EBA are mere. În gură.

EBA are mere. În gură.

Mă uit la Elena Băsescu și nu-mi vine să cred. Mereu îmi spun că nu are cum să fie atât de proastă pe cât pare. Și mereu pare fix atât de proastă pe cât pare. Nu știu dacă mă urmăriți. În ciuda faptului că toată lumea se așteaptă ca Elena Băsescu să fie extrem de proastă, Elena Băsescu nu a reușit nici măcar o dată să surprindă plăcut din punctul ăsta de vedere. După toate datele pe care le avem până acum, este extrem de proastă.

De faptul că e extrem de proastă mă prind nu după gângurelile penibile citite de pe foaie (cu o intonație din care se deduce clar că habar n-are ce dracului zice acolo), ci după reacția ei la propriile gângureli. E imposibil ca Elena Băsescu să nu se uite la prestațiile ei din Parlamentul European, nu? Și cât de prost să fii, atunci când te vezi vorbind ca repetentul clasei care nici măcar nu știe lecția, încât să nu renunți? OK; mai are nu știu câți ani de mandat. Dar măcar să tacă. Înțeleg că fata e discursomană.

Ce-o zice tac-su? OK, o iubește, e proasta lui. Dar oricât de oarbă ar fi, dragostea are, totuși, auz. Eu cred că se îmbată și plânge când o mai aude bălmăjind tern și egal discursurile alea care niciodată nu înseamnă nimic. Și cred că la cuvântul ăla din fiecare frază (mereu are unul) pe care-l silabisește fix ca la clasa a doua (e fenomenal, o doamnă silabisește cuvinte în cel mai înalt for european), Băsescu golește paharul și strânge din dinți, rănit. Și-o sună pe Udrea și-o înjură. I-a tras-o marelui vânător, băieților deștepți, baronilor și Antenelor, dar a luat-o-n brațe cu Elenele.  Țeapă mare de tot cu Elenele, mare-mare!

Ia uite-aicea. ”Pe fondul încălzirii GLOBARE (?!) și topirii calotei GLA-CI-A-RE…”. Muicăăă!

OK, nu mă prea interesează (deși e amuzant) că a vorbit despre Arctica într-o dezbatere a cărei temă era cartoful în UE, sau ceva de genul ăsta. Dar uitați-vă CUM citește această animăluță. Eu am avut o singură colegă la I-IV care să citească atât de prost în limba ei maternă. Doar că era în I-IV, repet. Bănuiesc că acea colegă a mai progresat.

Dar cel mai tare mă enervează la EBA că, în afară de Turcescu, e singura care-l poate face pe cercopitecul de Mircea Badea să pară amuzant. Și asta mă doare.

18 thoughts on “EBA are mere. În gură.

 1. Bă, nici nu-s pretenţii mari acolo, că e PE, nu S.R.L. Dacă nu furi tacâmurile de la cantină, ca Adrian Severin, e ok, merge orice, nu te dă afară.

  1. Stai s-o vezi si pe sora-sa ce speciala este! Cu cine o semana atat de proasta, ca taica-sau are multe defecte da prost nu e, si maica-sa pare un om capabil sa deschida o usa.

 2. da, ma, e proasta, da sigur suge pula cu talent. i-as da o muie numa ca sa vad cum ii curge slobozu de pe gene pe nas.

 3. D-aia n-avem dreptul moral sa ne luam de Jiji, Vadim, invatatoarea Cristiana, sau Mitica Dragomir. Cit timp exista cretina asta pe lume, prostia, nesimtirea si tupeul au o regina. Si tac-su, un motiv in plus sa bea si sa izbucneasca-n lacrimi fara cauze aparente.

 4. Gluma-i gluma, dar fata sufera de cretinism; din pacate, un handicap care poate fi ereditar. Si acum e prea tarziu, deja se inmulteste!
  …Si eu ma gandeam aseara la ce-o zice tac-su. Si nu pricep, n-o opreste ca sa nu planga, sau fiindca e o forma de razbunare? Si pe cine, pe noi, sau pe PE?

 5. in cel de-al doilea film, cred ca i-a ramas o coaja de seminte sub limba, in acel canal de unde iese destul de greu. stiti si voi…cred ca o patim cu totii cand mergem la meci.

 6. Ce-şi alege poporul se cheamă “reprezentanţi”. Reprezentanţii României la Bruxelles şi prin alte locuri sunt specimene alese! de/din popor: EBA, Jiji Becali, V.C. Tudor, Adriean de la Severin. Sunt, dacă vreţi, elita. Asta avem, cu asta ne mândrim!

  1. Antevorbitorii tăi sunt vreo duzină. Ce dracu’ face un deştept ca tine între atâţia imbecili? Încearcă la “România Mare”!

 7. Pai au mai fost cateva proaste care s-au crezut destepte, una era acad. dr. ing. si alta experta in drept si turism cu diploma de la Spiru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.