Epurarea

Epurarea

Nu, nu ca Hitler. Eu nu-i omor. Eu îi dau afară de pe Facebook și îi ignor, doar. De fapt, fac tot posibilul să se dea singuri afară. Mă asigur că toți proștii labagii care au dat vreodată lile la paginile Mantzy sau Kamikaze vor da unlike, în următoarea lună. Este scopul meu. O să fac orice este necesar pentru asta. O să înjur, o să provoc, o să fiu politically incorrect, o să comit orice blasfemie e necesară. Orice, numai să nu mai văd constipați care-mi comentează sau care mă ceartă. Am ajuns la un grad de rafinament la care nu mă mai interesează să am succes la proști. Această etapă a survenit imediat după aceea în care îmi doream nespus să am succes la proști. Nu mai e cazul. M-am prins că proștii nu-ți aduc bani. Banii erau o scuză OK. Hei, proștii sunt cu tine și tu ești bogat, ți-ai fi putut spune. Dar nu. Proștii te pot face cel mult celebru. Pentru că ei, fiind proști, nu cumpără nimic decât dacă acel ceva e de căcat. Proștii n-or să vă cumpere niciodată, așadar. Renunțați. Renunțați la oamenii care se supără la glume, renunțați la oamenii pe care-i deranjează cuvinte ca pulă sau căcat sau oricare alt cuvânt din limba română, renunțați la oamenii care nu înțeleg când glumiți. Suntem toleranți, dar cu niște limite. Cu idioții n-avem motive să fim toleranți. Sunt irecuperabili și nefolositori.

Eu nu vreau să fiu celebru în comunitățile de cretini. La ce folos? Cretinii să rămână cu Cațavencii și Times New Roman. Da, dacă ai dat like la vreuna din astea ești un bou și te rog să dai urgent unlike la alea două de mai sus. N-am timp și nici nu mă interesează foarte tare să-ți explic de ce.

32 thoughts on “Epurarea

 1. @Mantzy 🙂
  deci este zi de curatenie generala…
  ce zi e azi?
  de la despicat firul in patru la ABSOLUT ORICE SUBIECT constat ca nu se ajunge la razboi sau la divort, fiind singura boala cu tangenta la tot ce tine de socializare pe care mi-o cunosc si recunosc

 2. Mă stârnişi, hai să-ţi povestesc pulmea tristeţii.
  Ex-şăfu’ a futut-o pă ex-şăfa. Care i-a plodit. Cum nu facem parte din aceeaşi clasă financiară, n-am găsit nimic de zis vreun an. P’ormă, m-a mâncat civilitatea şi, o dată, la telefon, l-am întrebat pe el, printre altele (ex: când îmi dai banii ăia?), ce mai face zgaibă. El mi-a consumat 5 minute perorând. Eu, în aceeaşi transă de neînţeles, i-am cerut o poză cu produsul muncii. Mi-a trimis-o prompt pe mail (banii, nu). Am comentat ceva în sensul „like”. Peste vreo săptămână, mi-a mai trimis vreo 3. Mde, iar 3 like-uri. De curând, surpriză, alte 2 instantanee. Deja e mai mult decât indecent: ca şi cum, dacă mi-a plăcut prototipul, nu vreau şi eu un duplicat?
  Nu, zău, cum dracu’ pui frână unui entuziast d’ăsta (în ideea că îmi vreau totuşi banii)? Cu femeile e mai simplu, le zici că s-au îngrăşat şi nu te mai bat la cap.

   1. ai febra, ce dracu esti asa serios? Sau scria Alexandra pentru tine? Asta-i cea mai lame replica din istoria site-ului.

    Alexandro, raspunsul corect era: “tu damo, tu ar trebui sa stii mai bine, la treburi din astea plata se face inainte!!!”

    1. Serios, aşa ţi-au făcut ţie? Nu te-au primit, te-au ţinut la uşă? Păi, şi nu le-ai spus că pe 15…? Bă, da’ urât trebuie să fii!

 3. Auzi, cand o sa spui chestii politically incorrect, sa fie indreptate asupra ambelor tabere, da? Zic si eu, nu dau cu parul.

   1. Nu, domnul Andrei. Nu sunt prost. Asta e doar motivul pentru care am dat “un-like” la kamikaze. Care e uuuun picut partizana. Foarte talentati oamenii, dar partizani.

     1. Ah, mersi, eu nu stiam asta. Si nu incercam deloc sa ma leg de termenul de “political” in alt sens. Bine ca m-ai lamurit, mersi foarte mult. Spor la incondeiat alte oua, nu astea.

 4. coae, tu vrei sa te debarasezi de prosti cu Alexandra comentandu-ti din 5 in 5 minute fiecare articol? Hai s-o vad si p-asta…

 5. ai căzut cu capu de gresie la nastere, daca iti imaginezi ca in afara de alexandra citeste cineva kakamatze aia.
  TNR si catavencii se pisa cu bolta pe voi.

   1. deci, s-avem pardon, da nu se compara radu piticu si dinescu cu mormolocii aia tristi.
    e penibil sa te crezi comic, cand publici bancuri de pe net de care am uitat din gradinita.

 6. Ba, mantzi esti tare. Dar kamikaze e slab rau, ba. cind vad alea cu toate glumele despre nustiucepulamea imi vine sa nu-l mai like. si de la catavencii imi place mardale. si ala e slab? si daca tre sa vorbim de lipsa de umor, ce zici de aia de la academia catavencu, cine or mai fi si aia. si times new roman nu pot ca am trecut de citiva ani in clasa a treia. dar, serios, cum poti tu sa fii asa de bun si kamikaze asa slab? serios.

Leave a Reply

Your email address will not be published.