Parabola coaielor mari și-a Antenei 3

Parabola coaielor mari și-a Antenei 3

Mircea-Badea-la-Canal (1)E nasol să ai coaiele mari când nu ești curat. Poți să ai niște coaie uriașe. Coaiele pot să-ți iasă din chiloți, să se rostogolească pe cracul pantalonilor, să se reverse peste masa unde îți bei berea, să-ți sufoce pisica în drumul lor năvalnic către ieșire și să ajungă în cele din urmă în stradă, poposind leneșe lângă o tonetă de înghețată. Și vânzătorul să spună: ”Oau, ce coaie mari are tipul ăsta! De fapt, ce tip mic au coaiele astea! Chiar așa, ale cui sunt? Nici măcar nu-l văd!”. Vânzătorul de înghețată o să fie internat la nebuni, dar, odată ce se va obișnui cu tine, tot cartierul o să te admire. Multă vreme o să fii tipul cu coaie mari. Copiii o să aibă postere cu optimi din coaiele tale pe ușa de la cameră. Și optimea de coi o să poarte ochelari de soare. Doar că atunci când ai coaiele atât de mari, ai face bine să ai grijă și să nu-ți faci mulți dușmani. Și știi de ce? Pentru că cineva o să te calce pe scrot. Și se va întâmpla atât de departe încât nici n-o să știi ce te-a lovit.

Antena 3 are coaie mari. Și pe undeva pe bună dreptate. La dracu’, și eu mă uit. Dacă ar fi o manipulare abilă, m-ar plictisi. Dar e o manipulare atât de țărănească și de evidentă încât, recunosc, sunt fascinat. Mă fascinează ăia care-i cred. Îi văd în comentarii, există pe internet. Nu pot decât să presupun că se plimbă printre noi, că-s oameni tridimensionali din viața reală. Asta mă cam sperie. Sunt lângă noi, poate chiar în momentul ăsta, niște indivizi pe care dacă i-ai plesni tare cu adevărul în ochi, tot nu te-ar crede. Genul de tip căruia îi arăți o poză cu tine și nevastă-sa în pat și zice că-i trucaj. Așa că îi suni nevasta și i-o tragi de față cu el, iar el zice că nu-i adevărat, că e o farsă de 1 Aprilie. Și-atunci ea îi zice, fix înainte de al treilea orgasm: ”Du-te dracului de bou, nu te-am iubit niciodată, imediat ce mă îmbrac plec cu tipul ăsta. Și suntem în iulie, dobitocule, care farsă?!” Și el o să râdă ca prostul și încă o să se uite după camera ascunsă. Faceți cunoștință cu ciudățenia, vă rugăm. El este credinciosul în Antena 3. Are la birou, ca Mulder, un afiș cu curul lui Voiculescu și inscripția ”I want to believe”. Și e îngrozitor de prost. Am presupus prin absurd că are nevastă, doar de dragul argumentației.

Revenind, Antena 3 are coaie mari. Dar evident că nu e curată. Hei, trăim în România. Câte firme sunt curate? În fine, la ei e un pic mai nasol. S-a executat un șantaj ca la carte, dar ca la cartea de colorat. Un șantaj la fel de evident ca manipularea de care vorbeam mai devreme. Așa-i prinzi că nu-s foarte deștepți. E prea simplu, s-au obișnuit cu stilul smuls, tehnicile lor sunt la fel de subtile ca o bâtă de baseball în rotulă. Anteniștii au șantajat la televizor. La ore de maximă audiență. De 208 ori! Nu intru în povestea dosarului. Găsiți pe goagăl. Revin un pic la coaiele Antenei 3.

