel, la voi toate bune? Vă plictisiți, nu? Aveți vieți banale, nu? Așteptați să muriți, este? Vă invidiez. Eu mă mai duc puțin în Craiova zilele astea, să-mi trăiesc viața cum nu credeam c-o voi trăi vreodată. Băi, știți cum e? X Files e la fel de interesant ca imaginile de pe camera de supraveghere din intersecția de la Apaca, prin comparație.

PS – să nu uit, ca să fie penibilul complet, Mândruță a aruncat, la vremea respectivă, cireașa pe tort: a insinuat că nu ar fi futut-o pe amantă! Phahahahahahaha!

 

7 thoughts on “Români anonimi, nu disperați: dacă Lucian Mândruță poate fi invitat să comenteze ceva la televizor, atunci avem cu toții o șansă!

  1. De ce ai face sex cu amalia? Eu nteleg,partener de afaceri,partener de afaceri,e buna treaba,a stiut femeia de unde sa invete.dar nu i as da pedala nici intr o mie de ani. Mi se pare scarbos sa futi ce a futut iliuta. E libidinos omul

    1. e cunoscut faptul ca oamenii au si perioade mai proaste, in care, spre exemplu, iubesc jeguri, de diferite tipuri. dar se trezesc si asta nu trebuie sa le umbreasca suma de calitati. plus ca, la cat timp a trecut de cand iliuta n-a mai futut-o pe amalia, nu mai e nici urma de el prin ea sau pe ea. noroc cu regenerarea celulelor!

  2. Sper sa continui seria asta cu persoane lipsite de umor. In mod straniu, ma amuza. De Simona Tache si aia de la Creative monkeys cand auzim ceva?

    Quote of the fucking month:
    “Chiar cred că țara asta e condamnată din cauza promovării non-valorii în toate domeniile.”

  3. Pro-ul a ajuns de multa vreme penibil, considerand ca “Tanti Florica” e umor de calitate, l-au incadrat si pe Mindruta. Dar te inseli, mai lipsiti de haz decat Mindruta sunt aia de la Divertis, care nu mai au o gluma amuzanta de mai bine de 3-4 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.