ARD, un partid (sau ce e, nu știu exact) plin de penisuri și fără nici un testicul

ARD, un partid (sau ce e, nu știu exact) plin de penisuri și fără nici un testicul

Nicușor Dan, cu vorba aia a lui de tocilar virgin și cu fața aia a lui de virgin tocilar, a avut mai multe coaie decât toți rahații ăștia din ARD care (ce să-ți spun!) vor ei să detroneze ditai piramida uselistă sprijinită pe o bază solidă de prostime și cocălărie cu ajutorul elitelor și-al oamenilor de dreapta.

Ce pula mea e asta, ARD? Ce elite, mă?! Voi sunteți elite? Voi sunteți curați? Voi sunteți tineri? Voi, mă?! Voi vreți să fiți buturuga mică și curajoasă care răstoarnă carul mare? Păi, în primul rând voi sunteți TREI partide. Alianțele nu sunt coioșenii, alianțele sunt labe triste. Măcar ăia de la USL au făcut o labă tristă cu folos, că uite, au peste 50% în sondaje mulțumită swingărelii ăleia sinistre. Dar ăștia de la ARD au făcut o labă tristă de toată jena. Adică la PDL, un partid obosit și muribund cu 15-20%, s-au alipit două partide noi și dornice de afirmare, rezultând astfel ARD, care ce e? Exact, un partid obosit și muribund cu 15-20% în sondaje. Nu știu ce calcule și-au făcut Neamțu și Ungureanu, dar și le-au făcut prost. Cum să te aliezi cu blagaudreavideanuberceanuanastase, totuși? E ca-n legea entropiei: dacă pui o cană de vin într-un butoi cu pișat, obții pișat. Dacă pui o cană cu pișat într-un butoi cu vin, obții tot pișat.

Vreți să vă bage în seamă tinerii inteligenți și populația care nu votează de obicei? Vreți să treceți drept idealiști? Bine! Zbateți-vă, atunci! Urlați că vă asupresc sistemele, că vă calcă mașinile de vot ale marilor partide pe gât, ieșiți în stradă în coaiele goale ca să protestați împotriva șpăgilor electorale. Și, mai ales, RĂMÂNEȚI SINGURI, pentru că mereu cantitatea a afectat grav calitatea. Veți pierde alegerile. Veți fi săraci. Veți suferi. Va râde lumea de voi la televizor. Și nu vă va păsa, bă! Pentru că o să fiți șmecheri. O să vă zâmbească complice și ăia care nu vă vor fi votat. O să se teamă în secret de voi și ăia care v-au înfrânt. N-o să fiți parlamentari (nu curând, în orice caz), dar o să fiți modele, vedete rock, poate se vor scrie cărți despre voi. Cu siguranță sute de articole. Veți muri și veți fi liberi. Dacă veți câștiga vreodată alegerile cu lupta asta de gherilă? Dracu știe!? Dar măcar încercați! Dacă nu acum, când politicienii vechi sunt în cel mai prost moment al lor, ca imagine publică, atunci când?

Dar nu, tinerii onaniști de dreapta n-au vrut să fie așa. Ei au dat din coate doar cât să-i bage dinozaurii în seamă. Apoi s-au crăcănat și s-au lăsat deflorați la prima sugestie a libidinoșilor bătrâni. Și, astfel, procesul a început. Procesul de dinozaurizare a așa-zisului sânge proaspăt. În politică e ca-n viață, băi, Ungurene: nu poți fi un pic virgin. Și, mai grav, odată dezvirginat, așa rămâi.

Trist personaj, Ungureanu ăsta. Momentul lui de glorie a rămas acela în care a fost mai deștept decât Gâdea, la un interviu televizat. Acolo s-a oprit. De-atunci n-a mai fost mai deștept decât nimeni. Ba chiar și bruma aia de prospețime pe care o emana s-a dus dracului.

Bill Hicks președinte! Mario Balotelli președinte! Andrei Pleșu președinte! Sandra Romain președinte! Iată, niște oameni extrem de asemănători pe care eu i-aș vota. Oameni liberi, sinceri și buni la ceea ce fac. Fiecare dintre ei e mai votabil decât oricine din politica românească actuală.

29 thoughts on “ARD, un partid (sau ce e, nu știu exact) plin de penisuri și fără nici un testicul

 1. cum ar fi sa boicotam la nivel national alegerile? am tot votat raul cel mai mic. cum ar fi sa i lasam pe parlamentari fara calea de a ajunge in parlament? poate asa s-ar uni si prostimea cu noi si sa dam un mesaj dinozaurilor din parlament…

  1. pai asta as fi vrut si io da trebuia inceput cu dat jos basescul si acum votat in masa cu partida automobilistilor nascuti in zodia racului.
   una peste alta, superb articol, mantzy!

 2. O arzi ca un hipster candid/cast/eunuc. Sa mori tu ca ai alege:

  A. ca Nicusor Dan – 4 ani de laba si virginitate asteptand cu sufletul neprihanit sa faci dragoste cu aleasa inimii (poate intr-o zi daca o vei gasi si atunci).

  B. sau ca MRU – sa futi imediat o dama care e buna, dar despre care stii ca e curva si are o reputatie proasta.

 3. Bai, sa moara pasiunea, daca asta plin de penisuri in toate gaurile si fara nici un testicul si mai ales daca e vorba de laba si pishat, nu e chiar pierre boulangeru’!

 4. Singurul testicul al ARD-ului (şi singurul din politica românească se pare, din păcate, sau din fericire, că nu-mi dau seama) rămîne tot bătrînu’ lup de mare, ca să folosesc şi io clişeul. Dar un coi foaarte tumefiat după două şpiţuri încasate în plin (ultimul aproape fatal), obligat să stea în cotlonul (mă rog, scrotul) lui, lingîndu-şi rănile şi sperînd să mai poată muşca/fecunda odată. 🙂 Dar însăşi politica de la noi e o cavalcadă a unor puli tembele, veşnic incapabile să fecundeze. Şi cu atît mai puţin apreciate cu cît, neavînd coaie, mai sînt şi flasce.

  1. Exista coaie in politica romaneasca, dar sint in nadragii celor de la FMI si a jmekerilor care au banu’ gros si sint destul de vizibil reprezentati de conducerea UE. Cacatii astia de pe la noi care se joaca de-a clasa politica incaseaza si ei banu’ ca pestele care scoate la produs boboru’ ca pe o curva proasta. Cit timp curva tace si rabda, “e stabilitate si vin investitorii”. Eh, mai e si pula ruseasca proptita la curu’ tarii, de care le e frica la toti, asa ca tre’ sa o sugem si de la licurici. Una peste alta, o viata plina de sex si actiune pe care o meritam si care ne place.

Leave a Reply

Your email address will not be published.