Termeni sexualo-psihologici #1: defutarea

Termeni sexualo-psihologici #1: defutarea

Unii defulează, alții defutează.

A defuta, defutez, vb. I. Tranz.  A anula un futut * Atunci când te fuți cu cineva care nu-ți convine și decizi să îl iei înapoi. Din fr. défouter. (EX: ”Cine, vagabontul ăla? Era un țăran infect, genul care se laudă la prieteni. L-am defutat.”) II. Refl.  A se autoșterge din carnețelul unui Don Juan prin defutare. (EX: ”E o fată cuminte, să știi. Se defutează ușor.”)

Revenim mâine, cu cuvântul ”curvură”.

Off topic: am reactivat atribuirea random a unui avatar fiecărui comentator (adică fiecărui IP). Așadar, chiar dacă unii comentatori vor avea (intenționat sau nu) același nickname, avatarele diferite vor rezolva confuziile. De asemenea, dacă cineva comentează de pe același IP folosindu-se de mai multe nickname-uri, îi va apărea același avatar, deci n-are sens să se apuce. Mai sunt ăia care intră de pe IP dinamic; ăia-s nebuni, nu-i iau în calcul.

45 thoughts on “Termeni sexualo-psihologici #1: defutarea

    1. Câtă perspicacitate! Sunt mândru că-mi ești cititor! De altfel, toate chestiile despre care scriu, le scriu din experiență. Mi s-au întâmplat, deci le știu. Logic.

        1. Ba, ia incearca tu sa-ndrepti intre degete un floc cu scuipat si mai lasa-ne-n pula mea, ca nu te fute nimeni, geaba tot iesi in calea pulii! Incepi sa calci lumea pa nervi ca proasta aia care se dadea scriitoare si hartista.

  1. ba, io aveam un betiv de o moralitate indoielnica, care ma reprezenta. jucariile astea chinezesti seamana cu paranoicii aia doi.

  2. Mantzy, vezi ce patesti daca-ti pierzi noptile? Sunt sigur ca ai vrut sa definesti vb.
    “a refuta” vb. I. tr. (Liv.) [P.i. refutéz. / < fr. réfuter]: A relua fututul anterior care nu ti-a convenit; repriza a doua cu prelungiri;

  3. @ pierre
    nu era vorba despre tine, inteleg si imi place umorul de Cluj, nu spun acum cum e pentru ca ar insemna sa ploua iar cu comentarii cel putin porcoase neprovocate de mine 🙂

  4. Daca tot suntem la capitolul asta, mentionez pe aici pe la noi, “suflet” este un omonim special, adica sensul cuvantului “suflet” difera in functie de sexul persoanei care il foloseste. Pentru barbati, “suflet” inseamna “sani”. Exemplu: “Draga, sufletul tau ma umple de bucurie”.

        1. vezi ca o sa iti intre tie 🙂
          ai inteles ceva din raspunsul meu?!
          sau nici nu te-ai straduit?
          plus ca era o gluma…

Leave a Reply

Your email address will not be published.