Antena 3 nu doar că nu și-a asigurat spatele, nefuncționând ca o întreprindere ireproșabilă (asta se cere, atunci când fuți sistematic tot sistemul de justiție din România plus fiscul, la pachet), dar a mai făcut o greșeală imensă: în goana lor după Băsescu, și-au creat dușmani noi. Dușmani cu care Băsescu poate nu are nici o treabă. Sau, dacă are, oricum nu are atât cât crede Antena 3. Sau, dacă are cât zice Antena 3, oricum nu-l afectează astfel de războaie în câmp deschis. Unul dintre dușmanii de moarte pe care și i-a câștigat Antena 3? DNA-ul. V-am zis deja că mă uit la Antena 3. Deja acolo există o convingere atât de înrădăcinată că DNA-ul răspunde la comenzile lui Băsescu încât Băsescu a fost de mult eludat din porcăială. Acum se trage doar asupra justiției în general și-a DNA-ului în special. Băsescu a ajuns cumva subînțeles. Acum, voi să fiți de la DNA, cu Băsescu sau nu, v-ar plăcea asta? Sigur că nu. Iar războiul care se duce acum este cu siguranță unul DNA  – Antena 3. Aici, Gâdea și gașca au dreptate. Sunt hăituiți, dar asta doar după ce au alergat ca tembelii după urși, urmărindu-i în hățișuri, departe de case.  De fapt, e contraatac. Acțiune și reacțiune. Răspuns. Habar n-am dacă e implicat și Băsescu, dar știu sigur că pe el n-o să-l rănească, chiar dac-ar fi. De fapt, știu mai mult decât atât. În meciul deschis dintre DNA și Antena 3, știu cine-o să câștige. Paradoxal, ăia cu coaiele mai mici, dar cu creiere mai mari.

Și, la sfârșitul zilei, sfârșitul ăla destul de nasol pentru ei, cel mai amuzant va fi că anteniștii se vor da de ceasul morții întrebându-se, cu gurile strepezite de la sexul oral pe care cu siguranță îl vor primi, iar și iar, de la DNA: ”Băi, și dacă totuși nu era Băsescu?”.

57 thoughts on “Parabola coaielor mari și-a Antenei 3

  1. Anteniştii nu se vor întreba dacă nu a fost Băsescu.
    Ei nu se întreabă, ei doar afirmă.
    Mai primitivi decât ei sunt doar antenizaţii, cei care stau cu ochii boldiţi la antene şi nici măcar nu afirmă, doar absorb.

    1. Ba cat de prost esti cu Basescu al tau… O sa mai imbatranesti si o sa-ti aduci aminte cat de cretin erai.
      Tine minte cuvintele lu Stefan.

  2. “Genul de tip căruia îi arăți o poză cu tine și nevastă-sa în pat și zice că-i trucaj. Așa că îi suni nevasta și i-o tragi de față cu el, iar el zice că nu-i adevărat, că e o farsă de 1 Aprilie. Și-atunci ea îi zice, fix înainte de al treilea orgasm: ”Du-te dracului de bou, nu te-am iubit niciodată, imediat ce mă îmbrac plec cu tipul ăsta. Și suntem în iulie, dobitocule, care farsă?!””

    Amuzant, dar nu fanii lui Basescu erau cei cu pixelul albastru, cei care negau cu vehementa o exidenta ce nu putea fi contestata, si anume ca Basescu a lovit un copil?

    1. pai, tocmai, ca in cazul asta, evidenta parea/putea fi trucata. verdictul nu stiu carei comisii a fost ca filmul era mesterit. acum, cata incredere poti sa ai in comisii de felul asta, am vazut si la ponta. insa ideea e ca la basescu se putea discuta.

      1. Coaie, iar dezgropam povestea cu pixelu albastru si lovirea peste mufa a copilului? Daca nu-l traznea Base, se gasea un MM sa-i dea o palma

  3. Apropo, explica-ne te rog in ce consta culpa celor de la A3 in cazul de santaj. Din cate am inteles eu e vorba de acel promo care a rulat de 4-5 ori pe post, asa cum ruleaza o gramada de promo-uri venite de la A1, in baza unui acord care exista intre cele 2 televiziuni. Evident, la dracu cu justitia independenta, la dracu cu faptul ca se comit abuzuri, ceea ce conteaza e sa intre dracu-n puscarie si sa se inchida un post, care culmea, are niste audiente fabuloase pentru un post de nisa.

    1. Ai inteles prost. Acel promo era la o emisiune ancheta. “Anchetatul” a spus ca cineva de la Intact i-a comunicat ca emisiunea se va difuza(ramane de vazut daca ce se arata era real sau nu dar in mod sigur era nociv pentru cariera anchetatului)daca nu cade la pace/da ceva/striga muie Basescu pe strada/face sex oral cu o capra/etc. Faptul ca ancheta nu s-a mai difuzat niciodata ma face sa cred ca anchetatul a cazut la pace. Dupa care a folosit unele parghii pentru a susoti in urechea dna fapta. Mai direct, mai pe ocolite DNA a trebuit sa se sesizeze despre fapt.

