Minori din România, sunteți atââât de proști! Foarte proști! Și dacă nu ați deveni majori, ar fi OK, dar…

Minori din România, sunteți atââât de proști! Foarte proști! Și dacă nu ați deveni majori, ar fi OK, dar…

OK, în textul trecut eram pe grabă și lumea s-a plâns că nu a înțeles ce am vrut să spun. Poate și eu am fost prea pretențios. În fond, scopul meu este ca fanii lui Doza de haș să afle cât de proști sunt. Așa că o să încerc să fiu cât mai clar și răspicat.

Vă rog să mă urmăriți.

Mă urmăriți?

O să spun asta doar o dată. Și nu există absolut nici o posibilitate să mă înșel.

DACĂ AI RÂS CHIAR ȘI O SINGURĂ DATĂ LA O CHESTIE (că ”glumă” nu pot să zic, că nici măcar nu încearcă să glumească) SPUSĂ DE ACEST IMBECIL

mikey

…ÎNSEAMNĂ FIE CĂ (dacă ai între 1 și 14 ani) EȘTI UN COPIL SUB-MEDIOCRU CARE VA CREȘTE ȘI VA AJUNGE UN ADULT PROST, FIE CĂ (dacă ai între 14 și 18 ani) EȘTI UN ADOLESCENT ATÂT DE IDIOT ÎNCÂT ȚI-AI RATAT VIAȚA ÎNAINTE S-O ÎNCEPI, FIE CĂ (dacă ai peste 18 ani) EȘTI UN ADULT CARE AR TREBUI EUTANASIAT URGENT, ÎN CEL MAI UMAN DAR ȘI CEL MAI RAPID MOD CU PUTINȚĂ.

Am mințit. Deci.

DACĂ AI RÂS CHIAR ȘI O SINGURĂ DATĂ LA O CHESTIE SPUSĂ DE IMBECILUL DE MAI SUS ÎNSEAMNĂ FIE CĂ EȘTI UN COPIL SUB-MEDIOCRU CARE VA CREȘTE ȘI VA AJUNGE UN ADULT PROST, FIE CĂ EȘTI UN ADOLESCENT ATÂT DE IDIOT ÎNCÂT ȚI-AI RATAT VIAȚA ÎNAINTE S-O ÎNCEPI, FIE CĂ EȘTI UN ADULT CARE AR TREBUI EUTANASIAT URGENT, ÎN CEL MAI UMAN DAR ȘI CEL MAI RAPID MOD CU PUTINȚĂ.

Scuze pentru caps lock, dar nu cred că fanii Michi Haș citesc texte care sunt scrise fără caps. Multitudinea de litere mici îi descumpănește. Și scuze pentru repetiție, dar cred că fanii Michi Haș nu înțeleg niciodată un lucru de prima oară când li-l spui. Dacă nu înțelegeți la ce mă refer, încercați să vedeți cam cât de elocvent e Michi Haș ăsta într-un clip de-al lui. De exemplu, dacă spune ”portocaliu” nu e suficient pentru ca fanii lui să înțeleagă la ce se referă, e nevoie să țină în mână o portocală sau o tempera portocalie și să arate înspre ele ca să sugereze ideea de culoare.

Michi Haș are vreo 300 de mii de fani pe Facebook. Da, lume. Poate aveați îndoieli, dar asta v-o demonstrează. În România trăiesc CEL PUȚIN TREI SUTE DE MII DE CRETINI IRECUPERABILI.

Demetri Martin are 400 de mii de fani pe Facebook. Demetri Martin face glume în engleză, deci pentru un public de sute sau mii de ori mai mare decât acest ratat național. Demetri Martin e genial. Când l-am descoperit mi-am zis: ”Oau, tipul ăsta e mai sclipitor decât Seinfeld!”. E revoluționar, în căcat! E fantastic! Una din două glume ale lui sunt atât de surprinzătoare încât înainte să râzi îți spui ”Fute-m-aș! Ce simplu era să văd și eu lucrurile din perspectiva asta! Pare atât de ușor! De ce mama dracului n-am dat eu gluma asta?!”.

