Absolut toate glumele despre Mihai Neșu și despre românii cu minți constipate

Absolut toate glumele despre Mihai Neșu și despre românii cu minți constipate

M-am gândit să pun glume cu Neșu pe blog până se vindecă lumea de prejudecăți. Până înțelege că a face o glumă cu Neșu nu înseamnă nici că autorul nu e solidar cu bietul om, nici că-l discriminează, nici că-l umilește, nici măcar că vrea să șocheze. Glumele sunt glume și se pot face despre absolut orice. Blestemați-mă să se întâmple ce i s-a întâmplat lui Neșu, așadar. Promit că, dacă blestemul va avea efect, n-o să mă supăr când o să glumiți cu chestia asta.

E greu, știu. Dar luați-o ca pe-o lecție de viață. Când veți învăța să nu vă mai supărați din cauza glumelor, nici măcar din cauza ălora slabe sau de prost-gust, veți fi mai presus decât toți ceilalți, chiar dac-o să vă aflați imobilizați în niște scaune cu rotile.

PS – mai are aia cu nevasta lui Neșu care a fugit cu Stephen Hawking.

PPS – așa-i că dacă glumele erau despre Sorin Ovidiu Vântu nu v-ar fi deranjat la fel de tare?

PPPS – și asta:

27 thoughts on “Absolut toate glumele despre Mihai Neșu și despre românii cu minți constipate

  1. Ce mod interesant de a ne spune ca tu esti mai presus decat restul!
    Cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine. Momentan ma oftica femeile care imi zic ca o am mica (nu ca nu as avea-o, dar sa mi-o spuna asa in fata???)

    1. la dracu aia e cea mai trista. “Dar din dar se face Raiul”, asa ca nea nelu ii va face cadou mai departe unuia mai tanar.

  2. E adevarat ca se pot face glume despre absolut orice, doar ca nu oricine poate face anumite glume. Cand un handicapat rade de alti handicapati e o gluma, cand unul sanatos rade de un handicapat e de prost gust.

    PS: aia cu cauciucurile de tractor a fost tare.

  3. “E greu, știu. Dar luați-o ca pe-o lecție de viață. Când veți învăța să nu vă mai supărați din cauza glumelor, nici măcar din cauza ălora slabe sau de prost-gust, veți fi mai presus decât toți ceilalți, chiar dac-o să vă aflați imobilizați în niște scaune cu rotile.” – ete cu asta sunt de acord. Ma rog, inteleg ca omul ala se poate supara, ca altii pot fi ofensati de glumele tale, dar fraza este cat se poate de adevarata.

  4. Gluma: Arde-o pe ma-ta, iti face un frate si apoi il vinzi. Faci rost de bani de bautura si shawerma cu de toate si esti multumit! Haaa,haa,haaaaaa!

  5. Mantzy o arde asa de smecher pentru ca’l are pe tac’su’n spate, altfel ar scrie numai despre caini si politica. Mie mi’ar fi rusine sa intervina taica’miu daca s’ar lua o femeie de mine.

    1. Cum adica “ca’l are pe taxu’n spate”? E taxu’ ala de-l ia pe la spate pe motristul relaxat sau viceversa ? Crezi ca se ard unii pe altii ca sa le iasa glumele precum carnatii oltenesti ? Sa-i sufle lu’ taxu-n cimpoi pana-i umfla cocoasa, respectabilul om de cultura Manky !

  6. Bai baetii de mai sus, se stie ei care, da’ voi v-ati pus vreodata problema ca s-ar putea sa fi fost crescuti/educati de niste tati foarte prosti? Si ca, mai rau, e foarte probabil sa-i fi si mostenit genetic?

      1. Pai nu ti-a zis, ma, nen’tu Gigi?! Femeeeea e diavolu’, beei! Mai ales cind esti mai de la tara, nepregatit s-o infrunti. 🙂 Acu nu zic ca muia aia romantica in masina n-a fost o faza misto, dar totul dupa a fost gestionat prost.

  7. ba şi dacă îi spui unui handicapat în faţă o glumă din asta destinzi atmosfera, mie mi se pare ceva foarte uman, profund uman să poţi glumi aşa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.