      1. Aici nu discutam daca a fost sau nu santaj. Discutam de implicatia Antena 3, care n-a facut sa difuzeze un spot ce-a venit de la cei de la Antena 1, in baza unui acord care exista intre cele 2 televiziuni care apartin aceluiasi post. Culpa, daca ea exista, e in ograda celor de la A1. Ei au facut spotul, ei l-au dat pe A1, si pe urma l-au trimis celor de la A3 sa-l difuzeze si ei.

          1. Daca stia care e scopul celor de la A1, atunci da, Gadea si A3 e de condamnat.

            Dar ai auzit tu de vreo dovada in acest sens? Ai auzit tu vreo inregistrare Gadea – Alexandrescu?
            Fii sigur ca daca exista o vedeam deja prin ziare.

            In alta ordine de idei, in urma unei intamplari de ieri ne dam seama pana unde s-a ajuns.

            Lazaroiu, consilier prezidential cu rand de ministru, a postat in gluma o chestie pe facebook. Niste gratii desenate peste una din prezentatoarele de stiri de la A3. Presedentia s-a sesizat, si-a cerut scuze pentru derapaj, si postarea a disparut. Acum va rog eu sa cautati stirea pe evz, RL, rtv, b1 etc. Stirea nu e nicaieri, desi e mare lucru ca un consilier prezidential sa faca o astfel de gafa care sa atraga scuzele presedintelui.

            Eu il inteleg pe Lazaroiu, ii inteleg satisfactia ca astia de la Antene sunt dusi pe la DNA, dar din postura pe care o ocupa nu cred ca e normal si firesc sa faci astfel de glumite.

            Anyway, aici e stirew http://www.reportervirtual.ro/2013/07/laurentiu-ciocazanu-85745.html

        1. Ma, tu esti fan antena 3 si urasti antena 1. Stai calm ca daca inchid aia prostia ta de televiziune, toti de la 3 or sa se mute la 1, asa cum multi din PDL au tranzitat catre partidul tau de suflet FSN… pardon USL. Urasc clasa politica din Romania dar mai mult urasc indoctrinatii si cei care nu isi folosesc creierul spre a discerne intre mai multe variante ci iau de buna ceea ce le este prezentat de catre cineva in care au oaresce incredere. E ca atunci cand inchizii ochii la ce spune basistu’ de Darwin in a sa evolutie a speciilor si iei de buna biblia ca l-ai mania pe Dumnezeu daca nu ai face-o. Sa va bagati in cur antenele si coaiele lor daca le au asa de mari asa cum spune articolul, asta in timp ce le faceti felatia ca niste buni telespectatori ce le sunteti. Iar parul de pe scrot care va intra in ochi sa il mai scoateti din cand in cand, poate va mai vine mintea la cap! 🙂
          Ma indoiesc de faptul ca se va intampla asta, incet incetul tara asta se umple de muisti antenisti…

  4. ˝Sunt hăituiți, dar asta doar după ce au alergat ca tembelii după urși, urmărindu-i în hățișuri, departe de case.˝ Imaginea este a idiotului ăla din Dâmboviţa căruia i-a trecut prin dovleac să prindă urşi cu laţul. Of course, ursul l-a ucis…

  5. ˝explica-ne te rog in ce consta culpa celor de la A3 in cazul de santaj. Din cate am inteles eu e vorba de acel promo care a rulat de 4-5 ori pe post, asa cum ruleaza o gramada de promo-uri venite de la A1, in baza unui acord care exista intre cele 2 televiziuni.˝ Deci “genul de tip căruia îi arăți o poză… iar el zice că nu-i adevărat…˝

    1. Baaaa, mai rasfirati, vi s-a dat consemnul? Ian citeste tu ce scrie mai sus @ingame, nu ti se pare ca ati supt intrebarea de la aceeasi tita ?
      Macar foloseste-ti bolovanul ala dintre urechi ca sa schimbi forma intrebarii, nea antena, sau suna-l pe badea sa-ti dea alta tema, ca ti-au luat-o inainte altii.
      Cit despre coaiele antenelor, vom vedea cred niste fudulii la gratar, ca toate oficiile astea de improscat rahat lucreaza concertat, asta o stie orice individ cu o singura circumvolutiune, chiar si provocata de cascheta.

