La Mortu

La Mortu

La Motru e morgă. Morga are gard. Peste gard de morți e un bar. Îi zicea la Mortul Vesel, odată. Acum e un fel de pub. Doar că mortul nu mai e vesel, e un mort mort. Peste gard de pub, sunt morții. Peste gard de morți, sunt proștii. Proștii care merg în pub. Pubul moare mai repede decât mortul. Se închide la ora 3 în Vinerea Mare. Iisus ar fi fost dat afară de badigarzi; de fapt, s-a și întâmplat. Nu contează mortul sărbătorit. Contează chelnerițele proaste. E un pub mortuar de căcat. Penibil, patron e unu care are număr la mașină STF. Că pe el îl cheamă Ștefan, m-ați înțeles? Hahahaha. De-acolo vine. STF sunt consoanele din nume, în afară de N. V-ați prins? Dacă-l chema Segopol, ar fi avut număr la mașină SGPL, în afară de L. De la SGPL, chelnerițele te dau afară, deși e vineri și oricum ți-e rușine că ești acolo. Stai la băut cu morții, dar morții se culcă devreme. Nici măcar nu sunt zombii. Ai avea cu cine să discuți în legătură cu o ultimă comandă. Chelnerițele s-au născut moarte. Iar patronul e OK, atât de OK cât poate fi unul cu număr la mașină STF.

7 thoughts on “La Mortu

  1. Da-o-n pulamea, ai inceput sa scrii in stilul lui Istodor! P-ala il intelegi, ca a avut o copilarie grea si l-a marcat, plus ca se crede smeker, da’ tu ce-ai patit?

      1. Pai, e normal. Baga-n continuare, ca ne prinde amiaza sub 2 la mie si ne facem de cacat. Asta-i Golgota romanului, sa-si tina constant un 2 la mie pina se termina cu minivacanta de Pasti.

  2. ,,Să te fut”, ,,Sugi pula”, ce expresii în ajunul Paştelui, domnu’ Mantzy! Oricum ar fi, vă urez PAŞTE FERICIT, domnule Manţog!

Leave a Reply

Your email address will not be published.