În plus, l-am comparat pe Demetri Martin cu acest pericol-mai-mare-decât-manelele-pentru-copiii-din-ziua-de-azi pentru că Martin este un comediant plin de candoare. Pentru că la cele mai multe glume ale lui, al doilea lucru pe care îl faci nu este nici el să râzi, ci să spui: ”awww, that is soooooo cute!”. Ca de exemplu ”Aș vrea să creez un joc video unde oferi ajutor oamenilor care au fost împușcați în celelalte jocuri video. L-aș numi Spitalul Foarte Aglomerat”. Sau ”Mi-am luat o pijama cu buzunare, ceea ce mi s-a părut foarte tare. Pentru că până acum obișnuiam să țin lucruri în mână în timp ce dormeam.” Sau ”Țin mereu o brichetă în buzunarul de la spate. Nu fumez, pur și simplu îmi plac foarte tare anumite cântece.” Sau ”Să spui <<îmi pare rău>> e cam la fel cu a spune <<îmi cer scuze>>. Mai puțin în cazul în care te afli la o înmormântare.” Sau ”Sort of’ is such a harmless thing to say. Sort of. It’s just a filler. Sort of – it doesn’t really mean anything. But after certain things, sort of means everything. Like after ‘I love you’ or ‘You’re going to live’ or ‘It’s a boy.” Nu vă mai săturați, nu? V-ați dori să nu se mai termine SAU-urile și nu vă interesează absolut deloc care e concluzia mea. Știu. Asta pentru că Demetri Martin e genial. Și are aproape la fel de mulți fani pe Facebook ca Michi Haș! Sau ”Hainele mele preferate sunt cele de camuflaj. Pentru că atunci când ești într-o pădure te fac să te integrezi în peisaj. Dar când nu ești în pădure, se întâmplă exact inversul. Lumea zice: Hei, uite un idiot!. Dar dacă ești în pădure lumea zice: O fi vreun idiot aici? Mi se pare că toți arată ca niște copaci!”. Sau “Cel mai prost moment în care să suferi un atac de cord este la un joc de mimă.” (asta ca și toate celalte sună mult mai amuzant dacă-l și vedeți jucându-le. Omul nu doar joacă bine. Desenează, cântă la chitară, recită, uneori toate în același timp. HE’S A FUCKING GENIUS, ROMÂNI RETARDAȚI CE SUNTEȚI! Sau ”Am intrat într-un magazin și o doamnă mi-a spus: Dacă ai nevoie de ceva, eu sunt Jill. N-am mai întâlnit pe nimeni cu o identitate condiționată până acum.”

Copiii noștri sunt oricum retardați. Nu citesc, mănâncă la McDonalds, se uită la seriale cu vampiri, sunt atât de plictisiți de viață încât își fac prieten sau prietenă de la 10 ani (suficient cât să descopere și să folosească citatele penibile din poeți de ocazie pe Facebook), își trăiesc existențele mizere cu nasurile înfipte într-o tabletă sau un smartphone, la dracu, nici măcar la fotbal nu se mai duc (dacă nu mă credeți uitați-vă deseară la Națională!). În condițiile astea, Michi Haș trebuie URGENT boicotat, pentru că e mai toxic decât Florin Salam și Anamaria Prodan la un loc. Pentru că afectează personalitățile copiilor, la dracu!, este ca un fel de pedofil, numai că el le fute mințile, ceea ce mi se pare chiar și mai grav. Nu lăsați creierele copiilor să moară înainte ca posesorii lor să înceapă să trăiască. Dați share acestui text. Dați-le voie copiilor să-l descopere, măcar, pe Demetri Martin. Ăsta să fie începutul. Pe parcurs, poate vor auzi și de Mark Twain.

56 thoughts on “Minori din România, sunteți atââât de proști! Foarte proști! Și dacă nu ați deveni majori, ar fi OK, dar…

 1. Neste fraeri minorii astia din ziua de azi
  Pe vremea ta minorii ascultau Beatles si erau fani Seinfeld (ca toata familia de altfel). Si asta peste tot, inclusiv la Motru.

  Parca esti o baba care se plange ca nu mai asculta tineretul de preot (de parca pe vremea ei asculta). Cel putin baba n-ar fi recomandat preoti straini.

  Si ca sa te lamuresc exact, ca sunt mai aproape de situatie decat tine:
  1. Poporul intelege maxim engleza pidgin.
  2. Ca sa gusti glumele rafinate ale aluia tb sa fi auzit inainte TOATE glumele de baza -sunt vreo 100- si asta nu se intampla decat dupa 2-3 ani de poli (cazat in camin de preferinta).

  1. Dane:
   – ce este mare, are trei picioare şi stă pe tavan? … Corect! Dar de ce stă pe tavan?
   – are mama două fete. Una-i frumoasă iar cealaltă este… ?
   – de ce Trabantul nu este/a fost vopsit niciodată în negru?

     1. Nici pe asta n-o stiu, ca eram chiulangiu

      Banc ajutator:

      3 insi prinsi de canibali, american, francez si roman.
      Seful canibalilor era un alb, ratacit cu anii in urma printre salbatici, ales sef de trib.
      Se bucura ca mai vede albi dupa atata vreme de stat printre salbatici si le spune ca le da drumul, DACA a auzit de tara de unde este fiecare.

      Americanul:
      -Sunt din USA, trebuie sa fi auzit, Hollywood, New York, etc
      – Nu cunosc
      – Imposibil, Statuia libertatii, Arnold..
      – N-am auzit, nu stiu, la ciorba cu tine.

