Sergiu Nicolaescu s-a dus să facă filme proaste cu îngerii

Sergiu Nicolaescu s-a dus să facă filme proaste cu îngerii

De când a murit nebunul de Sergiu Nicolaescu și eu, ca fraierul, nu mă pot abține să fac glume despre asta, îmi pierd fanii mai repede decât Dinamo București. Ceea ce bine. Încă câțiva acum și gata. Dincolo de faptul că pot face glume și cu morți excepționali, pentru că sunt doar glume, trebuie să stabilim ceva. Scurt și fără haz, nu merită cretinul ăsta să-i acord un text frumos:

1. Sergiu Nicolaescu nu există ca regizor.

2. Sergiu Nicolaescu nu există ca actor.

3. Sergiu Nicolaescu nu există ca om creativ, pentru că nu a făcut nimic original în viața lui (deși Dumnezeu, dar și noi cu toții știm cât s-a străduit).

4. Sergiu Nicolaescu era țuțărul absolut al Ceaușeștilor, un imbecil care i-a pus în gură lui Mircea cel Bătrân citate din Nicolae Ceaușescu. În film.

5. Și, dacă nu mă credeți că Nicolaescu nu merită nici o laudă, ci cel mult respectul cuvenit unui cretin care a murit (nu că asta ar fi ceva special), vă dau lovitura de grație: știți cine îi ridica ieri osanale la televizor lui Sergiu Nicolaescu? Mircea Badea!! Mi-am încheiat pledoaria.

PS – știu de ce-a murit Nicolaescu. Pentru că, la retragerea din politică, a declarat că vrea să mai facă un film, poate două. Dacă n-o zicea pe asta cred că i se mai acordau 4-5 ani. Dar asta cu încă două filme a fost prea mult. Cineva acolo sus a zis: ”Nu, tată, pân-aici! Ai dezbrăcat-o pe Jojo, care are cele mai de rahat silicoane din istoria chirurgiei estetice românești și face cel mai prost rol din istoria prostituatelor cu accent moldovenesc din filme, ajunge! Pe cine vrei să mai dezbraci, labagiu bătrân, doar ca să mai atragi trei cocalari la filmul tău megaloman și fără nici un haz? Pe Oana Roman?! Pe Marinela Nițu? Pe Ecaterina Andronescu? Îmi pare rău. Ce nu-i frumos nici lui Dumnezeu nu-i place. Pa!”

28 thoughts on “Sergiu Nicolaescu s-a dus să facă filme proaste cu îngerii

 1. Da, da si da.
  Asta ca sa vezi ca mai ai minim un fan.
  Desi ma asteptam ca in cazul lui Nicolaescu sa nu fie tragedia asa mare, pana la urma trebuie sa fii imbecil rau sa-i atribui “valoare artistica”…

 2. in general rolurile astea de cioclii faultangii sunt de cacat. da ma rog cu asta te ocupi. ctp a fost mai platic.
  e naspa moartea, try it

 3. Ai uitat Breaking niuz-ul, cu caps lock, evident :))

  Si nu cred ca vei ramane fara fani…macar 300 tot se vor mai gasi.

   1. io am castigat cu radu beligan vs sergiu nicolaescu. m-as baga cu iliescu contra florin piersic da are cota mica si asta.

    1. la iliescu vs moartea mergi 2 solist doar asa la oha cum era odata cu milan cand juca acasa doar doar umfli potul de miliarde

    2. Nu te baga! Cand o sa se plictiseasca de tanti Nina si o sa mai vrea un mandat, Iliescu o sa-si regizeze moartea, o sa-si schimbe numele, isi face o operatie estetica si revine. Asta ne ingroapa pe toti.

 4. Poate ca Sergiu Nicolaescu trebuia sa-si faca mea culpa pentru Dacii si Mihai Viteazul, anuntând ca adera la postromânism si ca va lua de model filmul lui Pintilie O vara de neuitat (1994), adica nuvela Salata din Cronica de familie a stalinistului Petru Dumitriu, unde, unui Cannes sensibilizat de groaznicul conflict iugoslav al acelui moment, i se prezinta denuntul ca si Românii Regali au o vina istorica, masacrând sârbeste pe bulgari in Cadrilater!

 5. Pentru „Dacii” și „Mihai Viteazu” nu se poate face mea culpa. Dacă s-ar fi oprit după primul, poate ar fi putut pretinde că nu a știut ce face… Cu mult noroc, poate chiar ar fi fost crezut…

 6. nu stiu daca mai sinistri sînt aia care urla “Big Unlike, ma doare curu, cum glume cu morti?? sa moara si ma-ta atunci sa vezi cum e” dar care continua sa citeasca glumele pe tema mortilor la kamikaze, sau aia care zic “ba ma, sa rîdem de Nicolaescu ca a fost ceva ce nu înteleg/n-a fost mama/n-a fost tata”.

 7. As vrea sa dedic acestui monstru sacru plecat sa vorbeasca in palnie cu ingerii aceasta minunata poezie a marelui poet plecat sa manance niste carnati de porc:

  “De la noi până la noi,
  Numai ei, din doi în doi,
  Invers, de la noi la noi,
  Numai stare de război.”

 8. am fost dezgustata acum citiva ani cind am prins ,,Nea Marin miliardar” , si mi-am dat seama ca toate , absolut toate gagurile erau copiate…de restul … in ,,Pistruiatul” juca mai bine ciinele …de chestiile istorice nu ma leg , ca se urla ,,ti-e rusine ca esti romaaaan ” ….caom … de toata jena … acum , de ce sa-l pling … ca a murit ? ce , el o sa ma plinga ?!

 9. sa vezi ce si-o iau ingerii aia pe care ii antureaza Nicolaescu la facut filme, daca Dumnezeu e luat aiurea pe el

 10. Articolul asta este hit deja; sunt fan al punctului “3” din articol..si al Post Script-umului, care suna deja a final de banc…adica ce spun eu? E banc in totalitate(foarte amuzant si pertinent).
  Acum, despre Dl Nicolaescu stiu prea multe, decat ca l-a strans Nicu Covaci de gat pe strada in incercarea lui de a-si recupera niste drepturi de autor. E clar ca filmele lui au fost facute sub o grea si immbacsita umbrela propagandist-ceausista si da, in filmele istorice au fost atribuite conducatorilor de cete, situatii sau replici ceausiste. Foarte bun articolul.

 11. “Marele” SN estas la fel de “mare”, precum marele conducător, la curul căruia a “tors” filme, precum o pisică la curul celui care-o hrăneşte.

 12. N-ai găsit și tu nici un lucru bun la bietul Sergiu Nicolaescu? Măcar că n-a fost homosexual, nici țigan și nici Andra. @Rottendame: Brey, pisicile nu-ți torc la cur, ăia sînt cîinii care amușină (mai și ling, dar asta fac și oamenii, deci nu-i caninorelevant).

 13. SN poate sa se ia de mana cu fanus neagu si sa imi suga amandoi post mortem pl. nu a facut altceva in ultimii ani decat sa blocheze fondurile pentru tinerii regizori-o fi invidie pentru ca altii chiar mai castiga cate un premiu prin-afara din cand in cand?
  ma intreb daca la filmele pe care le regiza si era bineinteles si actor (ma rog si director de imagine, scenograf, paznic, doamna responsabila cu stersul toaletelor), dadea auditii? si daca dadea, cine ii stabilea rezultatul tot el?
  fuck you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.