Ce spune relationship statusul de pe Facebook despre posesorul lui

Ce spune relationship statusul de pe Facebook despre posesorul lui

În dimineața aceea, homosexualitatea se trezi cu o durere în cur. La figurat. O durea în cur de România. Apoi își verifică agenda și scoase un oftat: ”La dracu! Azi trebuie să ajung la tribunal.”

Căcat. Pe cine păcălesc eu? La ce bun să mă chinui să fac textul ăsta mișto? N-o să-l citească nimeni.

Ia să vedem, ce-aș putea scrie în 10 minute cu semisucces? Aha! Traducerea relationship statusurilor de pe Facebook:

FETE MIȘTO

in a relationship = ”m-a obligat boul să-mi pun asta ca să nu se dea golanii la mine. M-aș fute.”
it’s complicated = ”mă fut cu cine am chef, poate chiar cu tine, dar te va costa foarte mult.”
in an open relationship = ”prostul mă iubește și îmi e fidel.”

FETE NASOALE

in a relationship = ”l-am obligat pe bou să ne punem statusul ăsta, ca să vadă curvele că pot. M-aș fute.”
it’s complicated = ”sunt într-o relație cu el, dar el nu știe. În cel mult două luni mă îmbăt și-i spun că suntem împreună, apoi schimb aici…”
in an open relationship = ”mă mai duc seara la el să i-o sug, nu rămân însă peste noapte pentru că suntem doar fuck buddies. Nici nu-mi doresc mai mult. Suntem doi adulți care doar se bucură de sex și atâta tot. Mă simt bine și confortabil cu relația asta. Ne înțelegem bine în rest… E fără… Fărăăăă… Fără obligații, da! Și fără….” *izbucnește în lacrimi*

BĂIEȚI (nu există urâți sau frumoși, sau există dar nu contează)

in a relationship = (în cazul în care e cu una urâtă) ”m-a obligat, mi-e rușine cu mine și cu ea nu mai zic…” / (în cazul în care e cu una mișto) ”sunt îndrăgostit și nu care cumva să se dea vreunul la ea! Oricum nu v-ar răspunde! Mă iubește și nu m-a înșelat niciodată! Nu-i așa, pisoi?!”
it’s complicated = ”sunt într-o relație, dar prietena mea are tot pulă. Îmi pare rău, tată!” *izbucnește în lacrimi*
in an open relationship = ”Glumesc. N-am nici o relație, să fim serioși, ce fată cu care aș avea o relație de orice fel ar accepta să-mi pun statusul ăsta? Dar aș vrea să am, pentru că sunt un papagal.”

HAIOȘI (haioșii sunt o categorie de pe Facebook care-și pune statusuri d-astea la mișto ca să sublinieze faptul că ei au foarte mult umor, reușind astfel să confirme tuturor că nu au absolut deloc umor)

in a relationship with *persoană de același sex* = ”sunt amuzant”
widowed = ”sunt amuzant și am umor negru”
divorced = ”sunt amuzant și am umor absurd”

23 thoughts on “Ce spune relationship statusul de pe Facebook despre posesorul lui

 1. It’s complicated = Sunt grasa, urata, n-am vazut barbati goi nici in poze. Inca imi mai fac vacantele cu mami si cu tati pe care ii am, bineinteles, la friends. Imi pute gura si imi put picioarele si, sincera sa fiu, nici nu-mi pot da seama care dintre ele pute si cand. Vreau sa-mi fac singura iluzia ca totusi, cineva pe lumea asta, s-ar uita la mine.

  1. Sunteti prosti, “it’s complicated” inseamna ca o arde cu unu insurat, indiferent ca e frumoasa sau urata.
   Ce sa stiti voi…

 2. cacat, cat de gay sau urata trebuie sa fie idiotul/oata de la facebook care a pus varianta “it’s complicated” la status-uri? cred ca s-a gandit: fuck, daca un idiot singur si trist ca mine si-ar face cont ce cacat ar alege? aaa… “e complicat”, veni raspunsul revelator al moron-ului

 3. Capitolul “fete misto” este copiat de la Alexandra. I se cuvin drepturi de autoare. Cred ca are gura plina de uzufruct deja !

   1. Iar ai aparut…? Uite cum ti-ai transmis imaginea cu gura larg deschisa, probabil pozitia ta preferata! Ia-ti portia de vitamine si din partea mea! Sa inghiti bine !

     1. s-ar putea sa ai coada si in realitate 🙂

      *
      pe mine nu ma distreaza, dar altora vad ca li se pare inteligent sa faca legatura intre avataruri care sunt date aleatoriu si persoane

     1. Diana, am o oferta. Alege’ti o pereche de incaltari, de care vrei tu, nu conteaza pretul. Eu ti le cumpar, ne vedem si ne futem. Impusti trei iepuri deodata, papuci, futut si experienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.