      Francezul: Franta, Paris, turnul Eiffel…
      – Nu cunosc
      – Imposibil, toata lumea cunoaste, nu se poate…
      – O sti toata lumea, dar eu n-am auzit de asa ceva, tu mergi la friptura

      Romanul:
      ….Dupa cum vad nu cred ca am vre-o sansa, eu sunt dintr-o tara mult mai anonima…
      – Spune totusi, sa vedem
      – Romania,…
      – A, sigur, Romania, Bucuresti, stiu, am facut si eu ASE-ul acolo

     2. slabut banc. Si mai vechi ASE-ul.

      Dar daca tot zici ca ai dat pe acolo, meriti un indiciu:

      4. Femei de la ASE, adica “mama, Doamne, ce c….”.

 2. oare e mai trist faptul ca tu l-ai descoperit abia acum pe demetri martin…sau ca mori de inima neagra ca are michi has mai multi fani ca tine?
  inteleg, iti place demetri martin. unora pe place flight of the conchords, altora tim minchin, unora vacanta mare. important e sa iti placa sa razi, zic eu…macar daca te iei de imitatori, ia-te de toti: si de ala de la 3lar, si de teo cu “nimic nou”
  ce scrii tu aici suna a frustrare de om neamuzant. dar dupa cum am spus mai devreme, fiecare cu parerea lui…

 3. Am ajuns pe acest blog intamplator, prin facebook-ul unei cunostinte (care intamplator sau nu, este o persoana extrem de culta), eram curios..

  M-am lamurit destul de repede despre ce e vorba insa..

  1.) Nu m-am uitat aproape deloc la emisiunea web a baiatului asta dar cat am vazut, mi s-a parut amuzant, chiar daca este clar o copie a emisiunii unui alt realizator de webcasturi din statele unite (Ray William Jonhson).

  2.) Sunt de acord ca o parte din umorul folosit (ce tine de glumele care pot fi legate doar de romani) este infantil si cretin, dar daca numai asta “degusta” tineretul, nu poti sa-l acuzi ca incearca sa faca un ban de pe prostia altora (90% din mass media face asta).

  3.)Cred ca ar trebui sa-ti schimbi textul din header in “probably the most useless blog in the world” pentru ca eu personal nu consider ca ai “ceva de spus” ci mai degraba esti un prostanac frustrat (din nou.. 90% din bloggerii din romania) si cu toate ca sigur nu voi mai intra pe acest site vreodata, am vrut sa ma simt bine ca am ocupat cativa biti din pagina asta cu text care sa-ti transmita adevarul despre cine esti si ce reprezinti: un nimic

  1. Esti atat de prost ca ar trebui sa te spanzuri si tu impreuna cu aia 300.000 de retardati ce au dat like la pisatu ala.

   RWJ, chiar si acum cand e mult mai slab decat era inainte, tot are poante de 3 ori mai bune ca pisatu asta.
   Nu mai zic de faptul ca pisu e total lipsit de expresivitate si naturalete cand face poantele alea obosite.

 4. Man, tzy 🙂 N-o să te asculte nimeni, niciodată, dacă ai dreptate şi un par în mână 🙂 Eu cred că reacţia ta e sinceră şi relativ justificată, DAR, chiar dacă haş dude e tern, pueril, ieftinel, succesul lui probează exact teoria reuşitei maneliştilor: oamenii vor ca divertismentul să fie despre lucruri de care le pasă, CUM se face, intră pe planul doi… din păcate. Ţine deja de fineţe. Eu, însă, mi-aş trânti furia pe alternative. Marii entertaineri români sunt ori prea profunzi pentru publicul larg, ori prea frustraţi, ori, pur şi simplu, nu stârnesc interesul. Şi ar avea de învăţat chiar de la manelişti şi mr. haş – doare, dar eu cred că ăsta e adevărul. Eu sunt entertainer şi, sincer, să ştii că e foarte greu să păstrezi echilibrul acolo în faţă – să îi atingi pe toţi, dar, în acelaşi timp să nu vorbeşti doar despre maţ şi sex. Mult spor îţi doresc şi ceva mai multă diplomaţie, nu uita că extremismul nu e sănătos 🙂

  1. :9 ejti prost 🙂 foarte prost 🙂 furstrant de prost 🙂 si probabil si prost entertainer. Probabil te auto-denumesti entertainer ca apesi mult pe Enter.

   PS: 🙂

 5. Bai nene, tu faci promovare. Pana la postul asta nu stiam de baiatu’ asta. Pana la comentariul Mariei nu stiam nici cine e zmenta.
  Promovati, promovati, promovati!

