Procesul etapei la bloc

Procesul etapei la bloc

V-am mai povestit despre copiii de la mine de la bloc. Deși beneficiază de o medie de vârstă vreo 10 ani, au toți (adunați, îmi vine să zic) intelectul unor băieței de 3 ani. Și fiecare fizicul unui fan McDonalds de 30. Bat toată ziua o minge printre mașini. Și nu m-ar deranja asta, că n-am ajuns încă atât de bătrân. Mă deranjează că, după ce că-s proști, nici la fotbal nu se pricep.

Și totuși, astăzi au fost prima dată amuzanți. Deși au început prin a fi niște turnători scârboși, dar deh, copiii au voie să fie scârbe, că sunt copii, mamă, ei nu știu.

Nici n-a apucat să parcheze bine o madamă urâțenia de VW break că, încă înainte să coboare, unul dintre grașii tâmpiți, cel mai gras, s-a repezit în dreptul ușii și i-a zis așa:

– Tanti, da’ dumneavoastră știați că Mihai i-a spart telefonul lu’ Adi?
– Nu! Dar cum s-a întâmplat?!
– Mihai l-a împins și Adi a căzut și l-a spart de asfalt.
– Cum adică l-a împins? S-au bătut?

Între timp, ceilalți prostovani se adunaseră cu toții lângă femeie. Înainte ca grasul să apuce să-și dea cu părerea referitor la împingere, au intervenit doi, pe rând:

– A fost umăr la umăr.
– Da, să știți că n-a fost fault chiar deloc.

7 thoughts on “Procesul etapei la bloc

  1. Offffftoic….4ever!
    Noul album Strokes, pe torente de ceva vreme… spune-le si copiilor… poate-i faci pe toti hipstari si pui de-un articol mai fin!

    Hai hai… cu mic cu mare… la seed va rog!

  2. Cum vine primavara, cum ies parizerii zgomotosi in fata blocului. Anul asta parca s-au inmultit. Zici ca eramintr-un film cu prosti care parodiaza cat de obeza e America.

  3. Lasa, ba, copiii in pace!Daca tu ai fost mic si sfrijit vrei sa arate toti ca tine? Foarte bine ca bat mingea in fatza blocului si nu fac laba in fatza computerului.

    1. a vazut ca mircea badea a casigat vreo 70.000 de euro postand pe blog o data pe luna si poate s-a gandita ca merita sa incerce strategia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.