Marea cocălăreală

Marea cocălăreală

Știți ce? Eu cred că mă duc la mare pe 11 mai anul ăsta. La câți bani cheltuiesc cu vacanța asta, n-o să fie picior de țărănoi sau de bugetar. Gol-goluț, o să încerc să mă obișnuiesc. O să fie liniște, la dracu! Și prețuri mici, câh! Plus mai cald, foarte probabil. O să mă coc, pffuuu! Și-o să pot merge în ce local vreau eu fără să mă tem că, dacă n-am rezervare, nu găsesc loc. Iar noaptea o să stau singur pe plajă, o să beau bere, o să mă droghez și-o să mă uit la stele în zgomot de valuri și fără adieri de pișat care să mă împresoare. Gagicile or să se fută mai lesne, că nu e săptămâna aia nasoală pentru creștine. O să fiu de căcat, un pensionar, un trist, un conformist, un mediocru.

În rest, rămâne ca toți rebelii să plece azi-mâine, cum am stabilit și anul trecut. Dar nu așa, un rebel-doi. Toți rebelii din oraș, frate!

10 thoughts on “Marea cocălăreală

  1. eu cred ca mai cocalari sunt aia pe care ii f.. grija de ce fac ceilalti? nu pot sa inteleg cu te deranjeaza pe tine ce fac ceilalti daca tu oricum nu vrei sa mergi la mare, caci din cate vad nu faptul ca e aglomerat e problema ta. te-ai gandit ca poate aia n-au liber decat de 1 mai?

  2. si eu voi aparea in jurul aceleiasi date, ca o somera frustrata si depresiva.iar cand te voi vedea, de fastaceala, ma voi impiedica de pietrele de pe fundul marii.

  3. Bai, mantog, sunt impresionat de calitatile tale la fel de mult ca si de experienta ta, vrei un post de conducere la politia gandirii?

    1. ar vrea dar nu prea poate, ca el conduce un Polo si nu poate pune girofar pe el ca se turteste capota.

Leave a Reply

Your email address will not be published.