    2. Scuza-ma, te rog,Marius, acum am vazut ghilimelele, e din cauza font-ului, cred, cum ar zice ponta; comentariul permite-mi sa-l dedic lui @ingame, voi fi mai atent data viitoare,salut!

  6. @marius, daca A3 primeste printr-o agentie de publicitate niste spoturi in care se spune ca la nu stiu ce produs i se mai ofera unul gratis, dar evident ca e o teapa, cine raspunde, A3 c-a difuzat spotul, sau firma care trimite spotul inspre A3 pentru a fi difuzat? Numa’-ntreb.

    1. A3 e rotweillerul a lui Voiculescu. Cum am putea crede ca Gadea si cei de la A3 erau nu aveau habar de intentia difuzarii unui material? Adica SA ii da lui Gadea spotul si-i spune “mosule, pune si tu chestia asta pe sticla”, iar Gadea “sigur prietene, da-mi si o pun”. Adica Gadea n-a pus nicio intrebare, s-a executat pur si simplu? N-a speculat in niciun fel vreo legatura cu Basescu? E total neverosimil…

    2. Ah, inca ceva: uita-te la “Secretul lui Nemesis” si vezi daca remarci niste similaritati intre adeptii lui NM Siseanu si cei de la Antene (mai ales A3).

    3. ingame: este atat de in decor incat sa te contrazic pe tine ar fi similar cu a vrea sa seci marea neagra cu lingurita.

      A3 a difuzat un promo, nu reclama. Stii diferenta? Promo la TV e atunci cand iti promovezi ceva propriu (emisiune, ancheta jurnalistica, etc.), iar publicitate e atunci cand ii promovezi pe altii (produse, servicii, etc.).

      Santaj mai evident decat ce s-a intamplat pe antena 1 si antena 3 cu spoturile astea (secondate de conversatiile telefonice de la dosar) nu exista. Se poate studia la scoala. E ca exercitiile alea din manualele de matematica care nu au rolul de a-ti pune mintea la contributie, ci doar exemplifica o definitie sau o teorema. Asa de evident e santajul asta.

      Intr-o tara normala se dezicea toata lumea de toti cei implicati si isi vedeau toti de cu totul alte subiecte pana procesul isi urma cursul si se incheia. Numai la noi e ca la nimeni. Punem in discutie tot de la a la z…doar antena 3 si voiculescu sunt mai presus de orice dubiu. Ei au adevarul absolut si toti care nu le dau dreptate sunt automat basisti imputiti.

  7. “De asemenea, o caracteristică
    comună a indivizilor cu tulburare delirantă o constituie normalitatea aparentă a
    comportamentului şi aspectului lor…” DSM IV TR

  8. e destul de ciudat, in metafora cu tipul prost caruia i se fute nevasta tocmai ai descris pe sustinatorii basisti care, desi aveau in fata filmul clar al abuzului fizic fata de un copil handicapat, ei cautau pixelul albastru.
    aceeasi eroare de judecata o faci si cand pretinzi ca prosti sunt doar aia, nu si ailalti; prosti sunt , evident, doar antibasistii, uitand sa spui ca la fel de prosti si incuiati sunt si basistii.
    si mai e ceva: intr-o tara civilizata cu justitie independenta DNA-ul nu e platit sa aiba dusmani de moarte si sa se razbune ca tanti geta pe amanta lu petrica: dna-ul e platit sa fie impartial si sa nu execute comenzi politice; iar daca tu crezi, sincer, ca aceasta comanda nu are nici o legatura cu amenintarile si indemnurile la cenzura publice ale presedintelui din vara trecuta, inseamna ca esti mult mai prost decat genul de tip despre care vorbeai la inceputul articolului

    1. E destul de ciudat ca ai impresia ca toti aia care injura Antena 3 sunt basisti. Asta e prima si cea mai grava problema, n-am citit mai departe, nu ma mai intereseaza. Trimite-mi-o pe sotie, te rog.

      1. E destul de ciudat ca ai impresia ca toti aia care injura Antena 3 (pe basescu) sunt basisti (uselisti). Nu’sh de ce am simtit nevoie de o corectura.

