Știri scurte și amuzante de pe mapamond

Știri scurte și amuzante de pe mapamond

Pentru că n-am inspirație să scriu ceva coerent, vă dau câteva glumițe pe vechea rețetă știre/poantă. Cel mai simplu umor din lume, după ăla de la Times New Roman, cu știri inventate.

O femeie din Marea Britanie a scăpat de cancer miraculos, după ce a eliminat tumoarea prin tuse. Mai trist a fost că ulterior s-a văzut nevoită să scape și de farfuria de ciorbă din care tocmai mânca.

Ursul care a omorât un bărbat din județul Dâmbovița era turbat. Se crede că bietul urs luase această boală după ce-l mușcase pe Dan Șova. Sau după ce fusese mușcat de Dan Șova, aici specialiștii nu au căzut încă de acord asupra unei variante finale.

O revistă franțuzească a publicat primele imagini cu Dacia Logan în sânii goi.

Știți de ce a adus Radu Mazăre manechine la referendum? Pentru că manechinele oricum nu zic niciodată nu.

În Grecia, șomajul a ajuns la 29%. Ușor-ușor, la greci, rata șomajului începe să se apropie de aceea a oamenilor care nu muncesc.

Leul a depășit un nou prag psihologic, deci suntem încă în siguranță. Nasol va fi abia când va depăși pragul fiziologic, adică atunci când n-o să mai avem ce mânca.

Singurul lucru plauzibil din așa-zisul reality show ”Ochiul din Umbră” este că mereu se găsește cineva care să vrea să-l bată pe Ernest.

Știți cine-i al treilea partener în viața sexuală a unui cuplu, conform unei reclame? Prezervativul, cică. Păi, și băutura al câtelea mai e?

Un țăran turc a fost reclamat la poliție pentru că a violat o rață. Ce înapoiați și turcii ăștia! În România așa ceva nu s-ar fi întâmplat niciodată, e drept, și pentru că violatorilor români de la sat le este greu să găsească rațe cu vârste peste 60 de ani.

Cercetătorii americani revin: cică, pe timp de criză, femeile preferă bărbaţii cu păr pe piept. Când situaţia ta financiară atîrnă de un fir de păr, e şi normal să-ţi doreşti parteneri care să-ţi ofere alternative.

Kourtney Kardashian a fost filmată scoțându-și singură copilul din vagin, la naștere. Asta chiar e o știre, nu știu dacă ați observat: în premieră, o Kardashian se filmează scoțându-și ceva din vagin.

15 thoughts on “Știri scurte și amuzante de pe mapamond

  1. stiu si eu stiu si eu!

    Bunicul cu nepotii pe genunchi le povesteste acestora din tineretile lui: – Ei dragii mei vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret maare. Trag si il dobor. Fiind mare, nu aveam cum sa il car. Am luat cutitul, i-am taiat o pulpa, am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai mare. Nu am putut sa ma abtin. Trag, il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca era prea mare, si o pun pe celalt umar… Intervine bunica: – Bunicule, ti-ai luat pastilele? Ia bunicu’ pastilele si se intoarce la nepotei: – Asa dragii mei, unde am ramas? – Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt… – Aaaa, asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt… am apucat-o de cur si i-am dat la buci pana diminetaza.

    multumesc, multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.