Eu, când joc în Cupa Blogărilor, joc, nu mă joc

Eu, când joc în Cupa Blogărilor, joc, nu mă joc

Am mai zis, pe-aici, că nu mă pricep cu adevărat decât la două lucruri: la scris și la fotbal. În restul domeniilor, sunt mai mult sau mai puțin incompetent și nu-mi face nici o plăcere să recunosc asta. Cum scriu, știți. Dacă sunteți curioși și cum joc fotbal, veniți sâmbătă la Cupa Blogărilor (ew!). De fapt, nu-s doar blogări. Și nici măcar n-am fost invitat ”oficial”, să merg cu o echipă a mea adică. M-au chemat niște băieți din Cluj să țin locul unui indisponibil din lotul lor. , Ca orice ardeleni, ei îs (sic!) oameni serioși. Echipa lor se numește Mediatic și sunt atât de serioși încât au câștigat ultimele trei ediții ale campionatului ăsta, care au fost în același timp și primele. Sunt, deci, singurii campioni de până acum. Vă dați seama ce presiune pe mine? Am așa o presimțire că pe asta n-o vor câștiga din cauza mea, încât, preventiv, încerc să le chem, iată, niște public, măcar să compensez pe partea asta.

Meciurile se vor disputa pe toată durata zilei de sâmbătă, pe un teren de pe lângă Arcul de Triumf (nu știu exact care, dar revin cu detalii) și se va termina, sperăm noi, cu noi jucând finala sâmbătă seara.

Motivul pentru care mă bucur că joc cu niște ardeleni este că probabil sunt prea molcomi ca să mă certe, în caz că greșesc. Eu, în schimb, sunt oltean, deci, ca orice oltean, țintesc nu doar să fiu cu gura mare, ci și preluarea banderolei de căpitan până cel târziu în semifinală și restructurarea masivă a lotului pentru finală, doar așa, ca să arăt că pot și că-s șef.

PS – vă dați seama că blogării au făcut un site supercomplex pentru competiție, dar n-au zis exact unde se ține?

 

11 thoughts on “Eu, când joc în Cupa Blogărilor, joc, nu mă joc

 1. Conasule, scrie la regulament:

  “Competitia se va desfasura in cadrul Stadionului National de Rugby „Arcul de Triumf” (Bulevardul Marasti nr.18-20), in urmatoarele coordonate:

  · sambata, 28 septembrie 2013, intre orele 13:00 si 21:00;”

 2. cu ardelenii lucrurile stau putin diferit, in sensul ca de obicei sunt oamenii care tin in spate lucrurile, iar oltenii isi asuma de obicei functii de-astea de imagine, fiind tinuti de altii in spate. de-aia ardealul nu prea da vedete TV, iar orasele din ardeal nu prea au viata mondena.

 3. Nu te pricepi mah, la niciuna.
  Daca ar pleca Hancu si Cucui de la kmkz ai simti cat valoreaza priceperea ta intr-ale scrisului.
  Articolul tau despre Chiriches te arata ca esti un ins potrivit sa lucreze in mass-media romaneasca asa cum este ea acum.

 4. tu ca oltean ar trebui sa faci urmatoarele lucruri:
  – la inceput declari in gura mare ca o sa castigi campionatul/cupa si ca ai de departe cea mai buna echipa (check)
  – dupa vreo 5-10 meciuri se schimba obiectivul in salvarea de la retrogradare
  – retrogradezi
  – pana la urma ramai fara bani si faci un balamuc cu toti si te certi cu toata lumea, la final aproape te desfiintezi si imparti echipa in doua, doar ca sa ii faci in ciuda celuilalt

Leave a Reply

Your email address will not be published.