Termeni sexualo-psihologici #2: curvura

Termeni sexualo-psihologici #2: curvura

Da, mă, știu. V-am promis că vă spun despre ”curvură”, dar n-am avut timp. N-am nici acum, așa că explic pe scurt și aștept completări (și, dacă e vreunul talentat printre voi, un desen lămuritor).

Știți genul ăla de proaste care nu știu să stea capră? Stau deșelate așa, ca niște hiene, cu umerii, spatele și curul formând un plan înclinat. Atât de înclinat că nici nu-i mai găsești θ-ul și te încurcă tare la μ, pentru că frecarea devine imposibilă. Și nu e doar înclinat planul, ci și complet neatrăgător. Când vezi așa ceva îți vine s-o lași moartă (la propriu) și să te uiți la meci. Ce trebuie, frate, să știe o femeie, de-i așa greu? Să spele vase, să facă mâncare, să ducă gunoi, să spele geamuri, să facă masaj, să mimeze orgasmul, să spele haine, să repare internetul când se strică, să desfacă borcane, să spele pe jos, să facă temele cu ăla micu, să nu se îmbrace ca o curvă , să joace fotbal cu ăla micu, toate capitalele, teoria relativității și să stea capră. E chiar așa greu?!

Pentru poziția corectă de stat capră aștept ajutorul vostru, cu desene mișto trimise la andrei.mantog@kamikazeonline.ro. Cu ”așa nu” și ”așa da”, dacă se poate. Ca regulă generală, însă, fetelor, spatele trebuie să fie cabrat ca fundul de Ferrari. Sus eleronul, jos șalele, astfel încât între spate și cur să existe un unghi cât mai ascuțit. Vom numi acel spațiu ”curvură”. Deci, voi de cât aveți curvura?

update (mersi, Cătălin Lucan):

 

44 thoughts on “Termeni sexualo-psihologici #2: curvura

 1. Incredibil cat misoginism pe metru patrat de fraza ! Stau si ma minunez de mirobolantele reflectii imbibate cu rautacisme cu iz de misoginism rudimentar. Halal sa va fie!

  1. Ah, da? Iote-te dom’le, nimerii in bârlogul vostru, de unde odoarea asta pestilentiala! Ia de-aici si mediteaza: “nu exista o dovada mai buna de prostie, alta decat a-i crede prosti pe altii”.

    1. Opa, altul! Mai sunteti multi din aceeasi tagma? :))))))) Hai, stati linistiti in bârlogu’ vostru, eu am plecat pe alte meleaguri, mai marete si mai malaiete! Scuzati deranjul, stati acolo unde v-am gasit! :)))))Halal sa va fie!

   1. apoi, tu vrei sa stea si capra si sa-i vezi si fata clar? pai, d-aia n-ai succes! ca dupa ce le sucesti gatul, devin reci.

 2. Buei, pozitia e descrisa, in esenta, corect. Ceea ce nu exclude mici contributii, functie de imaginatia fiecaruia. Mie, de exemplu, imi place sa aiba si capul fixat intr-un gard. 😉

  1. Melosul popular a si retinut, de altfel, varianta, in nemuritoarele versuri “sa te bag cu capu-n gard / sa ma dau la cur sa-ti trag.” 😀

    1. exceptie facind momentu´in care l´ai conceput pe asta micu´..ai ejaculat cu mare atentie in palma dupa care ai suflat delicat sperma, ca pe niste petale de trandafir, insper ovulu´ doamnei Mantzog. hedonistu´de la tzara tot tzaran ramine.

    2. Dezavantajul pozitiei este ca halba va sta intr-un echilibru foarte instabil. Da’ hai, ca deja incep sa-l copiez pe Radu-piticigratis.

     1. echilibrul e pur si simplu precar, un amanunt mic care face diferenta mare. asta a props de pitici, de umor etiki etiki

     1. pai daca la 17 as fi cardit-o pe coana ma-ta, adaugati la 16 pe care-i ai tu, teoretic te-as fi putut plasmui.
      cu accent pe u, evident.

 3. “Hei, te-ai vreodată uitat la televizor și ai crezut ce-ți spun ăia? Ghici ce! Te mint! Nu-s sinceri. N-au voie. Trebuie să dea socoteală mogulilor, clienților de publicitate, amantelor, prietenilor din copilărie, trebuie să cîștige bani.”
  Mantzy, ai inceput sa bagi publicitate?!

 4. Tot tu pici prost. Evident ca vaginul difera ca marime, pozitia uterului la fel, pragul de durere si de excitatie la fel. Incredibil dar pt unele femei e dureros sa sta cu dpatele cambrat pt ca penetrarea e mai profunda si in fctie de pozitia uterului mai dureroasa sau neplacuta. Si nu intreba cum, dand ex filmele porno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.