Trista poveste a fetei fără like-uri

Trista poveste a fetei fără like-uri

Nu toate fetele de pe Facebook au 1000 de prietene care să le dea like la toate pozele în care se îmbracă ele în cele mai kitchoase rochii din garderoba nașei din Germania (fac o paranteză – la Motru, când te întreba cineva de unde ai tricoul și ți-era rușine să spui că-i de la SH spuneai că ți l-a făcut cadou nașa din Germania), în ideea că prietenele sunt datoare pentru că și ele au dat like, la rândul lor, când respectivele au postat poze de căcat de la diverse nunți. Există și unele fete sărace, fete de la țară, prăpădite, fără like-uri, după cum reiese din această conversație tristă pe care am avut-o. ”Like pls!”, a început ea discuția. Eu: ”Ha?!”. Iar ea a insistat cu majuscule:

Nu fiți triste, fetelor fără like-uri! E o mafie, oricum! Într-o lume perfectă 90% din fete ar avea cel mult 5 like-uri, în medie, la fiecare poză. Dintre care doar două sincere. Din păcate, în societatea asta ipocrită și obsedată de marketing, cele mai multe like-uri le primesc curvoii. Curvoiul este cel mai nasol tip de curvă: acea fată care nu e curvă cu băieții, ci e curvă cu fetele. Curvoii se mint reciproc că-s frumose, că-s deștepte, că-s bine îmbrăcate, că au gusturi la băieți, că le stă bine, că n-au curul mare și așa mai departe. Apoi, ca să consfințească buna părere despre absolut toate prietenele și amicele ei, curvoiul merge acasă și dă like-uri. Că doar n-o doare mâna. De fapt n-o doare la primele 200. Că mai încolo, când se apropie de like-uri de patru cifre, curvoiul face cârcei la deget și renunță, epuizată.

Așa funcționează Facebook-ul și viața în general, dragele mele fete fără like-uri. Societatea proștilor, desigur. Deștepții vor intra în industria like-urilor doar atunci când like-urile se vor putea vinde, deci vor putea fi transformate în bani. Gândiți-vă: milionari în like-uri!

Și, scumpele mele, atunci când like-urile vor costa bani, puteți să contați pe mine. Cum voi fi deja milionar până la acea dată, voi da pe un like al vostru cât dau alții pe 1000 de like-urile ale curvoilor. Veți fi neplăcute, dar bogate.

45 thoughts on “Trista poveste a fetei fără like-uri

 1. Odata imi bateam si eu joc de barbatii saraci cu duhul, dar m-am lasat de sportul asta sau il mai practic ocazional, când individul chiar o cere insistent :))) Asa ca nu te blamez!

  1. Esti chiar proasta. Mantzy nu vroia decat sa ii arate fetei ca nevoia de like-uri e superficiala ca ar trebui sa se concentreze pe chestii mai serioase, cum ar fi sa faca bani din like-uri. Tot asa ar trebui ca si tu sa faci bani sugand pulile barbatilor mai slabi cu duhul.

 2. In afara de muzica si niste prieteni cu care doar asa mai tin legatura, facebook’ul mi se pare de cacat. Americanii’s de vina. Cred ca am sa’mi sterg contul.

   1. Tontica. Deci, 🙂 hi hi, fatah 🙂 :). Nu’j cum pula mea are baietu’ asta o mina asa buna ca trag toate ciumele cu probleme psihice si retard mintal avansat la el. Adica sint buni si cretinii, rizi, te distrezi cind vezi ce haos imbirligat au in cap si cum il transpun in cuvinte, da’ exista o limita! Totusi!

 3. esti decat invidios ca tie nu ti’au dat like la poza de profil toti curvoii ghei. iti dau io, ba. moca. sa ai cu ce te lauda in sat.

 4. Ba, nene, io nu ma mai bag pe blogu’ asta ca ai reclama la provident! Inseamna ca fac parte si eu din targetul de cretini care ar putea face apel la alde provident, cetelem si alti camatari d-astia care ii taxeaza pe prostii cu iq subunitar.

  1. ahhahhahahahhahha ce prost esti! mantzy doar a data liber la reclama, restu´rezolva pc´ul fiecarui utilizator in functie de siteurile(cookies&addons) pe care le´a vizitat ;o)))

   1. Pula mea, io ma uit la pornoshaguri si la desene animate, n-am treaba cu camatarii, atunci cum mortzii ma-sii vaz reclama de la bulangii astia?

  1. ahahhahahahahhahhahhahahahhahaha
   esti sigura ca ai lepu´deshkis? ia pune repede un furou pa tine si zi´ne ce se reflecteaza.

   mie´mi arata nishte bashketzi de firma, dupa ce m´am uitat la pretzuri acu´doo zile

   1. Am trecut pe aici doar sa iti spun ca nickul tau si curiozitatea mea m-au facut sa citesc 12 Scaune… m-am apucat azi pe la 2 si pana seara pe la 7-8 erau gata 400 de pagini (adica toata). Nu regret 😉

 5. Si nu i-ai dat ma si tu un like lu’ “Coca Colla”? 🙂 Ce bulangiu Smoala asta.. daca se roaga de tine sa-i dai un like, iti dai seama ce face pentru produsul de la care a imprumutat nickul?

Leave a Reply

Your email address will not be published.