Băncescule, slinosule, ce-ar fi să-ți dai tu demisia?

Băncescule, slinosule, ce-ar fi să-ți dai tu demisia?

Eram rătăcit la televizor exact când posturile de știri au transmis în direct știrea cu tragedia copilului de patru ani găsit mort pe o proprietate privată din vecinătatea nu chiar imediată a unui parc. Mi-am petrecut următoarele trei ore cu ochii căscați la televzor, curios.

Nu știu cum s-a întâmplat, dar televiziunile au dat verdictul înainte ca măcar un medic să ajungă la fața locului: copil omorât de câini în parcul Tei (sic!). În fine, la presă nu ne mai miră nimic. Dar m-a mirat altceva. Un băiat chel și gras cu aspect de badigard de club de manele din provincie a apărut în fața porții de unde fuseseră ridicați șase câini (care dădeau din coadă pe lângă hingherii intrați în curtea pe care câinii o păzeau, de agresivi ce erau) și a dat două verdicte decisive (tot înainte ca mortul să fie ridicat, ce să mai zicem de autopsie?) de parcă el ar fi fost prima și ultima autoritate în domeniu. Badigardul a zis următoarele: 1. ”Câinele vinovat a fost identificat, pentru că avea urme de sânge pe blăniță.” (așa a zis el, blăniță, că insul e mare iubitor de animale și de aia) și 2. ”Cei șase câini ridicați vor fi mai mult ca sigur eutanasiați.” 

razvan_bancescu_82022800

M-am întrebat din prima cine o fi dobitocul. Inițial am crezut sincer că-i portarul întreprinderii și a exagerat puțin cu declarațiile, îmbătat nu atât de țuica de pufoiacă din gheretă cât de televiziunile care îl înconjurau. Dar nu. Aflu cu stupoare, la câteva ore după, că omul este directorul AGENȚIEI PENTRU SUPRAVEGHEREA ȘI PROTECȚIA ANIMALELOR (instituție de stat subordonată primăriei). Deci domnul care a decretat că șase câini trebuie omorâți înainte ca măcar să fie testați de autoritățile care anchetau cazul (bănuiesc că ținerea câinilor în viață era crucială pentru recoltarea de probe, nu?) se ocupă, teoretic, nu doar de PROTECȚIA animalelor, ci și de SUPRAVEGHEREA lor. Păi, și pe câinii ăștia care spui tu c-au mâncat copilul de ce nu i-ai supravegheat, Băncescule? Înțeleg că era treaba ta. Fie și pentru asta și trebuie să te prezinți urgent la șeful tău, cu demisia în dinți.

Sigur, demisia trebuie să și-o mai dea și câțiva polițiști și niște procurori care, fericiți că au găsit un vinovat pe care toată lumea și-l dorea, câinii, i-a durut practic în pulă de anchetă și pur și simplu nu au investigat nimic. Altfel nu pot să-mi explic cum poliția poate afla cu surprindere, la 17 zile după eveniment, că în tot parcul există camere de supraveghere și că acestea au înregistrat copiii și chiar reîntâlnirea unuia dintre ei cu bunica, după tragedie. Felicitări Cancan, a fost a doua oară în ultima vreme când au arătat că fac presă serioasă, de investigație, spre deosebire de celelalte jeguri. Fără Cancan, acele înregistrări ar fi dispărut în neant, pentru că după 18 zile filmările de pe camerele de supraveghere se șterg automat.

Apoi, un alt cotidian mai bun pe anchete decât toate mizeriile celelalte, Click, a descoperit un cadavru de câine pe malul lacului. Băncescu a reacționat imediat, cu siguranța de om inteligent cu care ne obișnuise: ”Câinele a fost plasat acolo de ONG-uri!” și ”Copilul nu a fost omorât de un câine de luptă!”. Să mori tu? Dar de unde știi? Cum mama dracu ești așa sigur, dumnezeu mic? Vino cu dovezile. Așa fac oamenii serioși, nu cred nimic până nu li se demonstrează.

În fine, Băncescu ar trebui să-și dea demisia sau să fie concediat pentru că e libidinos, ca toți libidinoșii de altfel. Și păzea, că acum o să vă dau link către blogul Lorenei, care l-a făcut pe ceafă-de-bulgar ca la nufărul. Dacă nici ea nu știe să scoată libidinoșenia din om, atunci nu știu cine-ar mai putea.

13 thoughts on “Băncescule, slinosule, ce-ar fi să-ți dai tu demisia?

 1. Cred că citesc aici oameni de la asociaţii pentru protecţia animalelor, care au avocaţi, jurişti. Bine ar fi să găsească o formulă eficientă pentru a solicita oficial demisia acestui impostor, cu argumente.

  1. Ba Mantzog, tu ai carente afective, scrii compulsiv numai despre caini, zici ca esti baba d-aia nebuna cu apartamentul plin de maidanezi, d-aia de le da sa manance toata ziua si urla la hingeri.
   Devii un mic Brigi Bardo, ca un fin psiholog ce ma aflu iti zic ca ne doare in pula de cainii tai si trebuie sa cauti cauza in alta parte, ti-a murit papagalu cand ai fost mic, te-a pipait vreun unchi, d-astea.

 2. Probabil ca hingherii lui Bancescu se duc la munca in costume Brioni, isi iau la pachetel caviar Beluga, friptane Kobe, trufe albe si homari si alearga ciini cu Bentley Coupe, altfel n-ar avea cum sa justifice acest dobitoc patibular (vorba lu’ Patapievici) cei 50 de euro/ciine, tarif platit de ASPA.

 3. Bai Mantzy,
  ca te vad asa mare cainatzar.. apuca-te serios de dresat maidanezi d-astia sa rame minereu prin galerii( le faci antrenamentul la Motru) si-i ducem la Rosia Montana si-i facem mineri..
  ii tinem si pe ei ocupati, facem si exploatare eco.
  si o sa fii erou national.
  si o sa facem cum zici tu mereu, apoi.

   1. spune sincer, ti-e cam dor de lorena, vad ca si pe facebook ai amintit de ea…si acum..etc. Ce ti-a facut de ti-a ramas gandul la ea?

    1. asta m-a uimit si pe mine.omu’ chiar iubeste animalutele patrupede, din moment ce face “mezaliante” d’astea cu Lorena.
     bine, asta e exhibitionism, si ni s-a cam luat, am inteles ideea.. gata 🙂

     Da il inteleg. Mie imi plac porcii, spre exemplu. Ii iubesc. I-as scarpina pe burta cat e ziua de mare. Partea buna e ca imi plac si in farfurie. Si de Craciun nu plang deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.