  1. ca bine zici. Nu am habar cine e….stai sa dau mai sus sa vad cum il cheama….aha, l-am gasit, michi (cred ca despre el e vorba) si nu am au zit nici macar o data vorbindu-se despre el.
   Da’ e asa suparat de zici ca are ceva personal cu el, hehehe. Oricum, nu mi-a starnit curiozitatea, la mine reclama are de obicei efect exact pe dos.

 6. Nu cred ca e ok sa pui etichete in acest fel…mai ales cu un limbaj de acest gen (nu stiu daca incerci sa fi funny – si nu iti iese sau doar atat poti). Scuze, nu tin partea nimanui, acum am vazut pentru prima data cine este acest Has, dar esti departe de ce vrei tu sa pari.

  Cred ca cel mai elocvent lucru care se poate deduce din acest articol este ca sunt multi oameni frustrati pe lumea asta care stiu sa reactioneze doar violent (in cazul acestui domn – limbaj violent) la orice. In acest caz e vorba de umor (cine te face sa razi mai tare?) – ne intoarcem la vechea dilema: cine e mai destept? cel care se uita la Divertis sau la Vacanta Mare.

 7. Mantzy, am si eu cateva mici probleme cu articolele de genul asta, de la oricine ar veni ele.

  Dupa cum spunea Diana, nu faceti decat sa promovati prostia.
  Am mentionat acum ceva timp ca sunt scriitori buni in Romania, sau erau, posibil sa nu mai scrie pentru ca nu le folosea la nimic. Pot sa iti spun cativa. Nu sunt deloc cunoscuti ca, nefiind hipsteri ca tine, trebuie sa se rupa cu munca 24/7 si cand scriu, scriu putin pentru ca scriu si bine.

  Ii cauta cineva sa ii promoveze? Nope
  Sunt bagati in seama cand incearca sa isi ofere serviciile? Nope
  Renunta si se angajeaza orice altceva? Dap
  Are Romania de suferit? Desigur

  Next item on the list: In sfarsit, il promoveaza cineva pe D. Martin! Daaar, de ce nu se ia nimeni de Roboti si tipul de la 3lar? Va e frica sa nu va luati bataie? Sunt prea populari si aveti nevoie de ei? Va place?

  Roboti ca webshow este mult mai rau decat Doza de Has. Nu ma refer la continut, ambele sunt cretine, doar ca am vazut comentarii in care creatorii Roboti vorbeau despre cum sunt ei mult mai buni decat Doza de Has.

 8. mare dreptate ai, si Demetri Martin chiar e genial. La inceput m-am uitat la primul video la misto dar am ajuns sa ma uit 2 ore la videoclipuri cu el.

 9. Nu sunt fan “Doza de has” dar îi înțeleg pe cei care nu citesc texte scrise fără caps pe blog-ul asta, am încercat sa îl citesc pana la capat dar e dureros cu un font atât de mic si de prost.
  Oricum din cât am citit pare un “hate scream” la adresa unei emisiuni de proasta calitate la început, urmat apoi de aceleași lamentări pe care le tot auzim zi de zi, ca generațiile noi sunt doar prosti și ca unu e mai bun decât altu care e mai popular. Si acest blog post e la fel de prost ca cea mai proasta emisiune Doza de has in comparație cu multe alte bloguri, jeg.ro de exemplu(sa nu mai zic de bloguri din afara Romaniei).

 10. Un personaj mai abject chiar şi decât miki astă, e Zmenta sau Flegma… Nu ştiu dacă ai scris despre el, dar merită muit public.

 11. In primul rand, mi se pare geniala ideea astuia care a facut articolul. ADIK: iei un “subiect” care are 300.000 de auditori (n.r. Mikey Has la care ma uit si eu) si il faci cu ou si cu otet in speranta ca o sa ti se umple blogul de click-eri… Adik “asta” se asteapta ca aia 300.000 de fani Doza de Has sa vina si la el pe blog sa il injure, sau sa faca ce vor ei aici, DAR NUMAI SA INTRE ca sa ii faca si lui trafic si sa il ridice intre bloggeri.
  Din punctul meu de vedere, a reusit! Bravo Bloggere. Tine-o tot asa. Dar tot un cretin ramai… (ce-i drept ai avut o idee buna)
  Salutari.

 12. Mantzy tot un ofticos ai ramas…. cu timpitelul asta ai dreptate… dar sincer umorul romanesc e ca si tara… cocalarit si plin de tiganisme… sa nu uitam insa ca sunt cateva milioane care au votat comunistii deci ce pretentii sa ai…

 13. e lame rau retardatu’ dozat,dar cum dracu sa-l faci de cacat fara sa ii faci reclama, asta e intrebarea?Ca p-aia care sunt fanii lui sigur nu i-ai convis sa treaca pe Demetri Martin;
  pe astia trebuie sa ii indrumi spre ceva asemanator, cui pe cui se scoate, da’ nu faci nicio branza,tot acolo ajung:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.