Totul despre masturbare în doar patru replici

Totul despre masturbare în doar patru replici

– Auzi ce scrie pe sexgen, cică ”voi îi spuneți partenerului că vă masturbați?”. Bravo, mă! Păi, cum să-i spun eu lu’ gagică-mea că mă masturbez?
– Mă, eu îi mai zic, ca să mă distrez. Și mă întreabă dacă mă gândesc la ea când o fac. Cum să mă gândesc la ea? Nu aia era ideea? Ea să fie mulțumită dacă mă gândesc la ea când o fut.
(alt coleg, intervine în discuție) – Dar voi știați că femeile se masturbează mecanic, nu se gândesc la nimic când o fac?
– Băi, am înțeles că nu prea se masturbează. Sau, dacă o fac, o fac foarte rar. O dată pe zi, sau ceva de genul ăsta.

21 thoughts on “Totul despre masturbare în doar patru replici

  1. Va contrazic viguros !!! Nu faci bataturi dupa laba si nici nu orbesti sau iti creste par in palma !!! Singurul efect observabil e disparitia unei algii persistente si sacaitoare in zona inghinala plus un mers mai lejer sau disparitia sentimentului persistent de “prima si ultima iubire vesnica a vietii mele” sau cum spunea Henry Miller “Poti sa ma si omori daca ma lasi sa ti-o bag”

  2. Alexandra, prasila, laba si fututul au un singur lucru in comun : traiul la tara in mediul rural generator de energii sexuale atavice si semivioluri premaritale. Si taranii se fut ca de aiai scriti voi pe blog toata ziua. E o simpla legatura cauzala intre sperma-ovul-si un avort evitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.