Ce formații cântă la voi de Revelion?

Ce formații cântă la voi de Revelion?

Totul a plecat de la o dispută clasică pe mailul intern: Galați – Brăila.

A continuat cu o dispută nerecunoscută de gălățeni ca fiind un derby, cea dintre Motru și Galați:

Ocazie cu care am aruncat un ochi pe pagina de Wikipedia a formației Blaxy Girls, să văd cu ce mă pot lăuda. Și-am găsit ceva extraordinar:

Așa că le-am dat lovitura decisivă:

9 thoughts on “Ce formații cântă la voi de Revelion?

  1. Lasa-i bre usor, ca din Galati catre munca (KMKZ) trebe sa treaca prin Braila. S-au mai legat bulangii astia de Braila din pozitia sezut, ba cu zdrentele de marlanit (doua odata la concurenta)la care chiar s-au si oprit, ba cu cocalarii, ba ca toate OOOO si beemveurile din Germania s-au adunat aici si tot d’astea. Auzi la mistocaru’ ala, ca cica la Braila canta M. Jackson. Bre, poate nu stiu eu, dar este posibil ca primarul si baronul ca descenti ai lui Iliescu o fi vrut sa-i repete gestul.

 1. cand eram eu in liceu, singura formatie ok care venea in braila era iris, dar nu de revelion…

  si legat de recenzia filmului din revista, holy motors a fost luna asta la union. sa le urmaresti programul, poate-l mai baga si in ianuarie. am fost sambata, eram trei oameni in sala, la limita sa nu ruleze.

 2. nu stiu cum se distreaza de sarbatori snobii din bucuresti,cluj,constanta,dar la noi,in braila,de craciun vine varu’ fanel cu bmw ursulet si baga ultima piesa de inima albastra a lui octavian paleru,iar din masina canta un fel de tehnologie.in timpul asta brailenii bogati si de vita nobila,asa, ca mine(care au bani) vin din toate cotloanele si cartierele orasul si fac un cerc in jurul masinii.pentru un moment,timpul se opreste in loc,inima tresalta de bucuria simfoniei iar portofelul cu foarte multi bani(pe carei ii am,pt ca sunt bogat) este teleportat de tovarasul geany in mana lui.

  1. in zilele ca nu e sarbatoare,obisnuim sa scatem boxele din lemn de 1 metru si 18,5 kg si combina an fabricatie ’95 din piata mare(tot de la un tovaras) in fata portii ca sa se poata delecta si simti mesajul impreuna cu noi intreaga strada.intr-un fel e frumos,ne apropie unul de altul,cateodata iti lipsesc boxele,dar stii sigur ca ti le-a imprumutat un alt tovaras de la 3 porti distanta,dar le poti reimprumuta cand le va scoate la randul lui la strada peste 2 zile ca tu sa uiti.

 3. Incredibil! Exista manele rock? Sau cum se cheama genul? 😀

  La mine la tara a canat Puya. Sau Sisu. Ala care e afara acum. Da’nu de Revlion, cred ca era prea scump 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.