M-au enervat tare ultrașii aseară

M-au enervat tare ultrașii aseară

Ultrașii strică meciurile dintotdeauna. Le strică cu scandările lor de rahat, mult prea nișate pentru un public care se îmbărbătează cu clasicele ”România, ole-ole-ole!” și ”Pe ei, băieți, pe mama lor!”. Și nici măcar nu au vreo legătură (decât cel mult una tangențială) cu sportul, darămite cu evenimentul aflat în desfășurare. Nu zic, sunt de acord că Mitică trebuie să meargă la pușcărie, dar mi se pare ușor cretin să lălăi asta de zece ori pe meci. Dacă vrei arestări, du-te-n pula mea și scandează în față la DNA! Ce, mă auzi pe mine că urlu ”Jos, Iliescu!” și ”Huo, accizele la benzină!” în timpul partidei de fotbal?

În plus, ultrașii au o chestie cu șovinismul. Li se pare cool să fie extremiști, pare-mi-se. Și vor neapărat să-i dea pe unguri afară din țară. Pe care unguri, mai exact, nu știu nici ei prea bine. De fapt, ei cred că nici nu știu bine care țară, dacă-i întrebi repede. La un moment dat, aseară, chiar au cerut sprijinul întregului stadion pentru scandarea aia penibilă, de Vadim Tudor în mizerie (”Afară, afară / Cu ungurii din țară!” – n.r.). Când s-au pornit s-o strige ei, însă, au avut o surpriză: în loc să li se alăture, tot restul publicului i-a huiduit. Nu pentru că publicul i-ar iubi neapărat pe unguri, ci pentru că, în mod evident, îi urăște pe ultrașii proști.

Apropo, schimb ultrași proști pe niște unguri cumsecade, eventual pricepuți la diverse meserii. Se bagă cineva? Dau și 10 la 1.

Ah, restul cronicii de la România – Olanda îl găsiți aici.

10 thoughts on “M-au enervat tare ultrașii aseară

  1. “bagamiash pula, am strans doo luni sa imi iau biletu asta si de o sapt fumez numa 1 pachet pe zi si astia ia bataie cu 4 boabe. imi bag pula bah. mitica ala a stricat fotbalu ca altfel le aratam noi la olandeji cum e cu mingea. si ungurii. futui in gura de unguri. de ce pula mea avem noi unguri in tara? ii tinem din banii nostri. bani munciti de mine bah. afara cu ei futule muma n cur. cand e bah parada poponarilor ca am chef sa sparg un muian. doamne ajuta.”

  2. Ala cu portavocea era gata gata sa si-o fure. Nu a fost huiduit cand a inceput sa strige de unguri, a fost huiduit cand a zis “hai mah cantati, bagamias pulan voi” (vorbea fara cratima). Tre’sa recunosti ca avea ceva cojones. A mai zis “mai bine doojdemii de fani adevarati decat cinshtreidemii de taranusi”

  3. Hai ca te-ai udat putin cand au cerut dreptate pentru Craiova ! Altfel da, niste dobitoci si niste anacronici cu scandarile lor de cacat. Una chiar m-a amuzat tare de tot, avea la refren ceva care semana cu un cantec de milog: “Aaaaaa, aaaaa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.