Unde sunt?

Unde sunt?

Când v-ați trezit ultima oară fără să știți unde sunteți? E o senzație mișto, nu? Indiferent dacă te doare sau nu capul, îți dă adrenalina ghes, atunci când te gândesști la toți factorii, unii S.F., care ți-ar fi putut provoca amnezia. De obicei, însă, migrena este un indiciu destul de decisiv către un anumit factor, mai puțin spectaculos, din acea listă. Pe mine acum un sfert de oră, când m-am trezit, mă durea, ce-i drept, capul. Prin toată camera ce părea a fi una de hotel erau împrăștiate haine, sticle, cutii și diverse dispozitive electronice. Paturile odată separate erau acum unite și mâna îmi atârna nefiresc prin deschizătura dintre ele. Draperiile erau trase, dar prin ușa întredeschisă a balconului auzeam un sunet familiar, parcă puțin mai aprig decât acela cu care eram obișnuit. M-am scărpinat în mai multe locuri și m-am ridicat cu greu, ocazie cu care am descoperit că sunt îmbrăcat doar în tricou. Am scrutat camera în căutarea unei sticle de apă sau de orice altceva. Fără succes. Așa că am tras pe mine ceea ce în semiîntuneric păreau a fi niște chiloți, am ieșit pe balcon și, imediat ce am redeschis ochii loviți nemilos de lumină și de frigul pătrunzător, am făcut această poză:

27022013419

Am ședință de redacție la 11 și din ce-mi amintesc eu nu e nici o mare pe lângă Piața Victoriei. Recunoaște cineva locul? Aveți vreun sfat? Mărturisesc că mi-e un pic frică să cobor la recepție. Hotelul, dacă e hotel, pare destul de scump, am verificat și mai am doar 30 de lei în portofel, iar cardul zace într-un mod deloc încurajator într-o baltă micuță de proveniență incertă, lângă noptieră.

33 thoughts on “Unde sunt?

 1. Te-au rapit, nebunule. Du-te la parter si cere-i lui nea Abdul Taliban Receptioner o canuta cu mujdei.

  Zi-i ca esti roman si ca n-avem noi bani de rascumparare, asa ca poate sa te spintece fatal cu iataganul si sa te atarne de burlanul de la streasina.

 2. Esti la mare in Bulgaria.Cei 30 de lei nu te vor ajuta, ai nevoie urgent de leva.Cardul nu va functiona pentru ca instant va fi clonat atunci cand vei vrea sa-l folosesti iar banii vor disparea in urmatoarele 3 secunde.Masina cu care ai ajuns acolo a fost furata inca de cand ai coborat, asa ca singura sansa de a ajunge la 11 inapoi e sa alergi foarte repede…

 3. adica nu iti amintesti cum ai ajuns acolo si nimic altceva da tii minte ca paturile erau separate si ca acum sunt unite? amanuntu asta strica toata atmosfera

 4. Direcţia corectă e spre mare, nu spre Piaţa Victoriei. N-ai nevoie de card, doar de tricou şi izmene. Suie la bord şi lasă un salut de adio Oanei Stanciu cu malaíe pe oglindă.

 5. Habarnavem unde esti, cel mai probabil InPulaCuSatelitu dar cu siguranta poza e facuta cu un Nokia C6-01 cu Date Time 2013:02:27 09:36:25, sau cel putin asa reiese din Exif info.

  1. like like…

   unde, cand… chestii relative…informatia trebuie interpretata nu doar vizualizata… te-a incoltit si ti-a dezmembrat planul…deja e un joc interesant cu net-ul asta! 😉

 6. cum adica sa cobori “la receptie”? mortii ei, treci pe langa, iesi, vezi ce si cum, ia-ti o bere si pleaca in pula mea spre unde ai treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.