      2. Prietene e destul de ciudat ca toti basistii va uitati la antena 3. Asta e ciudat.
        Ti-o trimit pe sotie, stai linistit, nu i-am facut aproape nimic, nu vreau sa divortati din cauza mea

    2. amice, sper din tot sufletul sa nu ai mai mult de 15 ani si sa mai ai de facut riduri pe lejeru`ti creieras. DNA`ul se ocupa cu anchete de santaj exact cum este cel in cauza. Odata descoperit santajul cu interceptari si avand toate dovezile la dispozitie, DNA`ul, institutie menita sa combata asa ceva, se sesizeaza automat si incepe ancheta, asa cum s-a si intamplat. Acum spune-mi tu cu mintea ta necoapta, unde este Basescu aici ? Unde exista ancheta politica? Daca ai citit ce a scris Mantzy, idiotii au santajat ciobaneste si descoperit si din acest motiv au si fost descoperiti. Vina este doar a santajistului Voiculescu, care o sa se dovedeasca a fi in spatele acestui santaj. Este pur si simplu logic si doar la o citire clara pe site-urile impartiale de stiri, iti dai seama de ceea ce se intampla. Aici nu este vorba de tabara antena 3 sau basisti, aici este vorba de logica si adevar in balanta cu antena 3 si sustinatorii sai ignoranti. Dex-ul ne da o definitie buna pentru ignorant.

    3. erectus: ai dreptate – prostia nu face diferenta basisti sau antibasisti.

      Si ai dreptate ca basescu l-a lovit pe plodu ala. Asa si? Daca tot esti fan antena 3, sigur stii pe de rost si textele lu badea gen “sa nu ne ultragiem ca niste curve virgine”. Pai iaca exact asta fac antibasistii cand incep cu povestea aia cu copilul. Brusc toti nu au atins pe nimeni nici cu o floare. Hai lasati-o moarta. Evident ca basescu a trebuit sa o scoata atunci cumva…ca nu da bine la public sa zici “da ba, i-am futut una imbecilului ala de copil ca nu stiu ce plm a facut sau zis”.

      DNA-u are dusmani de moarte numai in textele anteniste. Se vede ca ti-ai insusit bine de tot directiile date pe acolo. DNA-u nici nu ar putea sa actioneze altfel decat legal. Pai cati avocati dintre cei mai buni au jegosii astia pe care ii cerceteaza DNA-ul? Crezi ca daca macar cu un fir de par ar fi deplasati procurorii…nu s-ar alege ei cu procese de abuz?

      Cam cat de idiot sa fii sa crezi toate lamentarile boschetarilor astia de la antene? Vai de mine ce victime sunt ei. Ar fi victime daca nu s-a putea apara. Dar crede-ma ca au bani de la voiculescu sa isi angajeze cele mai bune aparari. Deci nu le mai plange tu de mila. Iti dai seama ce bagati in ilegalitati pana in gat sunt daca si cu cele mai bune aparari tot sunt condamnati.

  9. Sa fie un fel de pamflet? N-are inportanta.M-a frapat totusi limbajul.Pe urma am inteles citind pe ici,pe colo comentariile celor splati pe creier de antene. Autorul a scris pe limba lor,doar,doar l-or intelege. Nici vorba,luati-va gandul. In psihologie acest tip de atitudine se numeste angajament iar popular i se spune persistenta in prostie.Incapacitate de analiza. Practic din acest tip de oameni Hitler a selectat SS-ul si Gestapoul iar regimul comunist pe primii securisti si primii militieni.Pe urma s-au scapat si comunistii de ei.Erau prea prosti.

  10. In saptamana asta m-am intalnit cu profa de mate de la generala (eu nu am urmat gimnaziu, ci generala). E o pensionara vioaie, mare admiratoare de antene si gadea. Am facut urmatorul experiment, zicandu-i doamna profesoara asta este semn de inapoiere. Cum va puteti uita la jegurile alea? Si imi zice, dar cum poti sa ma jignesti asa? Argumentul meu: d-na prof, am procedat exact ca cei pe care ii urmariti seara de seara. Si ei ei caracterizari si afirmatii, fara argumente. I-am dat de gandit, ca proasta nu e. A doua zi m-a sunat (probabil seara urmarindu-i din nou arealizat ca aveam dreptate) si mi-a spus: multumesc ca mi-ai deschis ochii.
    Din pacate sunt putini cei care pot fi treziti, cu argumente logice.

