Nimic nu se pierde în natură, cu excepția cazului când pui cola pe el

Nimic nu se pierde în natură, cu excepția cazului când pui cola pe el

Stând în pat mi-am dat seama că lenea poate fi o calitate necesară unor mari descoperiri. Și nu mă refer doar la Newton care moțăia când i-a căzut mărul în cap. Mie, de exemplu, mi-e lene să duc paharul de carton de la McDonalds la gunoi și, dacă mai e cola în el, în cel mult o zi – două lichidul dizolvă fundul paharului și mi se umple noptiera de cola (cu orice alt lichid nu se întâmplă asta niciodată). E adevărat, nu sunt chiar atât de leneș încât să nu șterg nici atunci balta de cola de pe noptieră, altfel probabil că după 2-3 săptămâni nu aș mai avea noptieră, după încă o lună nu aș mai avea podea, după trei luni nu aș mai avea nici vecini de dedesubt și, dacă lenea mea ar fi într-adevăr uriașă, în niște ani gaura ar fi ajuns la buncărul unde își ține murăturile administratorul meu obsedat de teoria conspirației (un lichid misterios care i-ar dizolva tavanul de la uscătorie nu prea l-ar ajuta să se vindece de chestia asta, dacă stau să mă gândesc). Dar hei, nu vă temeți. Cola poate dizolva doar cartoane, lemn și cărămidă; cu chestiile din interiorul corpului nostru, în schimb, e cât se poate de prietenos!

29 thoughts on “Nimic nu se pierde în natură, cu excepția cazului când pui cola pe el

 1. pai ii acid fosforic si, la fel ca orice alt acid, arde, dizolva sau roade. incearca sa borasti in paharu de carton si sa-l lasi pana dimineata.
  sa eradicam acidu gastric din stomacele noastre!

 2. Asta imi aminteste de scena aia din primul Alien in care il opereaza pe ala cu pleasca pe fata si se scurge acidul prin vreo 3 nivele.

  1. defineste fei “ia-to”, nu ca m´ar interesa da´s´a dat ziaristu´asta mixt grammar nazi la mine si ma simt cumva discriminat.

   Ps-ai scris si in camicaze? daca da, i´ai supt pula numa´lui sau la toata redactia??

 3. Singurul lucru pe care îl strică cola este vinul.
  La dimpotrivă, dacă bagi cui ruginit în cola, se face frumos şi lucios.

 4. eu am avut o problema cu cola, baga-mi-as. beam 2,5 litri pe zi cu doua pachete de tigari. de tigari m-am lasat, de cola asa si-asa. adica, dupa 3 ani de pauza, mai iau cate o doza la 2-3 zile. muie cola

Leave a Reply

Your email address will not be published.