Poziția prezervativului

Poziția prezervativului

Bă, și-aveam Durex în rucsac, jur! Da’ am zis să fiu galant (nu c-aș fi zgârcit) și să-l folosesc pe-al fetei. În semiîntuneric, nici n-am văzut marca. În pasiunea momentului, nici n-am sesizat ruperea. Țăran. Abia dup-aia am știut pe cine ar trebui să dau în judecată: fabuloasele prezervative Entran Forte. Unul am încercat, unul s-a rupt. Felicitări, Entran! Procent de nereușită – 100%.

Mai amuzantă a fost discuția ulterioară cu domnișoara (am acordul s-o postez, rog gentălmenii de doi lei să nu se agite). Simțindu-mă vinovat de faptul că s-a ocupat singură de măsurile de postcauție taman de ziua ei și-a tuturor celorlalte membre ale speciei ei, mă tot agitam să găsesc un loc unde s-o scot în oraș. Și, fără să realizez și, vă jur, fără nici o intenție de a insinua ceva (pur și simplu văzusem că are premiera zilele astea), o întreb:

– Vrei să vezi Poziția copilului?
La care ea mi-a demonstrat încă o dată că am gusturi bune la fete (și frumoase, și deștepte, și cu umor – ăsta-i cadoul, apropo!), zicând zâmbăreață:
– Mă duci la ecograf?

Ia, că sunt niște nefutuți pe-aici care cred că inventez:

ia ia

39 thoughts on “Poziția prezervativului

 1. Aia de la Entran trebuie sa moara. La mine a fost la fel, primul utilizat, primul plesnit. Deh, noaptea tarziu sau dimineata devreme, singurele de la nonstop. Ca, daca sunt intr-o campanie de crestere a natalitatii sa ne zica si noua cineva. Sue them, coa!

   1. da ba fazane, mi s-a facut de o laba si am coborat repede la nonstop sa-mi trag niste gume pe madular ca asa bareback e prea mainstream. de fapt, a zis ma-ta ca dupa un prost ca tine nu mai face neprotejat ca prea scade IQ-u’ pe scara blocului

 2. prosti mai sunteti. gluma asta era atat de previzibila, ca omu n-a mai rabdat si v-a tras-o prin gura. data viitoare o sa va povesteasca o istorioara, la fel de autentica precum celelalte, despre cum, iesind seara tarziu de la antrenamentul de box sau boxeri sau tetra, i-a despartit pe ciacnoris si gietli, care se bateau pe o juma de crac de la chilotii paulei iacob.

 3. E, ok, puteai sa o spui si ca banc, nu trebuie sa nascocesti futaiuri pentru fiecare glumita.
  Da-mi place cum inserezi cifre in text
  🙂
  aduc asa o nota e credibilitate 🙂

    1. mno bine. pai cum sa nu crezi ca doar nu vrei sa te scoata asta ca esti nefutut. are si caterinca limitele ei pana la urma: po’ sa zici orice in afara de faptul ca nu il crezi.

    2. bai, mîrtzog, ia spune-mi si mie, asa, ca de la om la oaches, eu fiind omu, de ce i-ar trebui unui om civilizat sa stie box?

   1. ba futi si tu, da numa proaste d-alea grase care gafaie cand pierde craiova si tu te-ai terminat deja de la sonerie.
    tu de-aia si scrii, ca nu ai ce fute.

 4. frumos. ai putea să adaugi acuma şi un cântecel pentru maică-ta :,,De ziua ta mămico, era să te fac bunică”

 5. ma-ntreb daca nu cumva era un prezerbativ la mina, vorba vine, adica pula, doua.. domnisoara, econoama si ecoloaga, o fi zis daca a mers cu ala cu aia mare o merge si la limbricu asta!
  Uite ca s-a bulit, asta se numeste Betriebsfestigkeit, riscu-i mare, daca ies mantzogi, din aia multi si cheli,
  Da lasa ca vine ta-su.. care ta-su, anticomunistu ala, ala care cica baga poante! Poante misto, parca ar fi de Ducu!

  1. Cioara, ti-am mai spus: lasa bautura, ai o varsta, gandeste-te la ficat. Analizeaza textul: “ma-ntreb daca nu cumva era un prezerbativ la mina, vorba vine, adica pula, doua.. domnisoara, econoama si ecoloaga, o fi zis daca a mers cu ala cu aia mare o merge si la limbricu asta!”. Nu, mu acu’, cand iti revii.

   1. daragie Nicalai, iti spasiva pt. grija ce-mi porti, da-ti jur ca nu baui mai nimica, doar un schnaps kurz, cum venii, mai apoi ma apucai de treaba, mi se facu sete, doua beri mici, si, mai pa seara, un vin, rosu, d-ala bunu de sapte, p-asta nu-l punem.

    Da ce n-ai inteles din teSt? Ti s-a-ntimplat cindva sa-ntelegi ceva?

    Traisca lupta pt. pace!

 6. in ultimii vreo 8-9 ani am descoperit ca doar virginii sau cei care si-au pierdut recent virginitatea mai pun accent pe cat de “nefututi” sunt altii. cu timpul sexul devine ceva obisnuit si care nu ti se mai pare ceva fenomenal (decat atunci cand il faci bineinteles) si nu mai stai sa calculezi cat de fututi sunt altii. deci…tind sa cred ca 95% din cei ce au comentat aici au sub 17 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published.