  11. Cum acționează Varanul? În modul următor. De exemplu vorbesc cu un meseriaș să-mi monteze un pistol undeva, de trăgaci să lege o sfoară trecută prin niște rotițe și undeva departe de pistol la capătul sforii un bolovan care stă pe un par.Dacă bolovanul cade, trage de sfoară și normal de trăgaci pistolul trage. Pun pariu cu un puști care are o praștie că nu nimerește bolovanul. Dar pariul îl fac când știu că prin dreptul pistolului trece un dușman de al meu. Fac pariul, puștiul nimerește bolovanul, acesta cade, sfoara acționează trăgaciul pistolului și glontele care iese îmi omoară dușmanul. Vine miliția și eu declar sus și tare că nu sunt vinovat și că eu mă distram cu puștiul la pariuri cu praștia. Harneală de popă de țară. Mulți confundă turnătorii la securitate cu securiștii. Păi securitatea avea și are oameni cu doxă frate. Și între un ofițer activ de securitate și un turnător e o diferență ca de la portar la director. Și lui Gâdea i s-a urcat la cap, a uitat de unde a plecat, mai bine zis dat afară. Păi dacă avea vreun caracter integru și nu era un bulangiu îi dădeau ăia o funcție. Șmecherul de Ciutacu trăind în Rahova, normal că acolo e școala vieții, s-a prins că șandramaua Varanului intră la apă și s-a cărat. Bravo lui. Mircea Badea e un vânător de euro și atât. Creier are mai puțin decât un șmecher din gașca lui Mafoame. Dacă trăia în prezent afla că din 2007 actele de identitate nu le mai eliberează miliția(sic) ci administrațiile locale, recte primăria. Dar el o ține în continuare cu buletinul făcut de miliție. În mintea lui poate. În Rahova e o vorbă, ce mergi bă așa în bășini?- te dai mare. Ăștia de la antene au început deja să se cace pe ei. Și când te caci pe tine, puți a căcat și lumea te ocolește.

  12. Of of cum va mai dati voi astia din presa in cap unul altuia. In 2013 presa se imparte in doua: Basescu si USL. Daca nu ii infunda pe astia de la antene cu probe solide si se dovedeste o mascarada, asta ar cam fi ultimul cartus al lui Basescu. Poate ca in viitor o sa va f.ta Ponta pe voi si tot asa. Nu mai exista presa libera, Antena 3 il linge in c.r pe domnul Dan, cealalta tabara pe Basescu (printre care si voi). E trist sa fii jurnalist cand tre’ sa dai limbi zi de zi pentru ca depinzi de banii unor securisti ordinari. Pe deasupra, mai vine si autista aia din Londra si imi spune ea mie cum sa fiu patriot si cat de bine e in Romania. Vino fa acasa si incearca sa te angajezi, incearca sa traiesti din salariul mizerabil pe care il ai si seara stai in fotoliu si uite-te la TV cum niste baieti care numai jurnalisti nu sunt, manipuleaza acest popor foarte foarte prost.

  13. Nu credeam ca sunt atat de idioti fanii astora dar dupa aia am inceput sa vad pe facebook la ei mesaje de genul asta:

    “Sfinte Parinte Arsenie Boca riaga-Te lui D.zeu pentru acesti oameni tineri care vor binele romanilor , poarta-Le tu Parinte de grija ca cine cunoaste mai bine ca Sfintia Dvs,pretul adevarului neplacut si dusmanit de dictatori ? Sfinte Parinte Arsenie Boca, fii cu noi cu toti ce vrem binele pentru tot saracul si bogatul , ca tu stii cine suntem, ce facem, ce gandim , ce am facut si ce nu. Mormantul Tau cald si pacea sufleteasca ce tu o dai tuturor romaniilor ce vin la mormantul si Crucea ta , nimeni nu pleaca fara ajutor, Tu care la Canal ingenunchiai la miezul noptii la masa Sfantului Altar plangeai cu lacrimi de se facea balta de lacrimi pe jos , te rugai pentru pacea, adevarul si intoarcerea la credinta adevarata a romanilor .Ai iubit mult poporul roman si noi te iubim si te rugam fii cu noi , ca intotdeauna.”

    1. Bai ma faceti gelos ca nu am Antena 3.
      Sunt hienele aproape de cusca? :))

      Sa vedeti prostii tarii cum vor iesi in strada sa ii “apere” daca-i racoresc astia.

      Badea la puscarie o sa fie curva regimentului clar, Gadea cu buzele alea o sa ia mai multa muie decat se da pe centura intr-un deceniu :)).

  14. fox mulder. e bun si ca scriitor ratat, dar tot mai bun era ca si agent. el si frank black. ce dracu o fi facand chris carter?

