Uitatul la Antena 3 vă poate aduce la iglu de lemn

Uitatul la Antena 3 vă poate aduce la iglu de lemn

Dacă vreți să fiți la curent cu chestiile, vă recomand Digi 24. Mie îmi face bine. Au câteva emisiuni mediocre, dar decente, unele care miros a pseudointelectualitate (dar tot decente) și niște știri de alea seci, ca la cartea de jurnalism, fără nebuni și fără morți, de riști să adormi la ele. În plus, transmit HD și mai au și niște prezentatoare care-s superbucăți.

Mie celelalte posturi de știri îmi fac rău. Și nu-mi fac rău cum vă fac vouă, în sensul că mă enervez când îi văd pe jegoșii de la Antena 3 și-mi crește tensiunea. La mine e mai nasol, fiind un tip care se poate exprima public cu ceva vizibilitate. Antena 3 sau RTV în combinație cu accesul la internet și cu alcoolul pot să-mi distrugă viața, practic. Deja am două procese (unul cu penibila de Oana Stancu, care-mi cere 2,5 milioane de euro, celălalt cu penibilii de creștini anti-gay), ambele cauzate de faptul că m-a pus dracu să mă uit la chestii care mă afectează în structura mea de om normal (adică cu bun-simț și oarecum ancorat în realitate), după care să mă îmbăt de nervi și să-mi consemnez trăirile pe internet. Păi, nu mai bine stăteam eu liniștit și băleam la Alexandra Tararache?

tararache

Alexandra, dacă citești asta, te anunț că vreau să fac ceva pentru tine: vreau să te duc într-o țară în care vremea e la fel mereu, zi de zi, indiferent de perioadă, pentru ca tu să nu mai trebuiască să mergi la serviciu. Să stai toată noaptea și toată ziua polară cu mine în iglu și să ne futem până topim ghețurile de sub noi și ghețarii din împrejurimi, de-o să fim considerați cauza principală a încălzirii globale și-o să facă Al Gore documentare porno despre noi.

Sau ție, Ana Cristina Călin, că tot ești prezentatoare de horoscop, aș vrea să ți-o trag până ți se schimbă zodia.

PS – dacă mă dau și fetele astea în judecată e clar, nu e de vină Antena 3, ci libidoul meu exagerat.

11 thoughts on “Uitatul la Antena 3 vă poate aduce la iglu de lemn

 1. Da’ de Busu ce zici? E mai copticel, da’ se-mbraca misto, zici ca-i venit direct de la parada oamenilor mindri. ‘Aidi, ba, zi si de el de bine, altfel discriminezi si nu esti tolerant!

 2. Am eliminat A3, A1 de cativa ani de zile.
  Imediat am eliminat Realitatea.
  Dupa am eliminat B1.
  Am inceput sa ma uit la stiri doar la ProTV.
  Acum am adaugat Ora de business a lui Moise Guran, Euronews in engleza, DW si TV5. nu am RDS ca sa ma pot uita pe Digi.

  Diferenta e ca acum ma uit la stiri care ma invata ceva, nu ma fac mai prost decat eram.

 3. “Pe 24 martie, eu şi iubitul meu facem doi ani de când suntem împreună. Parcă ne cunoaştem de-o viaţă, el îmi e şi cel mai bun prieten, ne înţelegem minunat şi nu prea putem să facem lucruri unul fără celălalt, pentru că, împreună ne distrăm cel mai bine.”, zice Ana.. si cand nu i-o suge celui mai bun prieten, citeste «Pasărea Spin», pe care “am primit-o cadou de la bunica. Ea îmi sugerează cele mai bune cărţi, a citit foarte mult”

  asa pizde, tot sa futi, mantzogule! haahhaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.