Facebook-ul e o mizerie condusă de evrei complexați

Facebook-ul e o mizerie condusă de evrei complexați

Că șefii Facebook sunt niște evrei proști, asta știm cu toții. Să mă banezi pe mine pe Facebook, cel mai tolerant om cu putință (tolerant chiar și cu evreii, care, să recunoaștem, nu sunt chiar cea mai nedreptățită minoritate de pe Terra), mi se pare un abuz fără margini. Ia uitați-vă ce poză mi-a interzis mie Facebook-ul ultima oară. Uitați-vă bine la ea și spuneți-mi ce anume credeți că contravine politicilor acestui site de socializare tocilar, virgin și tembel:

OK, colegii au spus că mi-au interzis-o fiindcă era proastă. Haha, ce să-ți spun! Dacă prostia ar fi un criteriu, Facebook-ul ar scârțâi a pustiu ca un balansoar sinistru din fața unei case părăsite dintr-un film de groază american. Dar atunci, ce e? Cum anume poate această bulă nevinovată cu comuniști să reprezinte o încălcare a principiilor domnișoarei de pension Zuckerberg? Oare Ponta ține mâna ca și când s-ar pregăti să i-o frece lui nea Nelu? Oare Năstase are o figură prea gay? Oare Iliescu e prea criminal ca să poți pune poze cu el pe internet? Nu cred. 

Mai degrabă, Facebook-ul are o problemă. Problema Facebook-ului se numește democrație și tinde să devină un necaz și în viața reală. Uitați-vă la ce-or să voteze românii peste-o săptămână, de exemplu. Dacă un anumit număr de cretini face o plângere, cretinii șefi de la Facebook nu mai stau să se uite dacă nu cumva cretinii au fost pur și simplu cretini când au avut o problemă cu acea postare. O interzic și gata. Ei, hai că le dau eu ceva de interzis. Această poză superbă cu autorul când se bărbierea. Și, deși umbrele jidănești de la mine din baie o cam acoperă, aflați că dedesubtul nasului meu este, într-adevăr, a Hitler moustache. Ban me, Zuckerberg, you jew!

41 thoughts on “Facebook-ul e o mizerie condusă de evrei complexați

 1. Nu te intreba ce-i poti da tu feisbucului, intreaba-te ce-ti da el tie. Asta pentru ca vad ca tot te framinta chestia asta jidaneasca cu datu’ si luatu’.

 2. ce smecher sunteti, dl mantzy. 🙂
  cica ia sa ma pozez eu, asa, intamplator, pe faianta aia neagra din baie, sa vada fraierii ca nu ma pierd de tot pe fundal, sa o lase mai moale cu dumele alea cu Smoala si etc.

 3. Aia cu Iliescu este intradevăr tare, dar de asemenea și mini Hitlerul ce debordeaza de dragoste față de superbitatea de facebook și ai săi șăfi…aprecieri 😀 o idee relativ originală 😀

 4. Ei na că am încărcat-o şi io pă feisbucul care este (Comentator Ciudat).’Ai să vedem dacă-mi dispare şi mie…
  PS: guie migi + puie + cuie + buie + vuie (ăsta de la urmă e mai greu…)!

   1. Mă oftic! dă ce-ţi vorbeşte Alekzandra cu dumneavoastră? (pss! dă unde ştie, mă, ce-i iese lui când e nervos?)

 5. Omg, micutul se barbiereste si a pus o poza cu asta. Mazel tov, flacaule. Cel mai probabil ti’o fi facut cineva report. Facebook n’are timp de d’astea.

 6. A spune ca jidanii sunt prosti e ca si cum ai afirma ca Mantog (asta micu’ci globu’nu ala de la facultate) are umor – o fractura logica. Da ba, fix Zuckerberg si jidanii lui ti-au banat cacatul ala de bula. Ti s-a explicat si mai sus ca unul dintre prietenii tai te-a “raportat”, probabil i-a venit sa borasca de la asa o gluma de 2 bani. Si – apropos – te barbieresti? Sigur ala de pe mufa ta nu e altceva?

 7. toti cei care au comentat cu ura la adresa evreilor li se va lua ip-ul si adresa cu numele evident si vor fi trecuti pe un blacklist. lucrurile astea se practica de mult.

 8. Crezi că dacă Feisbucul ar fi condus de români ar fi [mai] bun? Facebook nu e o necesitate, deci se poate trăi fără el. Încearcă!

     1. me neither…adica nu-l folosesc si l-as inchide, doar primesc niste share-uri de poze, alte activitati le-am incetat din plictiseala, plus ca prea ramane totul in vazul lumii 🙂

  1. Nu s-a intamplat absolut nimic. Bula a ramas. Deci prietenii nu sunt chiar ceea ce par a fi. Iar printre ai mei este si un usl-ist candidat la CD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.