  15. ba Mantog, mi-am permis sa scriu undeva chestia asta: “Oana Stancu are rate de plătit, probabil. Plus foarte mult de mâncat, fără îndoială. De la o vreme, latră mai tare decât o face trei sferturi de trust. Nu înțeleg ce vrea, nu înțeleg cum de nu obosește, nu pricep: ce poate Voiculescu să-i dea și nu-i pot da eu ca să tacă? Bani, e drept, nu-i pot da mai mulți. Dar o face doar pentru bani? Slabe șanse. NIMENI nu s-ar umili atât, nimeni n-ar coborî până la nivelul ăla, nimeni nu și-ar obliga familia și prietenii să-l disprețuiască pentru niște bani, oricât de dator ar fi și oricâte calorii i-ar fi necesare zilnic. Am concluzionat, sper că-mi permiteți, c-o face pentru pulă. N-am găsit o expresie mai elegantă, mă scuzați. Oana Stancu se vrea umilită, cum ar zice prietenii mei. Se rezolvă, Onuța! Treci pe la mine oricând! Beau niște vin și a doua zi ești atât de calmă și de echilibrată încât nu te mai primesc decât la TVR Cultural” fara sursa, fara link pt. ca mie nu mi-e frica sa ma judec cu cacatii santajisti ai Latrinei3, ca eu imi bag pula in Dan Voiculescu, in tonomatele lui, in familia lui, si Camelia Voiculescu sa fie prima care sa mi-o suga, urmata de mama lui Mircea Badea.

  16. <> Autorul are dreptate la partea asta. De vreun an de zile, procurorii sunt balacariti sistematic la A3, in toate felurile, cat sunt de prosti, cum le curge scuipatul din gura,cum nu stiu carte, cum fac de toate nenorocirile. Pana una alta, procurorul e ala care, daca semneaza o hartie, dormi in noaptea aia la parnaie. Cand faci procurorii albie de porci in mod sistematic, trebuie sa ai grija ca tu nici sa nu fi scuipat pe strada in generala,pt ca trebuie sa te gandesti ca o sa te alerge de-ai dracului, nu de Basescu. Daca mai esti si bou si infractor prost, te-ai scos.

  17. OO, da, ai gasit si sustinatori ai tampeniei pe care ai scris-o aici ? Esti tare !! Vii de Labe 1 ? A, nu ? Esti doar basist si atat ? ” Coaiele ” de care nu aveti loc le-au crescut prin audienta ! Aud ? A…tu nu reusesti asta ? Ok, la revedere

  18. Ce chestier domne, cum trag unii la vulgaritate ca mustele la …. Daca scrii ” coaie, si futaie ” se gaseste imediat o gasca de ‘telectuali” care sa scormoneasca laturile astuia cu blogul doar-doar or scoate ” esenta ” a ceea ce se invarte in capul lui ametit de caldura. Ba mai mult, era unu’ pe-acilea care incerca un fel de rastalmacire ” intelectuala “a grozaviilor ce incep cu ” pu” si se termina cu ” la “, intocmai ca si criticii de picture abstracte: fiecare vede cu totul altceva intr-o pata maro pe o panza. La mai mare ” Mantzy” , esti incalifi”coi”bil

      1. ce replica! cine-i ala? ca poti sa-l recunosti dupa IP. la noi in sat jurnalistii de la o fituica locala au relatii la RCS si de cate ori nu le convine un comentariu, raspund adresandu-se cu nume si prenume celui ce a postat.

  19. Cu intarziere, dar… Daca v-ati scoate nasul din chiloti, ati vedea naibii ceva mai departe. Corectiile astea sunt o simpla netezire a drumului spre conducere unica si neimpiedicata de promisiuni anteelectorale (ba spre alde PNL, ba spre alde PC) a singurului partid de incredere, partidul oamenilor vesnic cinstiti, politicieni cu viziune si inima, solutia viabila din lipsa de alternative etc.etc.etc. Se recapata, cu aceleasi mijloace, suprematia din ’90. Macar de data asta fiti pe faza si inscrieti-va din timp in PSD – p’orma, dupa artificii si mici, l-ati putea mina din interior (am vazut eu intr-un film despre Mafia). Sigur, asta in caz ca nu atingeti greutatea maxima in timp record.

Leave a Reply

Your email address will not be published.