Cluj bate pe Cluj

Cluj bate pe Cluj

Dacă nu iese nici meciul ăsta, mă las de pariuri și mă apuc de grădinărit. CFR să bată la U Cluj. Cotă bună, 1,70 la Gamebookers, dacă aveți noroc să nu scadă înainte să vă hotărâți voi.

U Cluj e ca bunicul mort pe care-l pun nepoții în geam, rânjit, doar ca să mai aducă poștașul pensia câteva luni. U-iștii se antrenează prin parcuri, mănâncă la Drive In, se ascund după ficuși când se întâlnesc pe scară cu administratorul, să nu cumva să-i întrebe de întreținere, și, mai ales, nu știu fotbal. Semnul morții clinice a fost aducerea lui Șumudică. Nu-l poți aduce antrenor pe Șumudică și apoi să speri că lucrurile vor lua o turnură favorabilă. La cuvântul ”ghinion”, alfabetul mayaș avea o poză cu Șumudică. De asemenea, la cuvintele ”cretin”, ”nebun” și alte câteva.

CFR-ul nu-s nici ei Barcelona, dar au, totuși, cel mai bun lot din România. Sunt departe de locul 1, dar se bat, ca tot restul plutonului (în afară de U Cluj și încă câteva) pentru locurile 2-3. Nu prea mai pot spera la Ligă anul ăsta, dar boanghenii se vor fi obișnuit cu primăvara în Europa League (unde vor ajunge 95% și e posibil să treacă măcar de primul tur eliminatoriu) și se vor gândi că parcă e mișto, totuși, să joci într-o competiție europeană în care nu trebuie să stai cu curul în poartă tot meciul ca să obții ceva. În plus, CFR-ul a bătut foarte surprinzător (după părerea mea), ba chiar incredibil de lejer, pe Braga, a doua echipă din grupă ca valoare și una dintre preferatele mele din Europa.

Sigur, mai e și posibilitatea ca oneștii ardeleni să o pună de-un blat pentru cota aia mare (care va fi din ce în ce mai mare) a gazdelor. Eh, dacă se întâmplă asta, milioanele noastre să fie câștigul tău, Pașcanii, scârțarule!

11 thoughts on “Cluj bate pe Cluj

     1. nu. n-am vazut nici un gol. pierdusem deja biletul pe schalke si m-am uitat la argheleni fix pana a inceput villa-arsenal

   1. Frânele.
    Prespun ca Paszkany a facut ce face de obicei. Bozgorul e murdar pana in varful apendicelui. Florian Walter la fel. Pentru nestiutori, si-a schimbat numele din Bocsa (parca) in Walter pentru a-si pierde urma. E un mafiot ce sa mai. Ambii sunt. Mai domni decat oierii Becali, dar poate chiar mai mizerabili. Universitatea e echipa clujului, CFR-ul e o adunatura de brazilieni cu nume “faine”. Au noroc sa mai aduca unul valoros din cand in cand. In rest cumpara meciuri si schimba antrenori. Sumudica e un ciumpalac, dar frânarii nu sunt deloc onesti. Inghite-ti afirmatia. Sau esti si tu unul dintre semisuporterii echipei din Gruia? Muie lor.
    Paszkany si Muresan, un bozgor si-un taran!

Leave a Reply

Your email address will not be published.