Nu e un păcat să fii grasă, dar e un păcat să minți (că nu ești)

Nu e un păcat să fii grasă, dar e un păcat să minți (că nu ești)

Din ciclul ”dacă-i mai veche de trei ani și nu mai știi cum o cheamă, poate fi povestită”

Venea de departe tare, din străfundurile hărții. În poze părea OK, plus că nu m-a durut gura să-i spun să vină la mine la București, dacă vrea să aibă parte de bunătățile semivedetei online de la oraș. Acum mno, nu m-așteptam să și vină. Dar a venit. A apărut la ușă cu trolerul ăla mic… Sau poate doar părea mic, în comparație cu fundul uriaș al posesoarei. Mă simțeam păcălit, tras pe sfoară, mă gândeam la mine ca la o bătrână care a depus bani la FNI. Dar ce puteam să fac, s-o trimit înapoi? Sexul a fost trist, cu ședințele repetate de umilire umbrite de semierecția deloc impresionantă.

A doua zi am fost fericit să aud că are niște prieteni la București la care vrea să meargă. Am dus-o, i-am descărcat elegant troleru din portbagaj, i-am arătat cu degetul în ce parte e nordul, cu gara, și am făcut cale-ntoarsă cu scrâșnet de cauciucuri.

N-am mai vorbit luni de zile, deși eram amândoi mereu online pe Facebook. Îmi venea să-i spun că, deși nu e frumos că eu m-am purtat urât cu ea, nici să te dai mișto pe Facebook când știi sigur că nu ești nu prea e frumos. E chiar urât, e înșelăciune, e escrocherie, se poate pedepsi prin lege, aproape. Dar mă abțineam. Ce treabă aveam eu cu fata? Era treaba ei ce era și ce voia să pară. Doar că într-un final a bălmăjit tot ea ceva de genul:

– N-ai fost atât de bun cât voiai să lași de crezut, să știi…
Și-atunci am văzut colanți negri în fața ochilor, mi-au revenit în minte toate frustrările, toți nervii și tot șoriciul care se uda la cea mai mică mișcare pentru că porii injectau transpirație în el, disperați să mențină constantă temperatura corpului. Și i-am zis:
– PENTRU CĂ EȘTI GRASĂ!

37 thoughts on “Nu e un păcat să fii grasă, dar e un păcat să minți (că nu ești)

 1. doamne,ce traumatizant.

  tu esti de vina.grasele fac cea mai buna muie din univers.cine pla mea te a pus sa o futi?n ai stiut sa o exploatezi.deci da esti tantalau,ca atare suferi.

 2. ca esti taran e clar, ce-i mai grav e ca esti si ipocrit. inainte s-o futi n-ai vazut ca-i grasa? stim, n-ai vrut s-o jignesti… LOL

 3. comunicarea eletronica lasa loc greselii.
  o poza, o litera si se schimba totul.
  tu cand ai zis ca vrei sa vii din motru la bucake pe cati din bucale i-ai dezamagit?
  sau, am rog, treaba voastra.

  1. Pai cine venea “din străfundurile hărții” pentru un futai? Doar o grasa care altfel nu avea nicio sansa. Ce sa-i faci daca e naiv?

 4. “Hei, te-ai vreodată uitat la televizor și ai crezut ce-ți spun ăia? Ghici ce! Te mint! Nu-s sinceri. N-au voie. Trebuie să dea socoteală mogulilor, clienților de publicitate, amantelor, prietenilor din copilărie, trebuie să cîștige bani.”
  Mantzy, ai inceput sa bagi publicitate?!
  Biscuitii Bel Vita cica au o oferta tare, mi-a zis cebotaru. 😛

     1. Don’t be stupid. N’ai inteles ce am zis. Ok, ai douazeci de ani, se scuza. Nu stiu cum o ardea lorena la varsta ta, dar ai un pic din filosofia ei despre viata si sex. Bine, tu fiind un pic mai relaxata, ceea ce imi place si care ma face sa vreau sa te fut.

      Ti’am rasfoit blogul vreo cinci minute.

     2. E neinteresanta rau, i se pare ca super smechera. Eu zic s-o lasi nefututa pierre, sa nu ne trezim ca mai apare o Morena.

 5. Fiinţele grase, cele ale unor consecinţe estetice, acelea care se lasă adesea cu vorbe atingătoare, au o respiraţie mai largă care îi ajută să îşi împingă multul de kilograme mai departe. Mai multă respiraţie şi poate şi transpiraţie pe potrivă. Cam aşa.
  Şi sunt blajine din cale-afară.

  Ceea ce contează este interioritatea.

     1. Nu căutam să “mă bag în seamă”, aşa cum ai interpretat atât de plin de dibăcie şi-o scoţi ca pe o evidenţă.
      Sari peste partea cu întâmpinarea pe care mi-ai făcut-o;trecem peste “ceremonialul” ăsta. Mai departe, capitolul următor, aşadar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.