Școala Brăila de scuipat

Școala Brăila de scuipat

(Se) mai bat retardatele și pe la Motru, dar arta aia în expedierea flegmei numai un liceu economic din Brăila o poate antrena. Vorba unui coleg, vă dați seama cum se comportă alea care n-au intrat la liceu?

PS – apropo, dacă citește asta și bătăușa vreau să vorbesc în numele mai multor băieți când spun: tot p-aia am fute-o dac-am avea de ales între voi, chiar și-așa, scuipată și bătută. De fapt, MAI ALES așa 😀

24 thoughts on “Școala Brăila de scuipat

 1. Nu mai ride, ca p-aia de imparte carabe si flegme s-ar putea s-o vezi in citiva ani numarind voturi la parlament sau absorbind fonduri europene. Totul e sa aiba putin noroc si sa-si gaseasca un promoter.

 2. Flegmeaza remarcabil, inchegat, flegma de moldovean.

  Eu o aleg pe ea, nu pe tipa batuta(exista femele alfa si in regnul animal).
  Dar un mascul beta ca Mantog nu o sa aleaga o femela alfa.

  P.S. Vrei pula de la Bogdan?

 3. toti baietii de scoala au facut la viata lor concursuri de tras la distanta, fete recunosc ca n-am vazut! 🙂

  * iar produceti rautati? 🙂

     1. traiti si lasati-i si pe altii, daca va distrati lasati-i si pe altii…

      tocmai s-a precizat la stiri ca nu poate fi exmatriculata, incidentul producandu-se in afara scolii

 4. Mah, ma mananca la vartosag cine p.ula calului ii tziganca borata care’o flegmeaza p-ailalta cu vinclu. E buna rau de viol, sa’i crape sfincteru prin cur. Braila zice, ha! Pe bune ca rau mi se batosheshte s-o f.ut pe tziganca scuipatoare. Vorbesc foarte serios – ashtept un link cu ceva despre ea, unde o pot gasi, ce liceu?! Pun cu tovarashii de o f.ututa pe NV iar, mama-mama!!! Cacarce rupta o fac!!!!

 5. Fmm de copil, baaaaaa deci mananc monitorul, o fi ea fata si plm texte ca sa respectam femeile, nu dam in fete, dar asta se abate de la regula. Ba da’ sa moara ma-sa de nu sa am o fata si sa vina o panarama d-asta sa se poarte asa cu ea, pai nu ii fac eu nimic, dar o sa am grija sa aiba parte de cel putin acelasi tratament 7 zile pe saptamana futu-i rasa masii auzi la ea basini “cine ti-a dat voie sa pui mana pe mine”. Fmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Orice nas isi are nasul, ba cat tupeu, fmm de tara, de unde rahat apar panaramele astea de se cred lei, sobolani cu aripi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.